Prima schiţă a viitorului BMW MegaCity, aşteptat în 2013

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.07.2010
BMW a publicat astăzi prima schiţă a modelului electric compact ce va rezulta în urma proiectului MegaCity. Aşteptat în 2013, modelul va adopta un motor electric pe axa spate.

Despre proiectul BMW MegaCity s-au scris multe însă nimeni nu a reuşit să intuiască direcţia de design pe care o vor adopta bavarezii în cazul modelelor electrice de mici dimensiuni. Astăzi, constructorul din Munchen a decis să ofere presei şi fanilor o primă idee despre cum va arăta noul MegaCity, compactul electric aşteptat să debuteze pe străzi în 2013.

Schiţa publicată de germani nu este decât un teaser care anunţă liniile radicale ale modelului ecologic. Imaginea trădează alura unui monovolum de mici dimensiuni, cu o linie a caroseriei ce trădează accente sportive.

Momentan bavarezii au fost destul de zgârgiţi în detalii, singurele informaţii anunţând un model cu patru locuri pus în mişcare de un motor electric poziţionat pe axa posterioară, asemeni actualului Smart Electric Drive. Pentru a spori eficienţa dar şi performanţele, BMW MegaCity va folosi din abundenţă fibra de carbon, pentru a reduce masa totală.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • neamtzu
    aratare pe 4 roti
    S-a dat dracu BMW cu asemenea tendinte de design! Pana si lacusta aia pe 4 roti prezentata de VW arata mai bine decat hidosenia asta pe 4 roti! mai ales jantele...pff....de-a dreptul vomitabile! Dezamagire totala in randurile fanilor BMW...asta e, ne asteapta vremuri grele!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru