OFICIAL: Volkswagen Polo cu trei usi vine la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.08.2009
Volkswagen a prezentat primele imagini oficiale ale lui Polo in versiunea cu trei usi. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Germanii de la Volkswagen au prezentat primele imagini si informatii ale versiunii cu trei usi a lui Polo. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt si va fi oferit cu sase motorizari si trei versiuni de echipare. Diferentele in materie de design dintre versiunea cu cinci usi si versiunea cu trei usi a lui Polo sunt aproape inexistente, si se refera doar la eliminarea celor doua usi din spate.

Schimbarile aplicate interiorului sunt si ele minime, deoarece a fost necesara schimbarea panourilor interioare din partea din spate a vehiculului. In rest, Volkswagen Polo isi pastreaza liniile si formele simple si puternice, desenate de insusi Walter de Silva. Versiunile si nivelele de echipare sunt aceleasi ca in cazul lui VW Polo cu cinci usi, iar motorizarile sunt si ele neschimbate.

In Romania, versiunea cu cinci usi a lui Volkswagen Polo are un pret de pornire de 10.552 euro cu TVA inclus, pret valabil pentru motorizarea de 1.2 litri, care dezvolta 60 CP. Varful gamei Polo este echipat cu un motor TDI de 1.6 litri si 90 CP, care este cuplat la o transmisie DSG cu sapte trepte si are un pret de pornire de 16.988 euro cu TVA inclus.

Incepand cu luna septembrie, Volkswagen Polo va fi disponibil si cu un motor TSI de 1.2 litri si 105 CP, care este cuplat la o transmisie DSG cu sapte trepte.

Pentru a vedea lista de preturi si de dotari a lui Volkswagen Polo in versiunea cu cinci usi, CLICK AICI.

Via | Volkswagen

Comentarii (10)

  • ..
    absolut superba masinuta asta...
    5 4
  • Rodallega
    VW Polo
    arata bine masinia..........dar are niste minusuri......pe langa faptul ca are niste motoare slabutze(60-105) interiorul e din plastic dur...de departe pare calitate de Golf insa nu se compara ....totul e plastic dur ca la logan aproape dar mai bine finisat...spatiul din spate e restrans si consider ca are un pret relativ mare pentru ceea ce ofera
    5 1
  • Aditza
    Asa si?
    O stire neinteresanta. Modelul in 2 usi mi se pare absolut inutil.
    5 9
  • ...
    Esti familist prietene ... pt un tanar/student ar fi masina ideala!
    2 2
  • Polo
    Masina arata destul de OK dar interiorul este fad.
    1 0
  • varza
    un CHEVROLET ii mult mai bun si mai tare si MULT mai ieftin si mai fiabil
    0 4
  • @ N1ku
    Ar fi mult mai bun si mai de folos pentru tine daca ai mai citi cate ceva despre securitatea masinilor marca Chevrolet (cel putin gama europeana) si apoi sa mai faci comparatii de genu'!....asta daca stii sa citesti!!!.... îţi recomand site'ul www.euroncap.com !
    2 0
  • @...
    din pacate un/o " tanar(a)/student(a) " din Romania nu-si poate permite masina asta fara sa fie sponsorizat(a) de " taticu "
    2 0
  • intelienta artificiala
    Pai mai mult de o bicicleta/abonament RATB un/o student/a ( fara job ) nu isi poate permite fara interventia parintilor. Sau stii tu de burse cat o rata pt Logan. Sau ai vorbit si tu ca sa apari pe net?
    1 2
  • @cst
    Stai cuminte baietel, ca inainte cu un salariu de 10 milioane puteai sa-ti iei un Logan full-option cu avans zero...perioada 120 de luni bineinteles... da, in Romania oamenii fac credit la masina pe 10 ani . Jalnic,stiu ! Acum odata cu criza, e intr-adevar ceva mai greu, dar nu imposibil... spre deosebire de crezi tu sunt tineri care lucreaza in paralel cu facultatea pe un salariu modest, dar lucreaza!
    Mai iesi si tu in lume ! Probabil la tine pe scara sunt numai pierde-vara
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru