VIDEO: Cristiano Ronaldo si-a distrus Ferrari-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.01.2009
Cristiano Ronaldo, fotbalistul echipei Manchester United, si-a avariat grav Ferrari-ul dupa ce a lovit o bariera de protectie.

Esential

612 cai putere dezvolta Ferrari 599 GTB Fiorano.

Rubrica de accidente exotice bifeaza inca un Ferrari distrus. De aceasta data nu este vorba insa de un exemplar oarecare ci de cel al celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo.

Vedeta echipei de fotbal Manchester United a scapat teafar dupa ce Ferrari-ul sau 599 GTB Fiorano a fost grav avariat. Ronaldo se pare ca a pierdut controlul supercarului sau si a intrat in coliziune cu o bariera de protectie la iesirea din tunelul situat langa aeroportul din Manchester.

Fotbalistul a scapat teafar si a asteptat sosirea politiei pentru a lamuri accidentul. Potrivit datelor politiei in masina condusa de fotbalistul in varsta de 23 de ani nu se mai afla nimeni in momentul producerii accidentului.

Exemplarul care pana nu demult se afla in garajul lui Ronaldo ascunde sub capota 612 cai putere, storsi dintr-un motor V12 de 6.0 litri. Ferrari 599 GTB Fiorano poate atinge o viteza maxima de 330 km/h.

via | WorldCarFans

Comentarii (13)

  • DraQ666
    ;))
    hmm...da nu inteleg pentru ce dau oamenii astia atatia bani pe o masina...patratoasa...e un ferrari cam patratos :)) dar totusi vad ca avarile inca ii functioneaza cu succes :))...si cred ca ,,cearceafurile,, alea albe de pe volan sunt pentru a nu se pune praful :)))....
    oricum cu banii catigati pe o sapt de zile el isi poate cumpara alta....sa nu ne plangem de banii bisericii!
    1 0
  • marius
    Asta e la voi stirea zilei???
    Supertare. Ce e asa de INTERESANT in stirea asta de e stirea zilei. E un accident cu Ferrari. Nimic mai mult. e CHIAR asa de special, sau deosebit de A AJUNS cap de afis? Ati ciTit azi Automotive News, sa vedeti acolo stiri de top? In fine. Sunteti tot mai jalnici de la o zi la alta. Nu ma mira ca si ProMotor e la fel de penibil. Vivat AutoBild si AMS.
    0 0
  • CIPRIAN
    NU va faceti griji pentru Ronaldo isi va lua alta masina mai scumpa,doar castiga multi bani....nu?
    0 0
  • are balta peste bine ca na patit nimic el ca fieru se andreapta
    0 0
  • Marius dak nu iti place nu citi. d c intri pe site dak nu e pe placul tau???
    0 0
  • 599 GTB
    pt el nu ii mare paguba
    mai bine mi-l da dea mie decat sa il bage in bariera :D
    0 0
  • Asta e stirea zilei ???????????
    0 0
  • VIDEO???
    VIDEO?? unde e ca nu-l gasesc :|
    0 0
  • George
    hmm
    asta e ferarri`ul ala 1.9 tdi tri-turbo care da ceatza la orice logan in afara de ala CTP de politie nu? pentru respectivii agitatori, da normal ca in orice subiect auto apare loganul ca musca-n fundul calului :)))))
    0 0
  • ronaldo
    figuri
    0 0
  • shit happens
    este ok stirea dar din pacate nu a asteptat pana la venirea politiei ci a plecat cu van der sar care era in masina din spatele lui si s au dus direct la antrenament numai dupa ce s a terminat antrenamentul a dat declaratiile politiei si a facut testul de alcoolemie daca intrati pe www.thesun.co.uk veti vedea. si cum a zis cineva mai sus nu il plangeti pe saracu ronaldo ca face numai 110000 de lire pe saptamana:) si mai are ink vreo 5 masini de top in garaj
    0 0
  • unu' oarecare
    @ DraQ666
    Alea-s airbag-urile :D sau... au fost.
    0 0
  • DraQ666
    @unu'oarecare
    au fost cu siguranta. . . .akum sunt doar niste zdrente albe ce akopereau bordu negru! ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru