Audi lanseaza o editie aniversara a lui TT

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 01.11.2009
Audi a lansat in Japonia o editie aniversara a modelului TT Coupe. Masina a fost creata pentru a sarbatori cei 100 de ani de la infiintarea constructorului german.

Esential

100 de modele aniversare vor fi vandute

Audi a lansat in Japonia o versiune aniversara a modelului TT Coupe. Aceasta editie a fost conceputa pentru a serba cei 100 de ani de la infiintarea constructorului german, germanii urmand sa produca doar 100 de unitati ale acesteia. Editia aniversara a lui TT Coupe se bazeaza pe versiunea S-line si dispune de un propulsor de 2.0 litri TFSI.

Germanii au ales ca acest model sa dispuna de doua culori ale caroseriei: albastru (pearl blue) si portocaliu (bright orange). La exterior, in afara celor doua culori interesante, germanii au optat pentru insertii din fibra de carbon si pentru jante de 19 inch, in timp ce Audi a ales sa impresioneze la interior prin contrastul dintre tapiteria de culoare neagra si cusaturile albe.

Actualul model Audi TT Coupe a fost lansat pe piata auto in anul 2006. Propulsorul de 2.0 litri TFSI cu care a fost dotata si aceasta versiune speciala dezvolta 200 CP. In cazul acestei motorizari clientii dispun de o cutie de viteze manuala in sase trepte sau pot opta pentru cea automata S-tronic.

Pretul si lista completa cu modificarile aduse lui TT Coupe nu sunt inca disponibile.

via | Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru