Hamann a modificat BMW Seria 6 Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 22.03.2011
Hamann Motorsport a prezentat primul său kit de tuning pentru BMW Seria 6 Cabrio, generaţia F13. Modelul va primi ulterior alte pachete de modificări.

În ciuda faptului că fondatorul casei de tuning Hamman s-a stins din viaţă săptămâna trecută, moştenirea sa merge mai departe iar angajaţii săi au lansat un nou pachet de tuning. Vorbim de un kit pentru BMW Seria 6 Cabrio, cea mai nouă apariţie în gama BMW. Modelul nu a primit încă modificări tehnice intensive, ci doar un nou sistem de evacuare sport. Cei de la Hamann vor lansa ulterior un kit de performanţă pentru cabrio-ul german. Versiunea standard este echipată cu un motor V8 TwinPower Turbo care oferă 407 CP la 5.500 rpm.

Primul kit de tuning pentru Seria 6 Cabrio vizează oferirea a trei seturi de jante de aliaj uşor pentru modelul german. Nemţii promit să realizeze şi un kit de caroserie complet, alături de o serie de elemente pentru interiorul noului Seria 6 Cabrio. Sunt şanse ca pachetul respectiv să debuteze cu o serie de modificări şi pentru proaspăt-prezentatul Seria 6 Coupe.

Fondatorul casei de tuning, Richard Hamann, a decedat la vârsta de 53 de ani, din cauza unei afecţiuni grave de sănătate.

Richard Hamann a fost un nume activ în motorsport, vreme de 20 de ani, participând în competiţii de grupa C, DTM şi Formula 3. Din cele 700 de curse la care a luat parte, Hamann a terminat pe podium în 300 dintre ele şi a repurtat 100 de victorii.Casa de tuning Hamann Motorsport a luat naştere, oficial, în 1986, Richard luând decizia de a se specializa în modificarea modelelor de origine germană. Primul kit elaborat de Hamann a fost aplicat unui BMW M3, generaţia E30.

Via | InAutoNews

Comentarii (1)

  • :)
    Asta e stunning :).

    Frumoasa masina.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru