Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 19 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Audi testează viitorul e-tron Sportback în Finlanda: versiunea de serie debutează în cursul anului curent

Audi a publicat un clip cu unul dintre prototipurile viitorului SUV coupe e-tron Sportback. Noul model electric din gama Audi va fi prezentat oficial către finalul acestui an.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Skoda Scala ar putea primi o versiune de performanță: cehii nu exclud un sistem hibrid de propulsie

Hathback-ul Skoda Scala ar putea primi o versiune de performanță RS. Octavia RS și Kodiaq RS reușeșsc performanțe bune în segmentele în care activează, iar un Hot Hatch compact ar putea îmbunătăți vânzările Skoda.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

China domină topul celor mai vândute modele plug-in hybrid în 2018: BMW Seria 5, cel mai popular model PHEV care se comercializează și în Europa

Modelele chinezești Byd Tang și Byd Qin sunt cele mai vândute modele plug-in hybrid la nivel global în 2018, iar podiumul este ocupat de versiunea PHEV a lui BMW Seria 5.
Luni, 18 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Teasere noi cu viitorul Porsche Taycan: primul model electric dezvoltat de constructorul din Stuttgart va fi prezentat în toamna acestui an

Porsche a publicat un nou set de imagini teaser cu viitorul Taycan. Designul primului model electric de serie dezvoltat de Porsche va fi unul inspirat atât de liniile conceptului Mission E, cât și de actuala gamă de sportive a constructorului german. Debutul lui Taycan va avea loc în toamna anului curent.
Vineri, 15 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Primele schițe cu viitorul Porsche Taycan: modelul electric debutează în luna septembrie

Porsche a publicat două schițe cu viitorul Taycan, primul model electric de serie dezvoltat de constructorul german. Până în acest moment, nemții spun că au primit peste 20.000 de precomenzi pentru modelul electric pe care îl vom vedea în premieră în toamna acestui an.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Electrificarea ar putea salva gama de sportive Audi: oficialii își doresc generații noi pentru TT și R8

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul sportivelor din gamă, însă există oficiali care își doresc ca TT, R8 și modelele din gama RS să primească generații noi. Sistemele electrificate de propulsie sunt cele care ar putea salva gama de sportive a constructorului din Ingolstadt.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Tesla Model 3 începe să cucerească Europa: a devenit cea mai vândută mașină electrică în Norvegia și Olanda

Tesla Model 3 a devenit cea mai vândută mașină electrică în Norvegia și Olanda, în timp ce vânzările mărcii americane au crescut în Germania cu 500%.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Toate modelele Mercedes-AMG vor primi versiuni plug-in hybrid: primele lansări sunt programate în 2020

Mercedes-AMG a confirmat că toate modelele din gamă vor avea versiuni plug-in hybrid care vor utiliza o variantă îmbunătățită a sistemului EQ Power.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

James Bond și electrificarea: actorul Daniel Craig ar putea conduce un prototip Aston Martin Rapide E în următorul film cu agentul 007

Aston Martin și James Bond ar putea marca o premieră în următorul film din seria cu celebrul agent 007. Potrivit informațiilor din presa internațională, actorul Daniel Craig va conduce un prototip electric Aston Martin Rapide E în pelicula așteptată în 2020.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Bentley Flying Spur: britanicul va avea versiune PHEV cu sistem de propulsie preluat de pe Bentayga Hybrid

Bentley va lansa în cursul acestui an noul Flying Spur. Modelul producătorului britanic va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie alcătuit dintr-un motor V6 de 2.9 litri și un motor electric.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Primul teaser pentru noul model electric de 40.000 de dolari pregătit de Fisker: detaliile tehnice vor fi dezvăluite în 18 martie

Fisker a publicat un teaser cu noul model electric despre care afirmă că va avea un preț de aproximativ 40.000 de dolari. Mai multe informații tehnice urmează să fie făcute publice în 18 martie.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 10 comentarii

Hatchback-ul Volkswagen ID va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt: nemții deschid listele de pre-comenzi în 8 mai

Volkswagen ID, primul model electric al constructorului german dezvoltat pe noua arhitectură MEB, va fi expus în luna septembrie la Frankfurt. În plus, listele de pre-comenzi pentru noul hatchback electric vor fi deschise în 8 mai.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Motive de bucurie în rândul fanilor Mazda: producătorul nipon ar putea lansa un hibrid cu motor rotativ

Motorul rotativ ar putea reveni în oferta Mazda. Japonezii lucrează la un sistem hibrid de propulsie în centrul căruia se află motorul Wankel. Compania își dorește ca acest sistem să fie unul flexibil, iar motorul rotativ să pună în mișcare vehiculul, dar în același timp să aibă rol și de range extender.
Marti, 12 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Infiniti vrea să se reinventeze cu o gamă de electrice: “Credem că piața va fi foarte deschisă la calitatea mașinilor electrice din Japonia”

Viitoarea gamă de mașini electrice, bazată pe conceptul QX Inspiration, este o oportunitate de “reinventare” a brandului Infiniti, consideră designerul-șef al constructorului.
Marti, 12 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Volkswagen vrea mai multe mașini electrice, după ce profitul din 2018 a fost afectat de WLTP: nemții promit acum o producție de 22 de milioane de “electrice” în 10 ani

Volkswagen anunță că va lansa 70 de modele electrice până în 2028, accelerând planurile anterioare, după ce profitul din 2018 a fost afectat de apariția testelor WLTP. Grupul promite că va produce 22 de milioane de mașini electrice în următorii 10 ani, după obiectivul de 15 milioane de unități ce fusese anunțat în 2018.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

O nouă imagine teaser cu viitorul Tesla Model Y: versiunea de pre-producție a noul SUV va fi prezentată în 14 martie

Tesla a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Model Y. Versiunea de pre-producție a noului SUV american va fi prezentată în 14 martie. Varianta de serie ar urma să debuteze în 2020.
Sambata, 09 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Polestar anunță lansarea unui viitor SUV coupe electric: va fi numit Polestar 3 și este așteptat în 2021

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, vrea să lanseze un nou model, al treilea din gamă. Constructorul a anunțat că Polestar 3 va fi un SUV coupe electric care va debuta în anul 2021.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Reprezentanții diviziei Volkswagen R nu cred în mașini de performanță cu sisteme hibrid de propulsie: "Primești ce e mai rău din ambele lumi"

Oficialii diviziei Volkswagen R susțin că mașinile de performanță nu ar trebui să integreze sisteme hibrid de propulsie. Nemții mizează pe ideea unor vehicule 100% electrice, iar prototipul ID R a reușit să ducă la bun sfârșit câteva sarcini dificile.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare pentru mai multă performanță: viitoarele modele BMW M vor integra sisteme hibrid de propulsie

DIvizia BMW i colaborează cu reprezentanții echipei BMW M în vederea dezvoltării unor sisteme electrificate de propulsie. Aceasta ar urma să fie integrate pe noile generații de modele de performanță.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru