OFICIAL: BMW a confirmat producţia lui X4

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.09.2011
BMW va duce mai departe specializarea sa în dezvoltarea SUV-urilor coupe cu un nou model, mai mic decât X6. Este vorba despre mult anticipatul X4, dezvoltat pe platforma actualului X3.

După îndelungi speculaţii, iscate de succesul actualului X6, BMW a decis să confirme oficial intenţiile sale de a reedita performanţa SUV-ului său coupe, dar la o scară mai mică. Mai exact, zvonurile privind debutul unui frate mai mic pentru X6, botezat cum altfel decât X4, s-au adeverit.

Norbert Reithofer, preşedintele executiv BMW, a confirmat, într-un interviu acordat unei publicaţii germane, că gama bavareză se va îmbogăţi cu un nou membru. Deşi Reithofer a refuzat să ofere detalii despre viitorul X4, este clar că sub caroseria cu linii de coupe vom găsi platforma actualului X3, de la care X4 va prelua de altfel şi o serie de elemente de design, exact aşa cum s-a întâmplat şi în cazul modelelor X5 şi X6.

Potrivit unor informaţii preliminare, X6 va avea o lungime de 4.65 metri, iar înălţimea va fi redusă cu câţiva centimetri faţă de cea a lui X3. Modificarea dimensiunilor se va resimţi în portbagaj, care va fi mai mic decât cel al crossover-ului X3.

Gama de motorizări va fi compusă din aceleaşi motoare diesel şi benzină regăsite în gama lui X3, cu puteri cuprinse între 184 şi 306 cai putere.

O versiune de performanţă M nu este nici ea exclusă. 

via | ams

Comentarii (5)

  • manelistii din romania...
    aplauda initiativa bmw.
    35 9
  • xoxo
    sa apara si x2 si apoi...
    15 6
  • :DDDDD
    modelul de top la gama X de la BMW este.......?

    X fara numaaaar

    uuuuuaaaaahahahahahaha !!!
    19 6
  • xxxx
    ce ar face romanul fara X si Q??vai de noi...se umple tara asta jegoasa de limuzine!
    7 11
  • flaviu c
    fi schimbarea care vrei s-o vezi in lume...
    ii usor sa critici...
    țara nu este jegoasă nici pe departe.....cei ce-o populează însă. sunt in mare parte...
    comentariile aiurea nu ajută nici pe departe cât puterea exemplului..
    13 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru