Volkswagen nu va duce Scirocco in America

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.04.2009
Oficialii Volkswagen au anuntat ca nu vor aduce modelul Scirocco pe piata din America de Nord.

Volkswagen a decis ca lansarea modelului Scirocco pe piata din America de Nord nu ar fi avantajoasa pentru vanzarile lui Golf. Mai exact, VW va lansa Golf GTI in America si aparitia lui Scirocco ar duce la confuzie in randul consumatorilor.

Volkswagen a revenit la denumirea de "Golf" pe piata americana, generatiile precedente ale modelului fiind denumite "Rabbit". Zvonul lansarii lui Scirocco pe piata americana a entuziasmat jurnalistii auto de peste ocean, iar oficialii Volkswagen s-au sfiit sa faca declaratii in acest sens.

Din pacate pentru fanii americani ai modelului VW Scirocco, directorul de relatii cu publicul al diviziei americane Volkswagen, Tom Wegehaupt, a infirmat categoric acest zvon. Oficialul Volkswagen a confirmat faptul ca modelul nu a fost lansat in america de teama ca acesta va strica vanzarile lui Golf GTI.

Via | Jalopnik

Comentarii (3)

  • americani
    Americanii astia sunt asa tamaie incat vor confunda Golf-ul cu Scirocco. E ca si cum ai confunda sosetele cu pantofii.
    0 0
  • george
    E O MOTIVATIE DE DOI BANI
    Si care ar fi fost problema daca in loc de un VOLKSWAGEN Golf GTI de 25.000 de dolari ar fi vandut un VOLKSWAGEN Scirocco de 25.000 de dolari?!?!? Nici una. Aceeasi marca, aproape aceeasi masina si acelasi pret.

    Motivul real este altul. Asa i se creaza o aura de exclusivism si americanii care vor masina asta vor face pe dracu-n patru sa o obtina...inclusiv sa plateasca pretul corect. Care este de vreo 25.000...de Euro.
    0 0
  • Routan
    Oricum, la ei se promoveaza routan, rabbit si GTI. www.vw.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru