Ipoteze: BMW Seria 0 - asa va arata cel mai mic BMW?

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.11.2009
BMW Seria 1 ar putea avea un frate mai mic in viitorul apropiat. Zvonurile anunta un model urban, bazat pe platforma Mini, care pastreaza trasaturile premium.

In conditiile in care producatori premium ca Mercedes si Audi gandesc modele urbane ca Smart Fortwo si A1, BMW nu poate sta cu "mainile in san". Surse neoficiale anunta ca BMW se gandeste in acest moment la un model concurent pentru cele enumerate mai sus, ce ar urma sa se pozitioneze sub actualul Seria 1.

Viitorul model urban ar putea adopta platforma fratelui de concern Mini, insa decizia ar putea fi una periculoasa pentru ca BMW a fost privit intotdeauna ca un constructor care mizeaza pe avantajele propulsiei posterioare.

Un model cu tractiune fata, care se presupune ca se va numi Seria 0, ar putea reinvia succesul legendarului Isetta. Chiar si asa, fratele mai mic al lui Seria 1 nu va aminti cu nimic de Isetta, dimensiunile sale permitandu-i sa gazduiasca pana la patru pasageri.

Comentarii (7)

  • bmw?
    Acesta este noul BMW Focus?
    5 4
  • mai mult fiesta :)
    5 4
  • cosmin
    cred ca inlocuieste de fapt raposatul compact
    7 1
  • adevaru ca arata bine
    in primu rand este un bmw......eeee
    in al 2-lea ar fi mult mai 'destept' ca un seria 1[care imi place f mult]
    si in al 3-lea rand nu cred ca va fi mai mult de 17 mii euro
    1 3
  • valentin
    0 /
    @COSMIN - seria 1 este inlocuitorul vechiului 3 -compact
    @tzenu_bmw - avand in vedere ca bmw e o marca premium cred ca pretul va fi in cea mai slaba echipare INCEPAND de la 17000
    Per totat arata bine si pare mai spatioasa ca si mini sau fiesta
    4 0
  • BMW
    Cea mai mare dezamagire, pentru mine, ar fi aparitia unui BMW cu tractiune pe puntea fata. Pentru asta au MINI sub umbrela lor, n-au decat sa se joace cu el. Nu cred ca BMW vrea sa apara in postura de tradator. Asa cum au ramas fideli motorului cu 6 cilindri in linie si amplasarii longitudinale a propulsoarelor, tot asa trebuie sa ramana lucrurile si cu puntea motoare pe spate, altfel se duce naibii toata distractia. Nu-i nicio suparare daca din toate astea mai deriva si cate o tractiune integrala, dar baza trebuie sa ramana cea consacrata. Parerea mea!
    1 0
  • Benveu...
    Eu unul astept seria -2... Astia nu mai stiu ce sa faca, sa aiba o masina in segmentul mini, dar sa nu faca concurenta la Mini... :D Nu-i usor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru