Audi pregateste versiunea cu cinci usi a conceptului A1

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.09.2008
La Salonul Auto de la Paris am putea vedea versiunea cu cinci usi a conceptului Audi A1 Metroproject Quattro.

Audi pregateste inca o surpriza pentru Salonul Auto de la Paris, standul constructorului din Ingolstadt urmand sa fie plin cu premiere mondiale. Surse din interior afirma ca nemtii vor dezvalui la salonul francez o versiune concept a modelului A1, de aceasta data cu cinci usi si mult mai aproape de viitorul model de serie.

Conceptul care va debuta la Paris se bazeaza pe vechiul prototip cu trei usi A1 Metroproject Quattro, dezvaluit anul trecut in cadrul SalonuluI Auto de la Tokyo. Potrivit surselor, designul conceptului asteptat la Paris va fi mai cuminte decat cel al vechiului A1 Metroproject Quattro, incercand sa redea mai fidel liniile modelului de serie, asteptat sa isi faca aparitia la sfarsitul lui 2009 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2010.

Viitorul A1 va fi dezvoltat pe platforma modulara MQB a grupului Volkswagen, capabila sa suporte arhitectura unor modele mici si medii cu motoare centrale. De asemenea, ne putem astepta ca A1 sa beneficieze si el de pe urma serviciilor transmisiei integrale quattro.

Surse anonime anticipeaza si o versiune de top S1, echipata cu un motor TSI de 200 de cai putere.

via | CarScoop

Comentarii (4)

  • noname00
    Nu
    Arata mult mai bine varainata in 3 usi.
    0 0
  • Marius
    Audi A1
    Conceptul e demential. Ai masina mica pt spatiul urban, te strecori repede, ai motor super, alearga repede in afara orasului....si ai si o prestanta in masinutza asta cu cerculetele pe capota. Numai ciupalacii care nu au bani or sa zica vechiul cliseu: ,,platesti firma nene,,. Ei bine, cand ai bani nu mai conteaza. Iti permiti si cu asta basta.

    A doua chestie...sa retina si moderatorul automarket si restul lumii....asta apropo de masinutza asta mica. Americanii au mizat pe filosofia lor ,,MARE SI GREU,,. A fost buna pana acum cativa ani, dupa care au luat-o in bot rau iar acum sunt in pragul falimentului. Europenii si japonezii au apelat la filosofia ,,IEFTIN, BUN, FIABIL, USOR SI MIC,,....si iata ca au mizat bine. In definitiv, cand in ziua de azi nu mai gasesti un loc de parcare prin Bucuresti de exemplu, la ce dracu sa mai trag dupa mine o ,,COPAIE MARE SI GREA,,....gen limuzine mari si grele?
    Lumea e batuta in cap. Nu intelege ca fie cu Mercedes S Klasse, fie cu Dacia Sandero, fie cu Daewoo Tico....tot stai cuminte pe loc la semafor iar cand e verde mergi putinsi iar opresti. S-au dus fratilor vremurile masinilor mari si a motoarelor de cilindree mare. Viitorul apartine filosofiei ,,MAI MIC, MAI PERFORMANT, MAI RAPID, MAI BUN SI MAI SMECHER,,
    Tocmai de aceea salut ideea celor de la Audi cu conceptul A1.
    0 0
  • hihihi
    Dupa ce ca e urita in draci , au mai gasit si cea mai urita culoare posibla ! Pacat , putea fi o dimineata frumoasa.......
    0 0
  • Mini-romanu'
    @Marius - Audi A1
    Total de acord (si mi se intampla rar :)

    Dealtfel si in alte tari faptul ca esti mai "smecher" nu il demonstrezi luandu-ti "tanc" ci o masina mica dar adevarata (viitoarele bmw city, audi a1, toyo iq, smart, f500, mini, honda jazz etc.

    Problema este ca sunt o multime de soferi realmente periculosi iar o parte dintr-astia isi iau magaoaie gen suv si se urca pe tine in trafic ... si evident poti iesi sifonat rau de tot dintr-o astfel de interactiune.

    Singura solutie este sa creasca foarte mult taxele pe poluare (dar nu in formatul de azi) si de, dimensiuni (importante la oras, mai ales la cacapitala :) etc.

    Oricum viitorul e in masini mici, trenuri etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru