Hyundai Sonata, recall de 91.000 de unitati din cauza manerelor cromate

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Hyundai a anuntat ca va rechema in service 91.000 de unitati Sonata produse in 2002 si 2003 in Statele Unite, din cauza manerelor cromate care pot cauza rani.

Cel mai recent recall vine din Statele Unite si are in prim plan modelul Sonata al celor de la Hyundai. Se pare ca Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului din SUA (NHTSA) a publicat un comunicat oficial in care anunta ca manerele interioare cromate ale usilor pot cauza rani pasagerilor.

Hyundai a reactionat imediat si a rechemat in service 91.000 de unitati Sonata, produse intre anii 2002 si 2003. Comunicatul coreenilor recunoaste eroarea de fabricatie si afirma ca finisajul cromat se poate desprinde si cauza rani soferului si pasagerului.

Proprietarii exemplarelor Sonata incluse in recall vor fi programati in scurt timp de dealerii Hyundai pentru schimbarea manerelor.

via | Autoblog

Comentarii (7)

  • Cristi Borcea
    Vai!
    Am o macheta auto Hyundai Sonata, sa o duC si pe asta la rechemarea auto? BUAHHHHH!!!!!
    2 1
  • ....
    dak ai luat masina made in Corea ......e clar
    0 4
  • O discutie tipica intre Hyundai si un furnizor de piese, sa zicem de ornamente cromate:
    "care este cel mai ieftin produs pe care-l aveti"
    "pai ar fi X, dar nu prea-l recomandam, nu stiu cat de mult rezista la un impac"
    "lasati, nu-i nimic, daca se prind, bine, daca nu, si mai bine"
    Si asta nu-i nimic...service-urile Hyundai din Romania gem de masini cu cutia facuta zdrente pana in 50.000 km.
    Platesti putin, primesti pe masura.
    2 3
  • Sfatosul
    cutia bat-o vina
    Asa e, cum zice Paul, la Hyndai cutiile de viteze sunt facute din melasa si sac de rafie de Plopeni si daca nu are cusaturi vulcanizate zdrente se fac. Eu am un amic cu SantaFe care a patit ceva groaznic... a calcat-o tare odata si a intrat prea multa benzina in cilindrii si a ajuns intre valva si chiuloasa si a topit garniturile care sunt facute din hartie de orez, apoi a intrat in chiuloasa si motorul a facut inplozie. A fost groaznic! Nici nu vreau sa mai spun despre diferentialul spate ce e din fonta... 1000 de probleme.
    1 1
  • Raducu
    Am patit si eu
    Exact asta s-a intamplat si la masina mea...Hyundai Accent 2002. Manerele interioare de deschidere a usilor sunt din plastic placate cu pelicula cromata. Pelicula respectiva a inceput sa se desprinda, iar sotia mea s-a taiat de 2 ori la degete din cauza acelor manere. Faza este ca sunt dure si ascutite, si daca nu esti atent te poti rani. In rest nu am probleme cu masina...
    5 0
  • pojghita de crom
    Din cauza faptului ca folosesc manere cromate si la motor cutie si diferential pot aparea si alte probleme in timp.
    Fara gluma: masinile H au probleme de fiabilitate din ce in ce mai putine. La inceput erau mai rele.
    1 0
  • Alynna
    Macheta
    Vreau si eu sa cumpar urgent o macheta de Hyundai Sonata!!! Ma puteti ajuta va rog spunandu-mi o sursa sigura de unde sa achizitionez macheta aceasta, va rog, e URGENT! Multumesc anticipat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru