Un Renault Kangoo face KO cinci Audi-uri nou-noute in Elvetia

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 20.01.2009
Un sofer de 18 ani care conducea un Renault Kangoo a avariat grav cinci exemplare Audi expuse in fata unui showroom elvetian.

Weekendul care a trecut nu a fost unul de bun augur pentru un dealer Audi din Elvetia, care si-a gasit cinci dintre masinile expuse in fata showroom-ului distruse, doua dintre acestea fiind exemplare ale gamei Q7. Seful dealership-ului elvetian a primit un mesaj in toiul noptii, acesta fiind invitat la locul cu pricina pentru a constata avariile care au avut loc in urma unui accident.

Desi din imaginile alaturate ar putea parea ca masinile au fost distruse de un camion care a intrat in forta in ele, accidentul s-a petrecut din cauza unui Renault Kangoo. La volan se afla un tanar de 18 ani care rula cu 80 de kilometri pe ora intr-o zona in care limita maxima era de 50 km/h.

Desi nimeni nu a fost ranit in accident, daunele produse de tanarul sofer dealerului elvetian ajung la 200.000 de euro.

Comentarii (35)

  • foarte tare....200 000 euro..isi lua omu vreo 20 de kangoo??? :))
    0 0
  • ELVETIA..???
    sunteti siguri ca nu e din ROMANICA??? ca prea e familiara treaba........ori daca nu le mai vand, le dau cu japca la asigurari??? ce idee buna pentru dealeri..........o sa vreau procent....ha ha ha
    0 1
  • Kolegu
    Aviz COCLARILOR
    Deci mancavash sunt habsolut sigur ca neste chocalari autentici made in Romania vor plange la vizionarea acestor imagini care este. Dureros...
    0 1
  • bubblegum
    kangoo-rul vs masinute :)
    faza din asta am avut si eu in fata blocului , anul trecut , dar erau mai mult dacii :P
    0 1
  • "RCA"-ul
    din cate stiu eu asigurarea obligatorie acopera cam un milion de euro la ei, la noi cam 300-500 de mii de euro(la mine scrie ca in limita a 500 de mii de euro)
    0 0
  • era model blindat
    si marmota invelea ciocolata la 80km/h?Iar faci reclama la reno?
    0 0
  • apropo,
    kangoo era incarcat full cu bordurile lui Videanu?
    1 0
  • simpla raclama
    Nu avea cum sa faca asa ceva un amarat de Kangoo!!! Renault-ule mai lasa-ne ca ne-am saturat de turcisme.
    0 0
  • S-a scos tanaru o sa i-o dea grav de tot.Sunt sigur ca acele exemplare distruse or sa ajunga reparate in romania si vandute.
    0 0
  • Marius Paraschiv
    Kangoo!!!
    Sunt mandru de Kangoo-ul meu! :)
    0 1
  • Denescu
    Forta e cu noi!
    Anul trecut pe o autostrada din Austria un tanar a fost surprins de camerele radar ruland cu 450km/h intr-un Renault Clio Symbol. Trebuie mentionat ca modelul era modificat radical si anume : folie autorizata, capace roti cu "spinere", mufler evacuare (imitatie carbon), pleoape faruri, faruri "eingel aiz", manere usi cromate, carlig remorca, bara fata/ spate si praguri custom made, autocolant "Turbo Sport" si nu in cele din urma eleron cu a 3-a lampa stop (pe led). Sa nu mai fiti mirati pe viitor de ce se poate intampla, ci cercetati daca masina nu a fost "preparata". Sunt sigur ca acest Kangoo avea un kit catadioptric montat pe bare, altfel nu are cum.
    1 0
  • noname
    haha reclama mascata...hai sa fim seriosi.
    0 0
  • boldfrank
    si kangoo-ul cum arata post accident?
    ar fi fost interesanta o poza in care sa vedem cum arata kangoo-ul post accident?
    0 0
  • Poze?
    Poze cu Kangoo nu sunt? Vreau sa avd cum arata dupa atata distrugere....
    0 0
  • Megalodon\
    Kankoo-ul a fugit!!!
    Pai nu sunt poze cu Kangoo-ul ca tanarul a fugit.......cu masina care era in stare impecabila de functionare, hai bine......poate incepuse ''greierele'' sa cante, sa nu-i mearga macaraua la geamurile pe fatza, sa se arda motorasul de la stergatoare,portiera stanga sa nu s mai deschida din interior..................dar maxim.
    0 0
  • kangoo!
    deci clar... urmatoarea masina care o voi cumpara va fi o renault kangoo :))
    0 0
  • Mascatu'
    Rinocer
    Nu e de vina Kangoo-ul, si oricum nu are nici o zgarietura, Rinocerul e de vina http://www.youtube.com/watch?v=G0xpW4Q_ONc
    0 0
  • Leonardo
    e adevarat
    Iata Dovada:
    IL roule sur CINQ AUDI

    Patron du Garage de Monthey SA, Jérôme Granger n’a pas pu faire la grasse matinée dimanche. «J’ai reçu un SMS d’un client m’informant que des voitures de mon établissement étaient endommagées. Sur place, lorsque j’ai vu l’état des Audi, j’ai pensé qu’un camion était dans le coup et qu’il ne m’avait pas loupé. » Il n’en est rien: c’est une Renault Kangoo qui a touché ou démoli cinq voitures – deux neuves et trois d’occasion – exposées devant le garage, provoquant pour plus de 350 000 francs de dégâts (capot, phares, pare-chocs).

    Le conducteur de la Renault – un jeune de 18 ans – risque gros. Au bénéfice d’un permis provisoire, il n’avait pas le droit d’être seul dans la voiture. Le Service des autos pourrait donc lui retirer son permis. Par ailleurs, son assurance va probablement se retourner contre lui. Enfin, si son taux d’alcool dans le sang est supérieur à la limite, il sera encore plus durement sanctionné.

    L’enquête devra aussi permettre de comprendre les circonstances de l’accident qui a eu lieu dimanche à 4 h 15. Selon le garagiste, elles sont «exceptionnelles. Je n’ai jamais vu ça. »
    VITESSE EN CAUSE
    0 0
  • Luare aminte pentru dealerii romani...
    Cand nu mai poti sa vinzi ca nu mai ai cui, mai incasezi cate ceva de unde poti: de exemplu de la asigurari.

    Pentru dealerii din Romania : incepeti sa mai provocati cate un dezastru la show-room, dar din ala de dauna totala. Scapati de stocuri rapid si luati pretul intreg fara sa dati discounturi mari.

    O a doua idee mai ales pentru dealerii de masini scumpe ar fi sa oragnizeze "prezentari" in orase periculoase incat sa fie siguri ca cineva ia masinile alea si ca furtul apoi se deconteaza la asigurari.
    0 0
  • unu....
    interessant
    iti dai seama cit de rezistent e un Q7 daca un kangoo i a facut atita ....apoi daca te atinge o dacia cu bara ei de otel:)))
    0 0
  • mirel_banderas
    si renault-ul?
    de ce nu ati pus si o imagine cu renault-ul?
    0 0
  • Avea mai mult
    Eu cred ca avea mai mult de 80 km/h. Acum 1 an si jumatate mi-a fost lovita masina in parcare de un taximetrist cu un logan care mergea cu 70 km/h...bineinteles ca au trebuit sa imi schimbe si cutia de viteze cei de la asigurare (aveam un Opel Vectra 1.6 1992). A mai lovit atunci o Skoda Octavia II si un Golf V. Faza nasoala era ca deja masina mea fusese lovita din spate in Budapesta, cu 1 saptamana inainte.
    Revenind, cred ca a avut cel putin 100 km/h tipu asta cu Renault-ul, totusi sa lovesti in halul asta 5 masini iti trebuie un "avant" destul de mare.
    0 0
  • euro ncap
    audi q7 cite stele are ? ca renault mai nou are destul de multe!
    0 0
  • Andreiu
    Multe stele....verzi!
    0 0
  • nu mi se pare prea exotic dar na, tre sa existe si asa o rubrica.
    si in legatura cu camionul care intra in plin in ele, nu seamana deloc , ca in acel caz nici showroom-ul nu mai exista si si masinile erau zob nu cum au ajuns in cazul de fata desi e greu de crezut si faptul k accidentul a fost cu un kangoo
    oricum interesant
    0 0
  • deminij
    ADEVARAT FRATE
    AM UN RENAULT LAGUNA si m-a lovit unu in spate cu vw golf,

    daune golf: bara fata, radiator, grila, 1 proiector, si o aripa.

    daune laguna... vizibil nimic! sub e tabla indoita si nu pot scoate rezerva DAR nimic vizibil si nici parte din structura de rezistenta! masini BUNE.
    0 0
  • ma scuzati ca sunt asa carcotas....dar l-as ruga si eu pe cel care a scris articolul sa-mi explice dintre cele 2XA4, 1XA6, 1XTT si 1XQ7.......unde sunt doua modele Q7??? sau astea-s pozele cu alt accident/incident?ptr ca aici in poze, modele de mai sus sunt distruse.....atunci de ce scrie ca doua Q7? si.....anywho....ce relevanta ar avea....ca ati bagat in text de parca Q7-le alea de 2 bani ar fi nu stiu ce....cred ca pe pe orice om cu minte il doare mai mult sufletul ptr TT-ul si A6-ul distrus...
    0 0
  • am aflat ca
    3-4 indivizi cu statura lui goliat jucau popice cu un kangoo casat si impachetat de masina de brichetat.
    0 0
  • vrajeli vrajeli
    ...cum dreacu le lovea pe toate 5 ...masinile sunt puse acolo ...
    0 0
  • mai acu' o vreme...
    ... imi parea rau de audi... ca aratau bine si erau si bune... dar acu... HUOOO! cu tot cu "chiusapte" 1 sau 2... sau cate or fi fost...ca si asa se plimba pitipoancele si cocalarii cu ele in romanica de nu mai ai loc sa mergi nici pe jos!
    0 1
  • Kangooooo
    Raspuns pentru cei care intreaba de ce nu sunt poze cu Kangoo-ul : s-a dezintegrat la impact :)))

    Dincolo de misto, eu am un Megane si confirm din experienta: Renault face masini foarte rezistente la impact!
    0 0
  • @BBB
    eventual are o zgarietura-doua si marmota invelea ciocolata!
    0 0
  • @BBB
    Interesant sa spui ca renault face masini rezistente la impact...clio are aripa fata de plastic...pe care dupa ce l-ai indoit iti trebuie o ventuza de desfundat chiuveta si il aduci la forma initiala ( sa nu se inteleaga ca fac comparatie intre Clio si Megane =)) ).
    Cat despre "accident" pot sa spun ca e fals 100%. Sunt din Brasov si am vazut cu ochii mei cum un A8 a dat jos un stalp de beton si cel mult masca s-a desprins dar nu era asa distrusa. Am mai vazut un carambol de 4-5 masini provocat de unu cu scoala care nu a pus deloc frana si a prins un A6 intre doua loganuri. Loganul din fata avea portbagajul si bara indoite, facute praf A6 avea suportul de numar rupt si era un pic zgariat loganul din spate, cel cu scoala, avea capota indoita pana la jumate audi-ul avea bara zgariata...s-a dat jos tipul din A6 si a inceput sa rada. Cunosc 2 persoane care au A6 si unul a fost lovit de un camion plin de nisip din spate si tot ce a patit a fost un pic de portbagaj indoit...care totusi se inchidea. Eram in masina cu celalalt prieten cand o serie 5 pune o frana brusca, soferul nefiind atent, il loveste, il urca pe bordura si tot ce a patit a fost un senzor stricat. Asa ca o coaja de masina nu putea sa rupa atatea masti de audi dintre care 2 de Q7.
    Just for the record: deocamdata sunt pieton...
    0 0
  • accidentu
    hmmmm
    airea ce sa intamplat acolo oare cine plateste ? patronu la audi e multumit
    le plateste vinovatu :))))))))))
    0 0
  • Twister
    hahaha
    Ce mai rad toti cocalarii cu dacii de renault :))......astia sunt oameni cu idei preconcepute care in loc sa cumpere o masina (nu zic neaparat de renault) dau jumatate din bani doar pentru stemele de audi,vw,bmw,etc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru