VIDEO: Un tanar de 23 de ani distruge un McLaren SLR

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 23.09.2009
Un tanar de numai 23 de ani a distrus un McLaren SLR pe o autostrada de langa Varsovia, in timpul unei curse ilegale cu un Ferrari.

Ne indreptam astazi din nou atentia asupra tinerilor care nu reusesc sa struneasca sutele de cai putere, regasiti sub capota masinilor exotice. De aceasta data vorbim de un sofer polonez in varsta de numai 23 de ani care a distrus un McLaren SLR pe o autostrada de langa Varsovia.

Din primele informatii se pare ca soferul a pierdut controlul supercarului si a intrat pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu mai multe masini, printre care si un Mitsubishi Outlander. Surse neoficiale anunta ca tanarul sofer se intrecea de fapt cu un Ferrari atunci cand a pierdut controlul sportivei germane.

Din fericire nimeni nu a decedat in urma accidentului, doar cateva persoane acuzand rani ce au necesitat spitalizare.

Comentarii (11)

  • un SLR a adus in starea aia un Outlander ?!! wtf !!!
    3 3
  • ce copil frumos
    1 1
  • Hunter
    Autostrada cu trotuar si fara parapet despartitor sanatos ?! :) Sa fim seriosi, ala era pe vre-un bulevard, sau drum cu 3 benzi de intrare sau iesire din localitate.
    Si sa mai zica lumea ca numa pe la noi exista teribilisti....peste tot in lume sunt, ca doar oameni sunt peste tot. Diferenta este insa alta...pe la alti, cei care au tupeu sa faca liniute pe drumuri publice sunt baieti cu masini adevarate...pe la noi, orice meltean cu o Dacie sau o coaja de BMW la 300 de "ieuro" adus de prin "Jermanica" se da rotund, si se apuca de facut nebunii.
    Plus ca prin alte tarisoare, o cam si incasezi din punct de vedere legislativ daca faci magarii de genu.
    4 1
  • pacat de masinutza
    Am avzut una in budapesta si era sa lesin [de obicei nu imi plac Merc-urile] era superba nam ce zice si se pare ca nu numa rusi pedepsesc supermasini. Asta este.
    0 3
  • WTF??
    ''Ne indreptam astazi din nou atentia asupra tinerilor care nu reusesc sa struneasca sutele de cai putere, regasiti sub capota masinilor exotice'' ?? te doare capul cand citesti asemenea exagerari si prostii otv-iste. ce legatura are varsta cu performanta sofatului?? poti sa ai 22 de ani si sa fii pilot de curse de ani de zile si chiar sa castigi premii in F1sau pur si simplu talentat si in acelasi timp poti avea carnet de zeci de ani si sa fii prost gramada in trafic si sa dai cu supercarul in gard
    3 1
  • este unul si la Cluj...nu trebuie sa mergeti nu stiu unde....si da, e cu numere de Cluj
    cat despre accident...off-off mai-mai, creier tot nu-ti poti cumpara oricati bani ai avea, ce sofer idiot...si cum a patruns pe contrasens pe autostrada ca nu inteleg
    1 1
  • Pro teznu bmw
    Tzenu Bmw si-a facut cont! hehe!
    0 0
  • Mircea
    SLR
    Domnule SODA,

    Mai citeste o data fraza si dupa aia comenteaza.
    "''Ne indreptam astazi din nou atentia asupra TINERILOR CARE NU REUSESC sa struneasca sutele de cai putere..."
    Pacat de masina si de oamenii aia nevinovati care acum au ramas fara masini si s-au ales si cu cateva rani.
    Sunt destui si pe la noi
    1 0
  • Deci....Ferrari a castigat cursa :P ?

    Este o reprezentanta Lambo si Bentley in Germania unde merg aproape saptamanal, si de fiecare data vad cate 3-4 Gallardo, Murcielago, Bentley noi distruse , cu numere de Polonia, Cehia....Asa ca nu este asa de rar evenimentul de mai sus in aceea tara.
    0 0
  • "atunci cand a pierdut controlul sportivei germane. " Mclaren Slr..nu ii facuta de englezi?..(Mclaren Mercedes care are sediul in Anglia)
    0 0
  • PARAZYTU19
    @sil......este din Nemtia
    nu nu este facut de "engleji" este facuta de nemti cum este si bugatti veyron smart mini cooper si porsche etc etc//...
    slr este facuta de mercedes in colaborare cu "meclaren"....
    bafta
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru