Primul accident cu un Ferrari 458 Italia a avut loc în Polonia

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 22.05.2010
În Polonia a avut loc primul accident în care a fost implicat supercar-ul italian Ferrari 458 Italia.

Primul accident în care a fost implicat supercar-ul Ferrari 458 Italia a avut loc in Wroclaw, Polonia. În prezent nu sunt cunoscute condiţiile în care s-a petrecut nefericitul eveniment, tot ceea ce se știe fiind faptul că șoferul supercar-ului italian nu a fost rănit.

Ferrari 458 Italia şi-a făcut debutul public în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2009. La scurt timp dupa lansarea acestuia publicatia online "Wrecked Exotics" a anunţat ca oferă ca premiu 500 de dolari celui care reuşeşte să ghicească data când va avea loc primul accident în care să fie implicat noul 458 Italia.

Supercar-ul italian este propulsat de un motor V8, de 4.5 litri şi injecţie directă, capabil să livreze 570 de cai putere la 9.000 de rotaţii şi poate dezvolta un cuplu motor de 540 Nm, disponibil la 6.000 rpm. Preţul unui exemplar Ferrari 458 Italia este de 190.000 de euro.

Via | Wrecked Exotics

Comentarii (6)

  • Ce metafore pe voi
    Mestere, uite ca amatori tii sub aripa:
    "Şoferul supercar-ului italian nu a fost rănit, însă buzunarul acestuia nu va fi la fel de norocos când factura pentru reparaţii va trebui plătită."

    Are asigurare desteptiolor. Ca doar nu dai o caruta de bani pe o masina fara sa o asiguri.
    19 3
  • Vortex66
    @ZZZ
    Sunt unii care la 190 000 de euro, nu le mai pasa daca vreodata vor face un accident care implica reparatii de 10 000 :)
    12 4
  • Unii
    sunt unii carora nu le pasa ca dupa un accident cu ferrari sunt nevoiti sa conduca si logan, tot ce ii intereseaza e sa scape cu viata!
    5 5
  • @Vortex
    Pai daca faci un accident ce implica reparatii de 1000 Euro la Fiesta ta ce zici, iti pasa? (asta in ipoteza ca n-ai avea casco)
    Daca nu muncesti tu pentru bani normal ca nu-ti pasa. Lasa ca plateste taticu'...
    10.000 Euro e suma foarte mare, iar in ziua de azi sa ai 10.000 in buzunar e ceva si pentru unu care isi perminte un 458.
    Si mai pune la socoteala ca poti sa faci un accident mult mai grav. Asa ca eu nu cred ca exista o asemenea masina neasigurata.
    4 1
  • Excomunicatorul
    Mare minune
    Foarte bine.
    1 0
  • pedeapsa
    ar trebui sa i se ia carnetu pentru cum s-a purtat cu minunatia aia.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru