Peugeot dezvaluie la Frankfurt un microcar electric

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.09.2009
Un mini-site lansat de Peugeot anunta dezvaluirea unui concept urban de mici dimensiuni, care ar putea fi propulsat de un tren de rulare electric.

Chiar daca pana acum au oferit publicului o multime de noutati ce asteapta sa fie dezvaluite la Frankfurt, cei de la Peugeot pastreaza si surprize. Francezii au pus bazele unui mini-site care anunta o noua premiera mondiala peste numai o zi, adica odata cu conferinta oficiala din cadrul salonului german.

Este vorba despre un concept, botezat BB1, despre care Peugeot nu spune decat atat: "Tatal sau este un automobil. Mama sa este un scooter". Speculatiile anunta un concept de doua locuri, destinat exclusiv mediului urban, de mici dimensiuni, propulsat cel mai probabil de un tren de rulare ecologic.

Informatiile sunt intarite si de jurnalistii francezi de la Caradisiac, care sustin ca surpriza Peugeot este un concept surprins in urma cu cateva saptamani in Barcelona, ce ar putea fi propulsat de un motor electric. Primele detalii despre microcar-ul francezilor vor fi facute publice maine in cadrul conferintei de presa Peugeot.

via | peugeot

Comentarii (1)

  • TZENU BMW
    ????
    ce sa vede din poze o sa fie ceva interesant aspect de nava spatiala sau asemenea lui NISSAN PIVO
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru