Noul VW Golf GTI vine la Paris

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 19.09.2008
Conform unor surse interne, Volkswagen va prezenta publicului de la Paris noul Golf GTI.

Esential

6 este numarul generatiei la care a ajuns modelul Golf.

Cu cateva saptamani inainte de inceperea Salonului Auto de la Paris zvonurile privind premierele pregatite de producatorii auto s-au inmultit.

Astfel, conform unor surse interne de la Volkswagen, pe langa noua generatie a modelului Golf, vom vedea si noul Golf GTI.

Inca nu exista o confirmare oficiala in acest sens, dar unele voci sustin ca salonul parizian este o oportunitate perfecta pentru ca VW sa arate publicului si versiunea de performanta a noului Golf VI.

Se pare ca noul Golf GTI va beneficia de acelasi motor de 2.0 litri TFSI cu 200 CP, atat pentru versiunea cu trei usi cat si pentru cea cu cinci usi, dar nu este exclusa posibilitatea unor surprize de proportii.

Via | Carscoop

Comentarii (5)

  • kokozula
    mdeah
    da... adevarul este ca e foarte esential numarul 6 la care a ajuns modelul Golf. ..
    0 0
  • ups...
    un singur lucru e ciudat.. exista deja un competitor pentru GTI ... Scirocco ... mai sunt totusi sanse bune pentru GTI ca versiune cu 4/5 portiere... (vezi m3 in 4 portiere :D)
    0 0
  • da vad ca te uiti si tu la fifth gear;).
    daca ai bani iti iei si masini de genu asta...la noi ii mai greu. cine nu are bani abia isi ia o masina.dar cine are...nici nu se uita la golf gti eventual asa...raritati.
    0 0
  • hmmmmmmmm
    La anu apare GOLF 7 cumva??? :D...
    0 0
  • Andrei
    G6 GTI
    Cu siguranta nu va fi echipat cu acelasi motor! Nu este ooare logic? Se presupune ca va fi echipat cu acelasi motor de capacitate cilindrica 2.0, DOAR ca va dezvolta 211 sau 240 CP, cel de 211 CP se pare ca avand 340 NM.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru