Un BMW X6 distrus de angajatul unei spălătorii auto

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 24.10.2010
Angajatul unei spălătorii auto din Minsk a vrut să simtă senzaţiile tari pe care un BMW X6 le poate oferi, însă a fost însoţit de ghinion şi drive testul sau s-a încheiat într-un copac.

Acum puţin timp vă spuneam cum doi mecanici germani nu s-au putut abţine să nu facă un drive test cu un Lamborghini Murcielago LP670-4 Superveloce adus la service pentru schimbul de ulei. Drive testul acestora s-a încheiat prematur, cei doi ajungând cu maşina pe câmp. De această dată vorbim despre angajatul unei spălătorii auto din Minsk. 

Acesta a vrut să testeze abilităţile unui BMW X6 care aparţinea unui client, însă a pierdut controlul volanului la 110 km/h şi s-a lovit de un copac. În urma cercetărilor făcute s-a constatat că angajatul nu deţinea permis de conducere şi, în plus, s-a urcat la volan în stare de ebrietate, medicii descoperind o alcoolemie în sânge de 1.78 la mie. În urma acestei peripeţii, angajatul va primi o amendă mare, îşi va pierde locul de muncă, iar poliţia îi va întocmi dosar penal pentru furt.

Via | GTSpirit

Comentarii (9)

  • ce destept...
    6 2
  • o lume nebuna
    nebuna de tot..
    5 1
  • eu cred, totusi, ca merita felicitat
    4 7
  • Aditza
    Nu prea inteleg
    Hai ca pe nemtii aia care au bushit Lambo ii mai inteleg, clientul a lasat masina in service si a plecat acasa iar idiotii macar aveau "scuza" ca era probabilitatea sa nu se intample nimic.
    Dar astia la spalatorie????? Unde era proprietarul de au putut sa dea ture cu masina ??ca un spalat auto nu dureaza asa de mult, adik poti sa stai la o cafea si sa citesti un ziar in sala de asteptare. Singura explicatie ar fi doar daca a cerut sa i se spele X6-le cu periuta de dinti.
    1 1
  • paparuda
    e deja banal
    stau langa o spalatorie si zilnic vad cum soferi fara rabdare isi parcheaza masinile scumpe langa spalatorie, pentru ca e coada si lasa cheile la unul dintre angajati. Dupa ce pleaca proprietarii masinilor, spalatorii fac raliu cu masini de mii de euro, si se intampla de ani de zile
    1 0
  • de 2 lei
    ce stire extraordinara! nu pot decat sa rad de voi, penibililor!
    1 3
  • @aditza
    excentric :))
    0 1
  • YMihai
    furt ???
    furt e cand furi... aici nu e furt atata vreme cat angajatul avea de gand sa se intoarca inapoi ... insa si stirea este precum a descris-o utilizatorul " eu " de mai sus ... subscriu !
    0 2
  • stefanel
    Cred ca spalatorul respectiv o sa se ROAGE sa ajunga cat mai repede la racorica, asta deoarece proprietarul respectivului BMW X6 negru cu siguranta il va cauta sa-i ofere "multumiri" si "binete" sub forma unor bate-n cap si cutite-n burta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru