BMW prezinta X5 facelift cu pachetul M Sport la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 26.02.2010
Pachetul M Sport pentru BMW X5 facelift debuteaza odata cu modelul caruia ii este destinat la Salonul Auto de la Geneva.

La doar cateva saptamani de la prezentarea lui BMW X5 facelift, germanii vor dezvalui pachetul M Sport pentru acest model la Salonul Auto de la Geneva. Noul pachet de accesorii va fi disponibil pe piata odata cu facelift-ul lui X5 si include o gama de jante de aliaj si numeroase accesorii pentru SUV-ul din Munchen.

Pachetul M Sport include jante de aliaj de 19 inch cu un design in V, in timp ce jantele de 20 inch sunt optionale. Clientii care aleg un X5 cu un motor cu sase cilindri vor primi si ei tips-uri de evacuare trapezoidale, la fel ca in cazul celor care aleg un motor V8 de 5.0 litri. Pe langa asta, X5 primeste intregul pachet aerodinamic M, alaturi de barele de amarare Individual finisate in crom satinat.

Sistemele Park Distance Control si Side View au senzori integrati in barele de protectie, astfel clientii nu pierd aceste functii odata cu optarea pentru pachetul M. Scaunele sport din fata sunt ajustabile electric, iar soferul beneficiaza de un volan Mcu trei spite imbracat in piele.

BMW X5 facelift si pachetul M Sport pentru acesta debuteaza impreuna la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • V8 5.0
    BMW nu are motor V8 de 5.0 litri. xDrive50i are un V8 de 4.4 litri, biturbo.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru