Volkswagen a lansat în Qatar un Touareg cu ornamente şi jante din aur

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Volkswagen a prezentat o versiune specială a lui Touareg la Salonul Auto din Qatar, alături de o versiune stilizată similar a lui Race Touareg 3. Touareg Gold Edition are ornamente din aur de 24 de carate.

Volkswagen a prezentat o versiune specială a lui Touareg la Salonul Auto din Qatar. Mai precis, vorbim de Touareg Gold Edition, o versiune personalizată a lui Touareg, care include jante îmbrăcate în aur, bare de amarare din aur şi alte ornamente exterioare din aur de 24K. Jantele respective au dimensiunea de 22 de inch şi au un model special, desenat exclusiv pentru această versiune a lui Touareg. Nemţii de la Volkswagen nu au specificat dacă vorbim de un model care va intra în producţia de serie sau dacă avem un model unicat. Atât inscripţia "Touareg", cât şi stema "V8" şi sigla Volkswagen au fost îmbrăcate în aur.

La fel ca în cazul lui Race Touareg 3, exponatul este vopsit în nuanţa Magic Morning. La interior, numeroase butoane şi ornamente au fost înlocuite cu altele din aur de 24 de carate. Tapiţeria de la interior are o nuanţă lucioasă, numită Luna, iar plafonul este îmbrăcat în piele Alcantara de aceeaşi culoare cu cea în care sunt îmbrăcate scaunele.

Pielea Nappa de pe scaune beneficiază de cusături ornamentale realizate de mână.

Bordul este îmbrăcat în piele naturală de culoare maro, în timp ce cusăturile acestuia sunt realizate cu fir "Magnolia". Nu vorbim de un nou tip de ţesut, ci de o culoare aparte. Covoraşele prezintă inserţii din piele de culoare maro şi sunt vopsite tot în nuanţa "Luna". Oficialii Volkswagen nu au specificat dacă exponatul de la Salonul Auto de la Qatar este de vânzare sau dacă prezintă doar nivelul la care poate fi dusă personalizarea unui model din Wolfsburg.

Race Touareg 3 reprezintă versiunea de competiţie a lui Touareg, care a fost stilizată pentru a avea un aspect similar cu cel al lui Touareg Gold Edition. Mai precis, modelul a fost echipat cu jante BBS de 18 inch vopsite într-o nuanţă aurie. Race Touareg 3 poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar şase secunde. Interiorul modelului a fost schimbat complet în ceea ce priveşte aspectul, singurul element care a rămas "standard" fiind cuşca de protecţie la răsturnare.

În plus, versiunea prezentată la Salonul Auto din Qatar are drept de circulaţie pe drumurile publice, fiind echipată cu toate cele necesare circulaţiei conform normelor legale.

Via | Volkswagen

Comentarii (12)

  • Da halatu'?
    Desi seicilor nu cred ca le pasa de pret, ar fi interesant cat costa. In rest, frumos design, cel putin la interior.
    13 7
  • Shagadm-shagamd
    Haules, sa vezi ce succes o sa aiba asta. Parca o sa vad tigani pe plaiurile mioritice cu nr de Qatar sau Dubai.
    Dar totusi parca l-au aranjat mai cu gust decat ar fi facut-o o firma de pe meleagurile orientale.

    PS: Race Touareg senzational. Se pare asistam la crearea unei noi clase, Super-Offroadere. Sa mergi cu ala pe strada si sa vina unu cu un SLR sa-ti arata cine e sefu si tu o sa o tai frumos pe maidan si sa-l astepti la prima benzinarie sa vezi ce fata face.
    8 5
  • prostitutie auto
    astia de la wv ar iesi si pe centura numai sa fac un ban in plus
    24 20
  • @ gelu
    GUSTURILE NU SE DISCUTA !
    Traim intr-o lume globala, iar constructorii auto ce nu vor tine cont de cerintele fiecarei regiuni in parte, vor avea de suferit . Daca esti cititor frecvent automarket.ro, in ultimul an ai citit stiri asemanatoare ( Gold edition ) despre majoritatea constructorilor auto .
    8 4
  • @ gelu
    Fiat va desfiinta muzeul Alfa Romeo in aceasta luna !
    Ceea ce este mult mai grav ! http://www.autoblog.it/post/31470/museo-alfa-romeo-entro-il-31-gennaio-sara-vincolato SAU http://quattroruote.it/notizie/eventi/museo-alfa-romeo-alfisti-preoccupati
    9 5
  • AllanHeron
    C-O-C-A-L-A-R
    8 5
  • Opinie
    Pe stilul acesta am vazut vreo doua duzini de masini in Timisoara si tot cam atatea in Arad: Mercedes CLS, Hummer H2, Jaguar, Mercedes ML, BMW 7, Mercedes S etc. Mie greu sa cred ca TGE are la interior piese din aur. Eu cred ca sunt tot suflate. Asadar, nimic nou...
    3 1
  • Doar ca acest model e aurit de producator.
    4 2
  • LLCoolJ
    Touareg?
    L-as caracteriza mai bine cu un manelo-mobil.
    Pe interiorul portierelor as scrie: "Cand iesiti nu uitati sa scuturati covorasele de semninte..multumim"
    14 1
  • Die Entführung aus dem Serail
    inclusa in pret

    pentru fanii WV e vorba de "rapirea din serai". E afacere!
    7 3
  • Acest model "poleit" se adreseaza in mod vadit parvenitilor, probabil va urma varianta cu "tablaria din aur".
    PS Aviz amatorilor.
    4 1
  • Victor
    Se adreseaza araboilor caldarari:-??
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru