Seful Audi SUA revine asupra declaratiilor despre Volt

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.09.2009
Seful Audi America a revenit asupra declaratiilor facute la adresa viitorilor clienti ai lui Chevrolet Volt. Johan de Nysschen a explicat cele declarate pe pagina de Facebook a celor de la Audi SUA.

In urma cu cateva zile, Johan de Nysschen, presedintele Audi America a lansat un atac la adresa lui Chevrolet Volt, pe care il considera ca fiind o “masina pentru idioti. Acesta a revenit asupra cuvintelor folosite atunci si a incercat sa isi explice afirmatiile facute prin intermediul paginii oficiale de Facebook a celor de la Audi SUA.

Nysschen a declarat ca acel comentariu i se adresa unui jurnalist american si nicidecum nu facea referire la modelul Chevrolet Volt. In cadrul aceleiasi pagini el detaliaza si aduce argumente economice in ceea ce priveste viitorul insucces al lui Volt, insa nu face nici o referire la viitori clienti ai celor de la Chevrolet.

De asemenea, Johan de Nysschen a recunoscut faptul ca Audi are planuri de viitor in ceea ce priveste constructia masinilor electrice, mai ales ca in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt isi va face debutul R8 ePerformance. Johan de Nysschen si-a cerut totodata scuze, daca a fost neclar in ceea ce priveste masinile electrice si constructia acestora.

Acesta a incheiat spunand ca nu isi aminteste cand a declarat ca Volt este o “masina pentru idioti”.

“Permiteti-mi sa precizez in mod clar ca, in opinia mea, vehiculele electrice vor face parte din viitoarele mijloace de transport, dar numai in cazul in care vom merge pe drumul cel bun. De fapt, Audi lucreaza pentru a produce masini electrice.”, a declarat presedintele Audi America.

Via | autocar

Comentarii (7)

  • :)) Buna asta....
    4 0
  • Crisitian
    Dezbracate sa te .... , imbracate ca nu mai te...
    Un dobitoc

    Cine stie ce a facut ca sa ajunga presedintele Audi, nu prea are stofa.
    11 3
  • asa "s-a" ajuns
    da, bai...a dat in stanga si in dreapta asa cum ar face orice roman "de buna credinta"
    5 0
  • george
    DETALIU DE EXPRIMARE
    Omul a revenit nu asupra mesajului ci asupra limbajului...pe care oricum il respinge...

    Ceea ce a spus in rest despre Volt ramane valabil. Si anume faptul ca e o flatulatie...Lucru care nu face altceva decat sa confirme exprimarea neacademica din cadrul interviului, daca se forteaza logica putin...
    3 2
  • Vorbeste gura fara el
    1. Winterkorn nu i-a dat voie sa spune ceea ce a declarat
    2. Sa fie multumit ca nu a fost dat afara.
    3. Se pare ca baiatu are totusi rezultate de mai este inca in functie.
    1 0
  • marketing-promovare -reclama
    si uite asa ,seful Audi AMERICA, a reusit sa atraga atentia !!!
    3 1
  • Johan de Nysschen
    Diese Johan de Nysschen ist ein großes Schwein!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru