Chevrolet a dezvaluit o versiune electrica a lui Spark

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.01.2010
Chevrolet va lansa in 2010 primul vehicul electric cu patru usi din India. Modelul se numeste e-Spark si este construit pe o versiune restilizata subtil a generatiei precedente a lui Spark.

Divizia Chevrolet a celor de la General Motors a prezentat modelul e-Spark la Salonul Auto de la New Delhi. Versiunea electrica a generatiei precedente a lui Spark ar trebui sa devina prima masina electrica cu patru usi din India. Modelul este dezvoltat in baza colaborarii dintre cei de la GM si indienii de la Reva.

Trenul de propulsie al versiunii electrice a lui Spark are doua moduri de functionare – Regular si Boost. In timp ce modul regular este concentrat pe o autonomie cat mai mare, modul Boost ofera un plus de putere si cuplu motor pentru acceleratie imbunatatita, in detrimentul economiei de carburant. Pentru moment, cei de la Chevrolet nu au dezvaluit informatii suplimentare privind autonomia si performantele noului e-Spark.

Chevrolet e-Spark va debuta in ultima parte a acestui an si este creat exclusiv pentru mediul urban. Modelul utilizeaza o transmisie automata, care ii va ajuta pe soferii sai sa se descurce mai usor in traficul dens din orasele indiene. Cei de la Chevrolet promit ca noul e-Spark va oferi o acceleratie impresionanta, gratie faptului ca motorul electric ofera cuplul motor maxim inca de la prima rotatie a acestuia.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    Are si motor electric si motor cu combustie sau? Nu inteleg faza cu "economia de carburant".
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru