Opel Insignia Sport Tourer CrossTour - primele ipoteze

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 03.01.2012
Opel a dezvoltat o versiune CrossTour a lui Insignia alături de Irmscher, anunţă o publicaţie spaniolă, care a prezentat şi două imagini ale acestui model.

Spaniolii de la Terra au prezentat două imagini ale lui Opel Insignia CrossTour. Potrivit publicaţiei iberice, modelul reprezintă un crossover bazat pe Insignia Sports Tourer şi a fost dezvoltat împreună cu specialiştii de la Irmscher. Pe lângă modificările de ordin estetic, modelul are o gardă la sol mărită, o suspensie reconfigurată, tracţiune integrală şi motoare de 2.0 litri, care oferă 160 sau 195 CP. Cele două imagini nu au fost confirmate de oficialii mărcii germane, dar aspectul exponatului pare să fie apropiat de o versiune de serie.

La nivel estetic, modelul are o serie de elemente care îi aparţin în mod normal unui off-roader. Printre acestea se numără protecţiile negre la nivelul bosajelor aripilor, pragurile laterale cu aspect metalic şi scuturile gri mat montate în părţile inferioare ale barelor de protecţie faţă şi spate. Posteriorul prezintă şi un set de evacuări duble, pentru un aspect sportiv accentuat. Potrivit publicaţiei spaniole, modelul va avea un set de ornamente speciale la interior şi va beneficia de o serie de dotări în standard.

Viitorul Opel Insignia CrossTour va avea două motorizări: un 2.0 CDTI de 160 CP şi un motor otto BiTurbo de 2.0 litri şi 195 CP. Ambele versiuni de motorizare au sistem Start/Stop în standard şi pot fi comandate alături de o transmisie automată.

Modelele echipate cu şasiul FlexRide vor beneficia de tracţiune integrală şi un diferenţial spate autoblocant.

Via | Terra.es

Comentarii (8)

  • grigore
    sase cai
    Are decat sase nume... :)
    6 8
  • copiute ...
    mi-e greata de toti care incearca sa copieze :(
    4 13
  • bravo
    bravo Opel! masina arata foarte bine! este foarte reusita
    Insignia isi merita locul oricum
    13 1
  • wow ... cand ma gandesc cum arata asta si cum arata cocalarismul in persoana passat suv sau cum se numeste. insignia per total eu zic ca e referinta clasei , repet per total . nu degeaba e singura din clasa ce a iesit masina anului. la vw ce poti sa apreciezi ? acelasi design din 2006 cu alte stopuri si beculete de craciun ?
    12 6
  • @SUPER
    Volkswagen Passat AllTrack este numele intreg.

    Opel face bine, nu trebuie sa ramana in coada plutonului...
    Face un pas egal cu concurenta.
    11 0
  • nume
    Nu are niciun FLEX in nume ? CE pacat :(
    1 8
  • e ok dar..
    ...prefer originalul, Audi Allroad!
    5 5
  • victor
    wow cum arata ... e mult peste concurenta in privinta designului chiar si peste a 4 allroad parerea mea .. plus ca asa ceva se vede mult mai rar pe sosele .... opel face treaba foarte buna in ultimii ani si confirma in continuare
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru