Primele imagini ale noului BMW Seria 3 necamuflat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.08.2011
Noua generaţie BMW Seria 3, aşteptată să debuteze oficial la Frankfurt luna viitoare, a fost surprinsă, complet necamuflată, în cursul unei şedinţe foto. Imaginile trădează designul inspirat de Seria 5.

Cu numai câteva săptămâni până la deschiderea oficială a Salonului Auto de la Frankfurt, o serie de imagini spion reuşesc să spulbere surpriza pe care BMW o pregătea fanilor săi. Noua generaţie a best-seller-ului Seria 3 îşi arată adevărata faţă, inspirată de noua linie de design regăsită şi pe fraţii mai mari.

Primele imagini care reuşesc să surprindă sedanul necamuflat au fsot surprinse în cadrul unei sesiuni foto, desfăşurată în Spania. Aşa cum probabil mulţi intuiau, noua generaţie a modelului de clasă medie împrumută aspectul agresiv al fratelui său mai mare, Seria 5: capota sculptată, blocurile optice uşor ascuţite şi bosajele profilate.

Toate informaţiile despre gama de motorizări, gadget-urile disponibile în interior şi alte inovaţii tehnologice vor fi disponibile abia la începutul lunii septembrie.

via | egm

Comentarii (8)

  • Asa s-a facut si cu noul Mercedes M, niste "scapari" pe net si dupa cateva zile pozele oficiale
    5 4
  • barichelu
    asa, si?
    8 3
  • lorinczi.thomas
    Pozele spion
    Parca ati poza pe ascuns o Bianca Dragusanu care se imbraca pentru o prezentare de moda. Oricum o veti vedea la prezentare.
    Voi nu trebuie sa faceti poze neoficiale la BMW, cand BMW vor sa faca niste poze oficiale la BMW Seria 3. Oricum o sa vedeti masina la Frankfurt.
    Daca BMW nu arata teasere, are un scop, va "grabiti ca fata la maritat" de parca masina pe care oricum nu o vedeti decat la Saloanele Auto, la Showroom. O testati la test drive, si o aveti prin hotie si smecherie, e mai importanta decat painea cu slanina.pe care aia de la tara nu prea si-o permit pt.ca nu au bani prin hotia lui base, care n-au vazut in viata lor o pizza, decat rar la tv, la articole nesanatoase.

    Si oricum daca ati facut pozele. De ce trebuie sa aiba imaginea calitate proasta. de ce trabuie ca imaginea sa fie facuta dintr-un loc, in asa fel incat masina sa nu se vada bine.

    @dan_grc ce spui tu sunt imagini oficiale scapate. aici sunt imagini spion.

    Un baiat de 10 ani...

    Astept orice fel de raspunsuri...
    4 12
  • @
    Ma cam plictisesc in ultima vreme marile branduri...
    Seria 3, Seria 5, Seria 7 , au acelasi design, numai ca difera dimensiunea, la fel si in cazul Audi, si multe altele.
    21 4
  • @lorinczi.thomas
    Cine e baiat de 10 ani? Am pus ghilimele la scapari,daca un constructor nu vrea nu scapa nici o poza oficiala.Vroiam sa spun ce rost au astea? daca peste cateva sapt se prezinta modelul,iar imaginile sunt intentionat in ceata,dc doar poza cu masina de deasupra e clara? iar din spate e neclara? i s-a aburit obiectivul tocmai atunci? Si la clasa M tot in ceata erau,daca erau oficiale scapate cum spui tu dc nu erau clare??
    4 0
  • 7 .. 5 ... 5GT ... 1 ... ah este un 3 si este un BMW care se inscrie in ceea ce, mai nou in era "post-Bangle", se numeste filosofia de design BMW. Seamana cu fratii mai mari, dar asta nu-i un lucru rau pentru ca fratii mai mari au "spart norma" la vanzari ;) (bine.. numa seria 5 .. ca alelalte sunt jenante ... poate urmatorul 7 sa se apropie de S .. cinestie)


    La M erau scanate de pe un pliant "oficial" ce urma sa apara in public impreuna cu masina ;)

    La 3-ul asta nou par a fi facut cu telefonul .. sau de la foarte mare distanta cu un ditaimai zoomul si un senzor de milioane de megapixeli iar apoi taiata intreaga fotografie si marita pentru public numai partea relevanta.

    Thomas, ai ceva potential, fa-ti un cont pe AM si baga mare. Lectia nr.1 : chiar daca cineva nu este de acord cu opinia ta (exprimand asta prin diverse expresii care mai ... ) nu inseamna ca trebuie sa te apuci sa-i raspunzi in acelasi fel -- este suficient sa ai argumente solide in favoarea unei opinii si gusterii de "internet la sat" vor sari "la cap" urgent ;). Este chiar distractiv :))
    1 3
  • New 3
    @lorinczi, prea mare agitatia pt 3 poze (ce coincidenta?). Chiar daca sunt realizate din unghiuri imbecile (un spion auto este deobicei un profesionist, deci clar nu este vorba despre nici o "captura", ci despre un teaser de casa), oricine isi poate da seama ca noul 3 va fi doar un facelift al actualei generatii, astfel incat sa intre in linia de design al Seriei 5. Practic se intorc la vechea filosofie (de prin anii '90) si anume "acelasi carnat, marimi diferite", sintagma devenita populara atunci cand se caracterizau modele BMW. Evident incurajati de vanzarile Audi care le-au "furat" strategia si aplica cu succes aceeasi schema de ceva vreme. Si tot la fel de evident este faptul ca desi la Audi strategia asta este naspa, la BMW va fi super! (nu e asa @unkle?)
    4 1
  • ma .. acu' ce sa zic :)
    5>>A6 ca aratare de masina , parerea mea, evident
    daca 3 o sa fie un "5 mai mic" probabil parerea mea o sa fie 3>>A4 :)

    ... faptul ca fac acelasi carnat cu eticheta de marime diferita ... asta este, nici pe mine nu ma incanta extraordinar de mult ... d'asta mi-am tras MB :)
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru