Noul Opel Astra a fost surprins fara camuflaj

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.02.2009
Va prezentam prima imagine cu profilul noului Opel Astra, surprins in timpul unor teste din Germania.

Dupa ce prima imagine cu noul Opel Astra a fost surprinsa la o conferinta a dealerilor Opel din Germania, a venit randul profilului acestui model sa fie surprins de catre fotografii spion. Aceasta imagine prezinta linia geamurilor si a stopurilor lui Astra, precum si forma portierelor. Designerii Opel au optat pentru forme mai alungite, care ii confera noii generatii Astra un aspect mai elegant.

Noul model va fi mai performant decat generatia actuala a lui Opel Astra si va prezenta finisaje de o calitate superioara. Astra va folosi plaforma Delta de la General Motors, care va fi comuna cu noul Chevrolet Cruze si va fi folosita si pe Chevrolet Volt, respectiv Opel Ampera. Noul sasiu va oferi o manevrabilitate mai buna si o stabilitate imbunatatita. Spre deosebire de Astra H, noul model nu va folosi o versiune imbunatatita a platformei folosite pe Astra G.

Via | AutoCar

Comentarii (4)

  • ?
    wow... e un .... corsa.... mai ... mare
    0 0
  • grava eroare
    Cuvantul "nedeghizat" nu exista in limba romana.

    Draga Sebastian, ai comis-o rau de tot!
    0 0
  • @Mihai
    Imi cer scuze pentru eroare.

    Multumesc pentru atentionare.
    0 0
  • hmmm..
    Eu zic ca nu tare aduce cu Corsa ...daca te uiti la linia laterala a geamurilor aduce mai mult cu Seat Leon decat cu Corsa...la Corsa geamul de la usa din spate este din doua bucati pe cand la noul astra dintr-o songura bucata + mai are un al doilea gemulet dupa usa...oricum...linia laterala a geamurilor e aproape identica cu cea de la Seat Leon
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru