Un BMW M3 si-a gasit sfarsitul pe circuitul de la Nurburgring

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Circuitul Nordschelife de la Nurburgring i-a fost fatal unui BMW M3, care a ars partial dupa ce a acrosat un Mini Cooper intr-un viraj de mare viteza.

Circuitul Nordschleife de la Nurburgring nu este poreclit degeaba "Iadul Verde". Numarul accidentelor care au loc pe fasia de asfalt lunga de 21 de kilometri din muntii Germaniei de sud-vest sunt direct proportionale cu imaginea pe care acest circuit de viteza deschis tuturor amatorilor o are in lume. Iar ultimul exemplu ne arata un BMW M3 care si-a gasit sfarsitul pe unul dintre virajele de pe Nordschleife.

Desi la volanul exemplarului BMW M3 E36 se afla un pilot experimentat care cunostea toate colturile de pe Nordschleife, acesta nu a luat in calcul faptul ca abordarea mult prea optimista a unui viraj ar putea sa ascunda surprize pe un circuit deschis in acel moment celor care vroiau sa ruleze pe unul dintre cele mai cunoscute temple ale vitezei din lume.

Pilotul BMW-ului a acrosat astfel un Mini Cooper care se deplasa ceva mai lent pe circuit, masina sfarsind in barierele de protectie si arzand pe marginea circuitului. Cel de la volan nu a fost ranit, reusind sa iasa din masina inainte ca aceasta sa ia foc, iar Mini-ul a suferit un soc puternic si a fost nevoit sa iasa de pe Nordschleife pe platforma.

via | caradisiac

Comentarii (14)

  • Rip!
    1 5
  • Nu vad nicio urma care sa confirme c-ar fi luat si foc.
    5 12
  • @hh
    Frumoasa poza! Iubesti criminalii?
    3 5
  • mie mi se pare mai mult rasturnata
    6 2
  • arsa,nearsa
    masina oricum este zob.
    pacat de masina ca soferul sasa a scapat cu bine
    5 0
  • NeoGalaxy
    Masina este zob dar faptul ca soferul este bine este ceea ce conteaza. Accidente din acestea se mai intampla, nu este nici primul si nici ultimul. Ce conteaza este ca soferul s-a dus acasa sa bea un ceai. Masina se construieste de la 0 in maxim 10 zile.
    12 0
  • Dc asa arata M3'ul, oare cum arata Mini-ul? :)
    1 0
  • mini
    Intr-adevar, la cum arata BMW-ul denota elementele de siguranta pentru sofer, daca acesta a scapat cu bine. In ceea ce priveste Mini-ul...se vede in prima imagine...n-arata rau.
    1 0
  • lol
    #jkasd : inafara de faptul ca-i carbonizata toata, nici eu.
    4 1
  • M3 e46
    pt mirciulica! in poza a 2 a, dupa forma farului ne putem da seama ca este penultima generatie a modelului M3, adica modelul cu codul e 46!
    on toppic: masina este dauna totala, dar partea buna este ca soferul a scapat nevatamat! astfel poate sa si procure noua generatie M3, ceva mai sigura din toate pct de vedere!
    1 0
  • mircea
    @vlad
    Este un E36, nu E46, asa cum zici tu. Vezi bara frontala din a treia poza a galeriei.
    0 0
  • M5 buff
    Uite tot la categoria accidente exotice de Romania : http://www.emaramures.ro/Stiri/26041/ACTUALIZARE-CITITORII-IN-ACTIUNE-Un-sofer-petrecaret-a-facut-zob-trei-masini-pe-strada-Hortensiei-din-Baia-Mare-
    Pacat de masintza
    0 0
  • dupa cum se vede . a ars in partea din spate a masini unde posibil a fost crapat rezervorul de la imparct si ori o scanteie ori de la esapament sau de la frane incinse s-a aprins.

    oare cand se vaface in romania un circuit unde fiecare nebun sa isi incerce masina cum vrea. cred ca ar scadea la jumate si cursele ilegale si accidentele datorita vitezei.
    0 0
  • E36
    Pacat ca era celebrul e36 M3 , am un e 36 , pisicuta, si stiu cum se comporta ca si masina.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru