Stiri Masini electrice si hibride

Joi, 03 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Primul Ford electric pe platformă VW va fi prezentat în 2022

Primul model electric dezvoltat de Ford pe platforma Volkswagen va fi prezentat în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Noul model va fi un SUV mai mic decât actualul Mustang Mach-E, debutul comercial fiind programat în 2023.

Volkswagen a început experimentul Astypalea: primele mașini electrice au fost livrate pe insula din Grecia

Volkswagen a livrat primele mașini electrice în Astypalea, insula din Grecia pe care vrea să o transforme într-o zonă “verde” în colaborare cu autoritățile elene.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride | 14 comentarii

BMW iX în detaliu: până la 523 de cai putere și 630 de kilometri autonomie maximă

Constructorul bavarez de automobile a publicat mai multe detalii despre SUV-ul electric iX. Lansarea pe piață este programată pentru luna noiembrie.

Nou record mondial: Toyota Mirai a parcurs 1.003 kilometri cu un singur plin de hidrogen

O Toyota Mirai de ultimă generație a stabilit un nou record mondial de autonomie pentru vehiculele alimentate cu hidrogen. Modelul nipon a parcurs 1.003 kilometri cu un singur plin.

Versiunea de producție a lui Rimac C_Two debutează în 1 iunie cu un nume nou

Constructorul croat de automobile a anunțat că versiunea de producție a conceptului C_Two va debuta în 1 iunie. Mai mult, acesta va avea o altă denumire.

Volkswagen ID.4 a fost cea mai vândută electrică din Europa în aprilie

În luna aprilie, cel mai vândut model electric din Europa a fost în premieră un SUV, respectiv Volkswagen ID.4. Podiumul a fost completat de Volkswagen ID.3 și Renault Zoe.

Ford: “Vrem ca mașinile electrice să reprezinte 40% din vânzările globale până în 2030”

Ford a anunțat investiții de peste 30 de miliarde de dolari în electrificare până în 2025, sumă ce include și dezvoltarea tehnologiei bateriilor. Producătorul american își propune ca mașinile electrice să ajungă la o cotă de 40% din vânzările totale în 2030.
Miercuri, 26 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește două noi platforme dedicate mașinilor electrice până în 2025

Ford ar urma să anunţe miercuri că va dezvolta două noi platforme dedicate vehiculelor complet electrice, una pentru SUV-uri şi alta pentru autoturisme, potrivit unor surse citate de Reuters.

SUV-ul electric Nissan Ariya și-a făcut prima apariție publică pe circuitul stradal de la Monaco

Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco a marcat și prima apariție publică a SUV-ului electric Nissan Ariya. Modelul nipon a debutat oficial în vara anului trecut.
Sambata, 22 Mai 2021 | Masini electrice si hibride | 6 comentarii

Elon Musk: “Există potențial pentru o fabrică Tesla în Rusia”

Elon Musk susține că Tesla se gândește să construiască o fabrică în Rusia, spunând că “există potențial” pentru acest proiect în cadrul unui eveniment organizat de guvernul de la Kremlin.
Vineri, 21 Mai 2021 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Ford a primit 20.000 de rezervări pentru pick-up-ul electric F-150 Lighting în 12 ore

Ford a înregistrat 20.000 de rezervări pentru noul pick-up electric F-150 Lightning, în doar 12 ore de la prezentarea oficială a acestuia, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Jim Farley.
Miercuri, 19 Mai 2021 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Noul Volkswagen ID.4 GTX este disponibil pentru precomandă. Start de la 50.000 de euro în Germania

Constructorul german de automobile a demarat campania de precomandă a noului ID.4 GTX, versiunea de performanță a modelului cu același nume. În Germania, acesta pornește de la 50.415 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Mai 2021 | Masini electrice si hibride | 8 comentarii

Lexus a atins vânzări globale de 2 milioane de vehicule electrificate

Lexus anunță că, la sfârșitul lunii aprilie, a atins borna de 2 milioane de vehicule electrificate vândute la nivel global.

Ford: “Putem deveni un brand exclusiv electric în Europa mai devreme de 2030”

Oficialii Ford sunt optimiști că pot să accelereze planurile privind electrificarea gamei de modele în Europa și se gândesc la stabilirea unui obiectiv mai îndrăzneț.

Elon Musk s-a răzgândit: modelele Tesla nu mai pot fi cumpărate cu bitcoin

Tesla a suspendat folosirea bitcoin pentru achiziţionarea de vehicule, potrivit unui anunț făcut de CEO-ul Elon Musk, care s-a arătat îngrijorat de folosirea combustibililor fosili pentru minarea criptomonedei.

Demonstrație de forță și îndemânare în off-road cu noul Hummer electric

Americanii de la General Motors au scos noul Hummer EV la o sesiune de off-road în deșertul Moab din Statele Unite ale Americii. În funcție de modul de rulare activat, garda la sol a SUV-ului electric poate crește până la 404 milimetri.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Mercedes a început producția sedanului electric EQS la Sindelfingen

Mercedes-Benz a dat startul producției de serie pentru sedanul electric EQS în cadrul uzinei Factory 56 din Sindelfigen (Germania).

O nouă bornă pentru mașinile electrice: piața globală a ajuns la 10 milioane de unități

Vânzările de mașini electrice au depășit nivelul de 10 milioane de exemplare la nivel global, în ciuda unei contracții de 16% a industriei auto în 2020, potrivit unui raport al Agenției Internaționale a Energiei.

Volkswagen recunoaște că noul ID.4 nu este încă profitabil: „Prețul e destul de mic, iar producția trebuie eficientizată”

Un oficial al constructorului german de automobile recunoaște că noul ID.4 nu este, cel puțin momentan, profitabil. Un motiv ar fi că nu s-a atins încă nivelul maxim de eficiență în procesul de fabricație.
Marti, 11 Mai 2021 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Subaru a ales denumirea Solterra pentru viitorul său SUV electric. Debutează pe piață în 2022

Constructorul japonez de automobile confirmă denumirea Solterra pentru primul său model electric. Este vorba despre un SUV, dezvoltat împreună cu Toyota.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru