S-a vandut cel mai scump Audi R8

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
Un exemplar Audi R8 personalizat de designerul Tony Chi a fost vandut pentru 425.000 de dolari.

Esential

425.000 de dolari a oferit un milionar din California pentru R8-ul cosmetizat de Tony Chi.

Va anuntam in noiembrie anul trecut despre un Audi R8 personalizat la interior de Tony Chi. Audi R8 reprezinta cel mai inalt nivel de tehnologie si performanta atins de compania din Ingolstadt . Valoarea superbului model sport a fost recunoscuta prin numeroase premii si distinctii. De asemenea, pretul destul de mare n-a fost un impediment pentru ca Audi sa aiba cereri peste capacitatea de productie.

Pretul de 110.000 de dolari nu a fost suficient pentru unii americani. Astfel, la sfarsitul anului trecut Audi America si Bergdorf Goodman au anuntat pregatirea unui audi R8 personalizat la interior de cunoscutul arhitect si designer Tony Chi.

Exemplarul a fost cumparat in cadrul unei licitatii caritabile de catre Robert Petersen, un milionar din Dublin, California, care a oferit 425.000 de dolari. Din aceasta suma, circa 265.000 de dolari vor fi destinati fondurilor caritabile.

Sursa: germancarscene
Taguri: Audi, R8

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru