Premiera: Volkswagen Golf VI Collectors Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.09.2008
Asteptat sa debuteze oficial la Paris, noua generatie Volkswagen Golf se bucura deja de o editie speciala.

Volkswagen continua si astazi seria premierelor pregatite pentru Salonul Auto de la Paris. Dupa ce ieri a dezvaluit Golf BlueMotion, constructorul german anunta astazi o editie speciala a hatchback-ului proaspat lansat.

Este vorba despre Collectors Edition, o serie limitata a noii generatii Golf, care continua traditia lansata odata cu debutul noului Scirocco. Modelul sportiv s-a bucurat si el de o Collectors Edition atunci cand a fost lansat in Europa.

Volkswagen nu s-a rezumat decat la publicarea unor fotografii oficiale si a omis mai multe detalii despre editia limitata care va putea fi admirata la Paris. Principalul accesoriu, care va face deliciul viitorilor clienti, este tapiseria din piele fina, cu cusaturi negre, care imbraca atat scaunele si panourile usilor cat si volanul si levierul schimbatorului.

Ramane de vazut ce va consemna fisa tehnica a noului Golf Collectors Edition odata cu lansarea sa in cadrul Salonului Auto de la Paris.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • Alte ziare
    Copy+Paste
    Acest articol a fost publicat pe promotor.ro, se pare ca ati mai stilizat putin articolul: "Abia ce noul Golf 6 a început să ajungă prin showroomurile din Europa şi Volkswagen a pus la punct o ediţie specială a noului său automomobil compact. Ediţie ce este programată să apară prima oară de la Salonul Auto de la Paris din octombrie, atunci când vom afla probabil şi mai multe informaţii, pentru că producătorul german cu excepţia acestor poze nu a mai dat nici o altă informaţie.

    Cu toate acestea putem observa un interior special, cu o piele maronie pe scaune, volan şi feţele de u"
    Alte poze de ce nu aveti, sau sa fiti voi inainte
    Bafta
    0 0
  • @ Alte Ziare
    Stimate cititor, o sa va enumar cateva din motivele pentru care afirmatiile dumneavoastra sunt total deplasate:

    1.Textul enuntat in comentariul dumneavoastra nu se apropie de unul jurnalistic, deci din punctul nostru de vedere este mai mult o insemnare si nu o stire. Si nici un articol concurent.

    2. Spre deosebire de site-ul enuntat mai sus, pe Automarket aveti si un link al sursei, asa ca puteti continua lectura stirii si in engleza, daca binevoiti.

    3.Fotografiile publicate pe Automarket sunt cele puse la dispozitie de Volkswagen. In toata splendoarea lor.

    Multumim ca ne urmariti, chiar si in paralel!
    0 0
  • loool
    cred ca mi-a placut mai mult replica acordata decat articolu in sine domnu' Mirica.. :)) gg !!
    0 0
  • tedeii
    aceeasi tigaie hitlerista cu bot de megan2
    0 0
  • Florin
    De acord Alex
    Exact cum a scris Alex
    O tigaie hitlerista , care va inunda strazile unei Romanii fara imaginatie.
    Honda CIVIC rules!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru