Citroen Romania lanseaza serviciul e-Sales

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.01.2009
Citroen Romania le ofera potentialilor clienti posibilitatea de a achitiziona un vehicul la un pret redus direct de pe site-ul sau.

Oficialii Citroen Romania au anuntat ca vor lansa serviciul e-Sales incepand cu saptamana viitoare. Acest serviciu le va permite potentialilor clienti sa comande un automobil Citroen cu un discount special valabil doar pe o anumita perioada.

O lista restransa de vehicule carora li s-a aplicat o reducere va fi afisata timp de cateva zile pe site-ul Citroen. Clientii isi pot rezerva automobilul dorit prin intermediul site-ului, iar comanda va fi expediata celui mai apropiat dealer Citroen.

Ulterior, clientul va fi contactat de dealer pentru a finaliza achizitia. Prima promotie de acest gen debuteaza luni 19 ianuarie la ora 8:00, iar reducerile oferite sunt valabile timp de 2 zile. Lista cuprinde 17 vehicule, dintre care putem enumera C1, C3, C4, Grand C4 Picasso, Nemo combi si Noul Berlingo combi.

Via | Citroen

Comentarii (1)

  • taricica
    SUPER OFERTA!!
    3 citronele la 10 mii. acum ca nu mai sunt prim ministru fac si eu oferte..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru