VIDEO: Ferrari F430 in flacari, in apropiere de Sibiu

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 09.06.2009
Un Ferrari F430 a provocat un grav accident de circulatie pe DN1 in apropiere de Sibiu. Desi supercarul a luat foc in urma impactului, pasagerii au scapat cu viata.

Ne-am obisnuit ca rubrica de accidente exotice sa gazduiasca doar "ispravile" europenilor cu o stare sociala aparte, care isi permit un exemplar Ferrari. De aceasta data insa, actiunea se petrece in Romania si are ca protagonist un sofer neatent, care era pe punctul de a curma viata a sapte persoane dupa ce a pierdut controlul bolidului. sau, un Ferrari F430.

Accidentul a avut loc pe DN1, aproape de intrarea in Sibiu dinspre Sebes, intr-o curba in care tanarul sofer al supercarului italian a pierdut controlul masinii. Derapajul a dus la un impact cu doua vehicule care circulau regulamentar pe sensul opus si la incendierea Ferrari-ului de peste 100.000 de euro.

Soferul supercarului si pasagerul din dreapta au reusit sa iasa la timp din autovehiculul avariat, nefiind inregistrate pierderi de vieti omenesti. Pentru ca masina era asigurata, proprietarul Ferrari-ului nu va trebui sa plateasca decat o modesta amenda de 180 de lei.

via | Mediafax

Comentarii (24)

  • Ma mir cum de-i mai lasa pe macaronari sa construiasca torte dinastea pe roti.
    9 7
  • uNGARO_
    aproape in ficare saptamana un nou caz de incendiu la un ferrari,o masina de doi bani !!!
    14 8
  • mana cereasca
    oricum, acest accident e mana cereasca pentru proprietar - isi ia bani de la asigurare la greu - daca ar fi incercat sa o vanda, n-ar fi luat nici jumatate din cat il va despagubi asiguratorul
    dupa care omul isi poate lua un lamborghini si omori cativa copii pe o trecere de pietoni, undeva
    ...
    15 4
  • Hunter
    "Hai papusa sa iti arat ce poate masina asta a mea....stai sa ii dau a 3-a sa vezi ce te baga in scaun"....vruuum.....vruuuuuum.....POC !!!....numa ca poc si in altii cretinu dracului !!!
    Asa ii trebuie, pe viitor, daca o mai avea melteanu bani de Ferrari, probabil ca mai mult de 70 nu o sa mai mearga. Pacat de oamenii aia nevinovati care au fost acrosati de Schumacheru asta de Romania. Bine ca nu s-a soldat cu victime.
    "Ai asigurare ?! " se aude in reportaj.....are pe dracu.....80 % din astia cu rachete de pe la noi dupa ce fac foamea sa isi ia cate o masina vezi doamne de impresie, pe urma strang cureaua sa aiba bani de benzina pentru 2 ore duminica....iar de casco...de unde atata bucurie ?! Ca il usuca aia de la asigurari aproape cat pentru inca o masina.
    7 7
  • NeoGalaxy
    Cred ca sunt maxim 3 Ferrari care chiar au luat foc din cauza faptului ca au avut probleme, dar restul de 99% sunt din cauza soferilor care oricum nu au nici cea mai mica idee de cum se conduce asa ceva. Plus ca accidentele celor cu Ferrari, statistic vorbim sunt rau de tot in urma celor cu Lamborgini si mai ales Porsche. Aste si pentru ca se vand putine, dar din pacate se vand unor soferi care nu au nici o treaba cu condusul profesional.

    Pacat de masina. Este o bijuterie tehnica si as merita sa fie condusa de piloti care chiar stiu s-o conduca!
    13 4
  • NeoGalaxy
    Evident ca este un F430... 450 iese in 2010, poate :)))))) Oricum am vazut la TV stirea... iar amenda o sa fie ceva mai mare. Plus ca... a intrat pe contrasens cand a lovit si numai aia este cel putin 6 puncte penalizare :)

    Iar masina nu a luat foc pentru ca era defecta ci din cauze mecanice. Oricum cele 2 masini lovite... vai de zilele lor.
    7 1
  • pt NeoGalaxy
    Hai las-o balta.
    Cum ar putea lua foc o masina daca nu sti sa o conduci.
    Invata-ma si pe mine ca pana acum nu mi-a luat foc niciuna, sau ferrari sunt construite sa ia foc daca le conduci incorect.
    Este clar o defectiune de fabricatie pe care macaronarii se pare ca nu vor sa si-o asume din pacate sau poate habar nu au care este cauza acestor incendii.
    Orice masina moderna este dotata cu anumite chestii care previn aceste incidente.
    8 3
  • NeoGalaxy
    Sunt gramezi de accidente cu masini in flacari si de la mai putin. Dar stai... doar Ferrari iau foc nu? Amice... da si cauta pe net sa vezi cat de repede ia o masina foc.

    Recunosc ca Panda mea, se transforma si scutul de nanoroboti o repara instantaneu daca se strica, dar... este model experimental.
    5 5
  • :))
    masina puternica pe mana la un copil de bani gata, eu nu inteleg de ce vb va a luat foc, normal ca a luat foc, ca melteanu probabil mergea cu ea turata 10000 de RPM sau cat are asta, sa ii arate pitipoancei ce maina are el, a intrat cu viteza in curba si POC din cauza impactului sa spart o conducta de benzina a curs pe motorul incis si sa aprins

    Uite asa te omoara vine cu tacso de manuta si te palateste in bani zice ca a fost de vina masina cum a facut aia din Bucuresti de a omorat o fetita pe trecerea de pietoni sia zis ca Audi A6 a fost de vina nu ea, si normal nu a intrat la zdup unde ii era locul ca are bani, sau ala cu ferrari in buc cand sa urcat pe trotuar si a omoarat baiatual ala de 20 si ceva de ani a intrat la zdup 2 luni a fost condamnat a platiat cautiune e in libertate si acuma isi ia alt ferrari probabil ca de a furat tacso si victima e al 2 m sub iarba
    verde

    Drum uscat si sa aveti norocu sa nu dati de copii de bani gata pe drum

    Ai bani iti faci dreptate nu ai bani mori dreptatea in mana
    15 0
  • Dorinel
    pi.d.le astea...
    ce inseamna sa suferi de tine cand esti cu blonda in dreapta
    3 0
  • @bbb laso balta,nu masina este de vina ci piesa dintre volan si scaun este problema,piesa trebuie schimbata....nu mai dati vina pe masina,nicaieri in lume nu este blamat cum este la noi in romania tara de VAG-uri cocolari si inbecili.
    6 3
  • un nemultumit
    amenda prea mare
    Mi-e sila ca sunt roman. Politistii aia care i-au dat amenda de 180 de lei si il lasa sa circule in continuare pe strazi ar trebui sa se gandeasca mai bine. Au si ei familie, copii, rude, care s-ar putea afla intr-una din masinile lovite. Accidentul ar fi putut avea urmari tragice. Stiu curba respectiva. Nu stiu cat de ud era carosabilul, dar Ferrari-ul ala este masina sport, cu garda joasa, anvelope late si sisteme pentru mentinerea stabilitatii.
    Evident ca soferul a fost vinovat. Evident ca Politia nu face nimic, ca sa previna alte accidente. Amenda de 180 de lei!! Eu am luat 270 lei pentru radar, in zoda aeroportului Sibiu. Pentru ca am avut 80 km/h, in plina zi, pe drum european, cu doua benzi pe sens, vizibilitate excelenta, carosabil uscat.
    6 1
  • Drumurile publice sunt pt transport nu pt sport.

    Unde nu s-ar da o lege ca turismele peste 200 CP sa fie conduse numai cu o serie de cursuri speciale si testare pentru abilitatile de a controla masinile peste aceasta putere...?!

    ?...Sau obligativitatea instalarii de limitator de sarcina. Cine vrea sport sa isi delimiteze pista sau drum pt sport, sa fie atestat pentru asa ceva... nu sa spulbere oameni civilizati de pe drum cand merg in linie dreapta cu 100kmh in concediu sau spre serviciu.
    5 2
  • Ferrari
    Unii parc-ar fi prosti: alt supercar care a luat foc. Pai, impact cu alte 2 masini!
    3 0
  • Vai de steaua noastra
    @Maka: De ce sa nu limiteze la 100 sau 50 de cai putere? Daca respectivul e idiot nu trebuie sa suferim noi ceilalti, dar din pacate mai exista tot felul de retardati de acest gen care ce omoara fara ca tu sa ai timp sa te trezesti si sa realizezi ce se intampla. Limitator de sarcina inseamna cu totul altceva :D. O alta chestie e ca eu te-as invita pe o pista in Romania :D, singura problema e ca NU AVEM ASA CEVA. Evident ca toti cocalarii astia se rup in figuri pe strada pentru ca nu este unde testa masina in conditii controlate. Eu nu am cine stie ce racheta, dar as vrea sa stiu cum se comporta la limita, dar in conditi de siguranta adica pe o pista. Din nefericire nu cred ca vom vedea prea repede asa ceva la noi.

    Bine ca era politia acolo sa asigure "prevenirea" accidentelor. Baietii stau in camp unde nici musca nu traversesaza strada si umfla banisori buni. Bine ca au impanzit toate satele cu camere si in afara localitatii te face un idiot de asta pilaf.
    2 1
  • vai de capu tau
    @obositu' care a postat filmuletul de pe youtube:

    1. invata sa scrii animalule

    2. daca "pompieri" au venit in 20 de minute, e foarte relativ in filmuletul tau, si tind sa cred ca nu stii sa masori nici timpul avand in vedere ca nu stii sa scrii corect

    3. vezi ca tocmai unu dintre "pompieri nostri" care au ajuns in 20 de minute, este ala care se apropie la cativa cm de masina...mare pacat sa moara asemenea oameni dedicati si curajosi, pe cand vite ca tine stau in siguranta peste drum si isi permit sa comenteze
    7 0
  • @Maka ai foarte mare dreptte, masinile puternice (200cp) sa fie conduse in urma unor cursuri de condus speciale.......

    Sa vedeti cum se conduce in europa pe autostrazi........ masini peste 300cp.....
    1 2
  • filmare vs vocabular
    pe cat de reusita filmarea pe atat de vulgar vocabularul.se pare ca iti place sa fi mereu cu organul barbatesc in gura.crezi ca e educativ ptr tine si ptr cei din jurul tau?si daca tot postezi ceva pe internet nu da dovada de prostie prea mare, macar atentie la ceea ce scri sa ai.dar cum e vocabularul asa e si scrisul la tine.sorry dar dezamagitor.si mai ales ptr cei de la automarket ca au postat asa ceva pe site-ul lor.
    2 0
  • @Liviu
    - Ca ne vom limita la 150 sau 280 CP e de studiat , ideea ar fi sa existe un control si un nivel de la care urcand sa fii trecut printr-o sita mai deasa (inclusiv examen psihologic).

    - pista: Si eu v-as invita pe toti sa alergam pe pista dar daca nu o avem, mergem frumos pana in Ungaria sau in Germania si facem sport; nu ne permitem, facem transport pe drumuri publice in Romania sau inchiriem o bucata de pista la Otopeni sau Baneasa intr-o zi sa solicitam inchiderea unui drum si organizam sau ne inscriem intr-o competitie legala.
    0 0
  • Ferari p drum d romania e ca si cum ai lua carutza p autobahn sau avion prin apa sau submarin prin aer cand o sa avem drumuri pt asemenea masini o sa merite sa fie cumparate dar atata timp cat la noi inca sensurile de circulatie sunt delimitate de o simpla dunga alba si gropile in carosabil sunt ca ciupercile dupa ploaie mi se pare o prostie sa cumperi ferari dar nah nu poti sa te caci in gusturile omului bine ca nu a fost ranit nimeni grav si traiasca firmele de asigurari neadaptarea vitezei la conditiile de mers asa scriu politai in procesul verbal dar ce la noi sunt conditii de trafic sa fim seriosi cratere in asfalt, curbe nesemnalizate, cai ferate nesemnalizate, semafoare defecte care abia se vad, drumuri netrasate, semne de circulatie aruncate de aiurea p marginea drumului, si de vina suntem tot noi platitorii de taxe si impozite aici vb la modul general in cazul de fatza drumul era trasat corect vai de tarisoara noastra ca e condusa de incompetenti daca era autobahn poate mai avea si baiatul cu ferari masina buna dar nah e drum de romania mai are si curbe greu de abordat
    0 0
  • smecherii
    astia isi mai dau foc la masini sa incaseze asigurarea, care e destul de grasa!!!
    0 0
  • uNGARO_ cred ca a luat foc din cauza soferului de "inteligent" ce e, nu din cauza masinii. Adevar graiesti, o masina de doi bani... LOL, esti paralel.
    0 0
  • de ce?
    De ce se permite unor astfel de soferi sa nu respecte regimul de viteza si regulile de circulatie?
    0 0
  • bogdan
    super
    Toti cu banii ,si se dau mari si tari dar nu se gandesc ca poate sa ucida oameni nevinovati ,astea cu bani au legi separate sai f....in gura
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru