Mazda MX-5, cea mai bună maşină sport din Marea Britanie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.06.2010
Conform unui studiu realizat de JD Power, Mazda MX-5 este cea mai bună maşină sport din Marea Britanie. Roadsterul japonez a reuşit să totalizeze 82.3 procente din voturile participanţilor.

Analiştii de la JD Power au realizat un studiu al celor mai bune maşini sport din Marea Britanie. Pe primul loc al topului realizat de analiştii americani se află Mazda MX-5, care a totalizat 82.3 procente din totalul voturilor, surclasând modele precum Mercedes-Benz SLK, Volkswagen Eos sau Audi TT.

Roadsterul asiatic se bucură de o mare popularitate în rândul britanicilor, mulţumită aspectului simplu şi senzaţiei pe care ţi-o oferă în timpul mersului. De asemenea, Mazda MX-5 este un model accesibil din punct de vedere al preţului de achiziţie.

"Astazi, Mazda MX-5 rămâne un model de neegalat în rândul maşinilor sport, care pot fi utilizate în fiecare zi. Mazda MX-5, cu plafon rabatabil de tip soft-top, continuă să îţi ofere cea mai pură şi distractivă senzaţie în timpul mersului, in timp ce versiunea coupe adaugă acelui fior o experienţă premium. Cu costuri reduse de întreţinere şi o fiabilitate legendară MX-5 rămâne o propunere competitivă aşa cum au confirmat şi sute de proprietari", a declarat Mark Cameron, director de vânzări Mazda UK.

Via | Motorward

Comentarii (9)

  • nu stiu ce cauta eos-ul in discutie?
    17 4
  • ?
    si totusi ce este asa sportiv ? cred ca este o decapotabila frumoasa ca si generatiile precedente dar fara un motor foarte performant sau un look super sport
    10 9
  • @ian/Ztele
    mai legume de oameni. E in aceeasi categorie de pret, e decapotabila, e mica si are tendinte sport. Oricum majoritatea posesorilor habar nu au ce tractiune are masina lor, asa ca nu e relevant ca nu e un roadster ca celelalte ci o masina sport, titslul fiind de "cea mai buna masina sport". Nu cei de la Automarket au ales concurenta modelului. Relaxati-va si nu mai fiti asa paranoici.

    On topic: desi nu se mai produce, alegerea mea e tot Honda S2000. Mi se pare cel mai frumos si echilibrat roadster, iar motorul acela..... o minunatie.
    9 7
  • Abraxas
    Breaking News ! VW Group a intrerupt din nou discutiile privind un parteneriat cu Proton
    http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20602060&sid=ajD2pQl_DHdg
    2 4
  • Deci e in tendintzi. :DDD
    3 4
  • ....si n-au gasit alta masina ,pt. comparatie ...care sa indeplineasca acele conditii enumerate de tine decat eos-ul....hm,interesant! asa-i? a...iti multumim de aprecierile si calificativele inteligente, sincer ,sunt onorat.......
    4 3
  • peugeot
    nu e in te'ndintzi????vorba lu' tipu' de mai sus.....
    2 4
  • ma refer
    la 308 CC
    3 4
  • frumoasa
    frumoasa masinuta! are motor de 126 de cai si 160 eu zic ca suficient pt o masina de talia ei...
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru