Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Prima mașină electrică Volvo va fi produsă în China: este dezvoltată pe platforma pentru modele compacte și va fi lansată în 2019

Volvo a anunțat că primul său model electric va fi produs în China 2019 și exportat la nivel global. Acesta va utiliza platforma CMA dedicată mașinilor din segmentul compact.
Miercuri, 19 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Honda CR-V a primit o versiune hibridă care va fi urmată de un model electric pentru China în 2018

Noua generație Honda CR-V va beneficia de o versiune hibridă care va fi disponibilă inițial doar în China, acolo unde constructorul japonez va vinde și un model electric începând din 2018.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Ford Focus Electric, retras din producție în Europa: doar 61 de unități vândute în 2016

Ford a încetat producția europeană a versiunii electrice a lui Focus din cauza vânzărilor foarte slabe înregistrate în ultimii doi ani, mai ales că modelul oferă o autonomie foarte scăzută.
Duminica, 09 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault salută concurența în segmentul mașinilor electrice: "Va consolida dezvoltarea industriei și va aduce noi furnizori de baterii"

Renault consideră că extinderea gamei de mașini electrice lansate de constructori este benefică pentru dezvoltarea industriei și că va aduce mai mulți furnizori de baterii pe piață.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Mercedes știe ce vrea: „Vehiculele alimentate cu hidrogen nu mai sunt o prioritate. Ne vom concentra pe electrice pure”

Dieter Zetsche, președintele Mercedes, a afirmat că segmentul vehiculelor alimentate cu hidrogen nu mai reprezintă o prioritate pentru compania pe care o conduce.
Miercuri, 29 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Mercedes aglomerează calendarul lansărilor: peste 10 modele electrice până în 2022

Mercedes a decis să comprime calendarul lansărilor pentru cele 10 modele electrice anunțate până în 2025, astfel că acestea vor fi dezvăluite cel târziu în 2022.
Miercuri, 29 Martie 2017 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Toyota a inventat panoul publicitar minune: curăță aerul de oxizii de azot rezultați din gazele de eșapament

Toyota va instala în California 37 de panouri publicitare pentru noul Mirai, primul automobil de serie din lume alimentat cu hidrogen. Panourile vor avea și rolul de a curăța aerul.
Marti, 28 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Seat Leon va primi în 2019 o versiune electrică bazată pe Volkswagen e-Golf. Alte modele electrice vor urma după 2020

Pe lângă deja-anunţatul Seat e-Mii electric, spaniolii pregătesc o versiune electrică pentru Leon în 2019, iar Ibiza ar putea primi de asemenea o astfel de variantă.
Marti, 28 Martie 2017 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Volvo: "Maşinile hibride şi electrice vor avea un preţ asemănător cu cele diesel după 2020"

Volvo anticipează că preţurile maşinilor hibride şi electrice vor scădea treptat după 2020 până în punctul în care vor ajunge aproape de nivelul celor cu motoare diesel, ca urmare a noilor norme de poluare.
Luni, 27 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Versiunea plug-in hybrid a lui Peugeot 3008 va avea 300 de cai putere și apare în 2019

Peugeot 3008 va fi disponibil într-o versiune plug-in hybrid care va include un motor pe benzină de 1.6 litri și un motor electric, iar sistemul va genera aproximativ 300 de cai putere.
Luni, 27 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Franța are 100.000 de mașini electrice în circulație: obiectivul este triplarea flotei până în 2020

Franța a ajuns la 100.000 de mașini electrice pe șosele după creșterile puternice înregistrate anul trecut, iar pentru 2020 și-a propus să atingă un prag de 350.000 de unități.
Miercuri, 22 Martie 2017 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Fiat 500 va primi o versiune hibridă: "Singurul lucru cert este că motoarele diesel pentru modele mici sunt moarte"

Viitoarea generație Fiat 500 va avea inclusiv propulsie hibridă, întrucât constructorul italian a ajuns la concluzia că motoarele diesel pentru modele din segmentele mici sunt "moarte".
Miercuri, 22 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Deciziile importante se iau în Asia: piața chineză va influența structura gamei de mașini electrice Volkswagen

Volkswagen a admis că este esențial să lanseze prima mașină electrică în 2020 pentru respectarea noilor norme de poluare, iar piața chineză va decide în mare măsură gama de modele.
Marti, 21 Martie 2017 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Primele detalii despre modelul electric Mazda din 2019: va fi un rival pentru Renault Zoe și ar putea avea range extender

Mazda a dezvăluit că modelul electric pe care îl va lansa în 2019 va fi unul de segment mic, astfel că va rivaliza cu Renault Zoe. În plus, este posibil să beneficieze și de un motor rotativ pentru extinderea autonomiei.
Luni, 20 Martie 2017 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Tesla face curățenie în gama lui Model S: scoate de pe piață versiunea entry-level cu autonomie de 338 de kilometri pentru că nu se vinde

Tesla a anunțat că va scoate din gamă versiunile entry-level 60 și 60D ale lui Model S pentru că nu se vindeau foarte bine. Publicul preferă tot versiunile mai puternice și cu autonomie mai mare, chiar dacă sunt mai scumpe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi pregăteşte o maşină electrică de oraş care să rivalizeze cu BMW i3

Audi va lansa în următorii ani o maşină electrică de oraş pe aceeaşi platformă ca Volkswagen ID care va avea drept rival principal BMW i3.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe recuperează teren prețios pe piața vehiculelor electrice: în Franța are 50% din piața mașinilor cu zero emisii

Renault a dat lovitura cu actualul Zoe. Mașina electrică se vinde atât de bine încât are toate șansele să îl detroneze pe fratele de concern, Nissan Leaf.
Marti, 14 Martie 2017 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Noi detalii despre prima mașină electrică Volvo: va avea autonomie de peste 400 de kilometri

Primul model electric de la Volvo va apărea pe piața în 2019 și va avea o autonomie de cel puțin 400 de kilometri conform standardului american EPA.
Luni, 13 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Porsche calcă pe urmele Tesla: modelul electric Mission E va avea mai multe variante de putere și update-uri de performanță prin internet

Porsche Mission E, primul model electric al constructorului german, va fi disponibil în mai multe variante de putere și ar putea beneficia inclusiv de update-uri de performanță prin internet.
Duminica, 12 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Planurile Porsche pentru electrificare: versiune electrică pentru Macan și hibrizi pentru 911, Boxster și Cayman?

Porsche analizează posibilitatea de a oferi o versiune electrică pentru Macan, dar și variante hibride pentru 911, Boxster și Cayman.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru