BMW Seria 5 si Seria 6 vin la New York cu imbunatatiri

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.04.2009
Pe langa X5 M si X6 M, BMW a anuntat ca va prezenta versiunile imbunatatite ale modelelor Seria 5 si Seria 6 la Salonul Auto de la New York.

Oficialii BMW au anuntat ca vor prezenta versiunile imbunatatite ale modelelor Seria 5 si Seria 6 la Salonul Auto de la New York, alaturi de noile X5 M si X6 M. Din pacate, oficialii companiei bavareze nu au oferit detalii suplimentare privind imbunatatirile pe care le-au primit modelele din Seria 5 si Seria 6.

Versiunile imbunatatite ale modelelor Seria 5 si Seria 6 vor beneficia de un nou sistem de navigatie, la fel ca unitatea gasita pe BMW Seria 7. Ultimele modificari operate asupra modelelor BMW Seria 5 au avut loc in anul 2007, cand modelul a primit un facelift. Schimbarile din 2007 include bare de protectie noi si stopuri cu LED-uri. Oficialii BMW nu au exclus posibilitatea aparitiei unui facelift pentru BMW Seria 5 si Seria 6.

Via | Autoguide

Comentarii (1)

  • andr3i
    bmw
    sa faca doar face lift la face lift, k deja au scos si pe seria 5 si pe seria 6, sa scoata odata noile modele k seria 6 am vazut k il testeaza.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru