Ford Tourneo Custom - primele imagini oficiale ale versiunii de serie

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.03.2012
Conceptul Tourneo Custom prezentat de Ford la Salonul Auto de la Geneva va avea şi o versiune de serie. Constructorul american a prezentat deja primele imagini oficiale ale acesteia.

Ford Tourneo Custom va intra în producţia de serie, anunţă oficialii Ford of Europe. Singura diferenţă notabilă între modelul de serie şi concept este la nivelul jantelor de aliaj, modelul de serie fiind echipat cu un set de jante de dimensiuni mai mici. Conceptul Tourneo Custom a surprins plăcut publicul prin aspectul său deosebit de agresiv, conferit de blocurile optice mari şi de grila trapezoidală caracteristică noilor modele Ford. La fel ca în cazul versiunii concept, modelul păstrează cele opt locuri şi are un interior cu un design special, element rar întâlnit în acest segment.

Noua generaţie a lui Tourneo va fi oferită alături de o motorizare Duratorq 2.2 cu patru cilindri în linie, disponibilă în trei versiuni de putere, toate cuplate unor transmisii manuale cu şase trepte. Versiunea entry-level va dezvolta 100 CP, în timp ce motorizarea de top va dezvolta 155 CP. Toate versiunile de motorizare au start/stop în standard, iar Tourneo se mândreşte cu un consum mediu de 6.9 litri la sută.

Noul Tourneo va fi oferit atât în versiuni cu ampatament scurt, cât şi în versiuni cu ampatament mărit. Versiunea cu ampatament mărit poate fi comandată şi cu nouă locuri.

Tourneo Custom reprezintă primul pas al celor de la Ford spre schimbarea gamei de vehicule comerciale şi va debuta comercial până la finele acestui an. Cei de la Ford mizează pe dinamica acestui model, similară cu cea a unui autoturism şi pe habitaclul concentrat pe şofer, menit să atragă noua generaţie de consumatori de vehicule comerciale.

Via | Autoblog

Comentarii (5)

  • ****
    Ford Tourneo o sa fure clientii intr-un procent destul de mic dar bun de la Mercesdes Vito
    10 2
  • Salut
    Elegant, aspect exterior + interior placut, motorizare decenta si spatios.
    Sa speram ca: - va fi produs si la Craiova
    - va avea un pret decent

    Bravo Ford.
    8 2
  • la cum arata din fata, aleg citroen tubic in fiecare zi si ma simt intr-o masina mai frumoasa decat ce a produs ford cu acest concept
    3 12
  • asta poate fi numita ...evolutie :design si de ce nu motoare.frumos!!!!
    6 2
  • ani[I]aL_2008
    Mda....daca "creatia" asta de la Ford e "evolutie " d.p.d.v.d. al design-ului, inseamna ca Dacia Lodgy ar castiga detasat competitia. Nu prea am inteles cu ce a surprins asa de "placut"? E un mare "frigider" cu niste faruri ciudate. PUNCT.
    Dar, cum cineva spunea odata: Beauty is in the eye of the beholder.
    2 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru