BMW M3 G-Power SK II a atins 333 km/h la Nardo

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.07.2011
Echipa germană a revistei Auto Motor und Sport a mers în Italia, la Nardo, pentru a testa versiunea G-Power SK II a lui BMW M3.

Nemţii de la Auto Motor und Sport au testat versiunea G-Power a lui BMW M3 la Nardo. În cadrul sesiunii de teste organizate de aceştia, modelul a atins viteza de 333.29 km/h. Modelul a fost pilotat de Christian Stober, Vicepreşedinte şi Director Tehnic la G-Power. Pachetul SK II îi conferă 570 CP şi 565 Nm lui BMW M3, suficient pentru un timp 0-100 km/h de 4.4 secunde şi pentru un sprint 0-200 km/h de numai 12.9 secunde.

Pachetul de modificări pentru M3 include o suspensie reglabilă, un sistem de frânare mai performant şi jante Silverstone îmbrăcate în anvelope Michelin Pilot Super Sport. Potrivit specialiştilor de la G-Power, modelul ar fi putut să atingă 340 km/h dacă ar fi avut un raport diferit la ultima treaptă de viteză. Fără instalare, pachetul SK II ”Sporty Drive” costă 11.500 de euro.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • @laucalin si cgc
    Asta-i floare la ureche ce poate M3-ul asta
    IATA Volvo poate mai mult da de Saab nici nu mai vorbesc Ala si pe Bugatti îl rupe .
    BMW e o mașina de cocalari ))).
    2 8
  • Andrei
    @BMW
    Esti agramat si pe langa subiect. Datorita unora ca tine sunt huliti fanii BMW. BMW nu e o masina pentru cocalari, dar tu esti un manelist, fara urma de indoiala.
    6 0
  • BMW
    ce prost e ala de mai sus care s-a notat BMW :)))
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru