Primul accident cu noul BMW Seria 5

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.06.2010
Aparatele de fotografiat au surprins primul BMW Seria 5 de generație nouă lovit. Plafonul şi partea din dreapta au fost grav avariate în acident

Primul accident în care a fost implicat un BMW Seria 5 de generație nouă a avut loc în Franța. Modelul suprins de aparatele de fotografiat este înmatriculat în Hexagon, însă mai multe date despre accidentul în care a fost implicat nu se cunosc. Modelul bavarez a fost lovit în partea din dreapta, iar plafonul prezinta semnele unei interventii a echipei de descarcerare.

BMW Seria 5 se află la cea de-a şasea generaţie şi este primul model al bavarezilor care scapă de adaptarea lui Chris Bangle. Acesta a fost prezentat publicului în luna noiembrie a anului trecut în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Munchen.

Via | Carscoop

Comentarii (14)

  • are bani de altul! Nu ii plang de mila la hot!
    11 36
  • Victor
    Automarket
    Cum sa vi la 3 luni de la lansarea unui model de serie asa cum este BMW Seria 5 si sa spui ca a avut loc primul accident cu acest model..fiti voi siguri ca au mai fost astfel de accidente la cate masini s au vandut(bine daca veneati cu o astfel de stire dupa prima saptamana de la lansare credeam dar acum sa vii si sa spui aceasta enormitate ,faceti articole mai bune si nu mai bagati tampenii dastea luate de pe nush c site uri sau mai stiu de pe unde,cum am mai vazut io pe la voi pe site(cum ar fii aia cu sfaturile pentru reducerea consumului si altele)
    25 9
  • abc_e?
    seria 5
    au scapat bine pasagerii pt ca se poate observa ca ramele la usi sunt nedeformate, deci plafonul a fost desfacut

    oricum stirea e penibila
    21 1
  • Bentley
    Au inima...
    Asta tre sa faca ani grei de inchisoare k a ucis asa ceva :((
    17 8
  • se vede ca nu s-a turtit asa  cum pare in poza .  plafonul a fost taiat .     o
    14 1
  • stirea asta-i mizilic eu am vazut primul 5 dela bmw(ultimul model) pe rota caruia facea pipi un catel....superrrr!!!!!!!!!! tare asa-i?
    17 5
  • victor
    comentariul tau se bazeaza pe presupunerea ta ca s-ar mai fi intamplat alt accident dar atata timp cat nu vi si cu probe esti doar un mic ofticos frustrat si atat
    8 2
  • xxx666
    ce subiect de 2 lei
    In afara ca subiectul sincer chiar e penibil, pe asta care l-a scris as vrea sa il intreb unde se afla tara "Hexagon" . Din cate stiu eu Exista Franta si nu Hexagon. Dar ce sa le ceri astora?Mai mergeti pe la scoala si mai invatati geografie.
    4 3
  • :)
    la pariu ca la volan a fost un golan de dorobanti :)
    6 3
  • Sendroiu Severian
    Slabut
    Se vede clar din poza ca a fost un accident minor... daca era accident serios era BMW-ul de nerecunoscut... dar asa pare ca a intrat din laterala o musca mai mare :))) iar airbag-urile alea au iesit din toate partile ca de.. e full airbag... deci pot zice ca astfel de accidente au loc zilnic... si nu prea cred eu ca asta e primul BMW Seria 5 nou care s-a lovit...
    3 0
  • neinteresanta stirea cu siguranta nu e primul seria 5 din aceasta serie care a fost implicat intr-un accident.
    4 0
  • Victor
    @dogy
    Tu esti un ... daca poti sa crezi tampenia asta,gandestete numa,atat gandestete la cate mii de masini BMW 5 F10 s au produs si au circulat pe sosele si dupa 3 luni sa nu fi fost un accident este imposibil(bine poate nu atat de spectaculos),si site ul asta vad ca incepe sa devina un fel de reflectii rutiere si nu cu masini exotice ci cu masini de serie iar vis a vis de automarket,ar trebuii sa nu mai cenzurati,pa
    3 2
  • juliankkk
    NU INTELEG STIREA.IN URMA CU TREI SAPTAMANI AM VAZUT UN UL IN TRAFIC LOVIT IN DREAPTA FATA.TREBUIA SA FAC POZE?CASTIGAM UN PREMIU?...:))
    4 0
  • subiect de 2 bani
    felicitari Socariciule, inca un articol de nimic. bravo, tot inainte, sunteti la un pas de formatul click, pe cand femei goale aici?

    happy copy and paste.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru