Techart aplică "terapia" Magnum noului Cayenne Turbo

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.02.2011
Tunerul german Techart a pregătit un kit complet pentru Porsche Cayenne Turbo, botezat Magnum. Pachetul aduce mai multă putere şi un accesorii estetice extreme.

Esential

560 de cai putere dezvoltă Cayenne Turbo cu kitul Magnum.
287 de km/h este viteza maximă a noului Techart Magnum Porsche Cayenne Turbo.

Geneva nu reprezintă numai punctul de întâlnire al marilor constructori auto şi cel mai potrivit moment pentru dezvăluirea unor modele şi concepte noi. Geneva este şi un eveniment vital pentru casele de tuning, în special pentru cele europene, care vin la salonul elveţian pentru a-şi expune cele mai noi interpretări ale modelelor populare.

Anul acesta, Techart îşi propune să convingă fanii modelelor Porsche cu un kit radical pentru Cayenne, botezat cum altfel decât Magnum. Pachetul de personalizare, adresat doar versiunii de top, Turbo, a SUV-ului din Stuttgart, este unul complet, ceea ce însemnă că nemţii au operat schimbări estetice şi mecanice importante.

Sub capotă, "terapia" Techart urcă bagajul de putere de la 500 la 560 de cai şi pe cel de cuplu de la 700 la 780 de Nm. Mulţumită aportului de resurse, Porsche Cayenne Magnum poate atinge 100 de km/h în doar 4.4 secunde şi 200 de km/h în 15.8 secunde. Acul vitezometrului se opreşte abia la 287 de km/h.

Pentru a sugera infuzia de putere, Techart a gândit şi un kit aerodinamic, care include spoilere frontale extrem de agresive, lumini LED noi, praguri laterale şi bosaje extrem de generoase, capabile să înghită jante de 20 sau 21 de inch.

Lista de accesorii va fi mult mai lungă, publicul fiind invitat la standul Techart de la Geneva pentru a se familiariza cu oferta completă a nemţilor.

via | techart

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru