Un Volkswagen Golf GTI mai puternic: 252 de cai si 380 Nm

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.04.2009
Pentru cei care isi doreau un Golf GTi mai puternic, tunerii de la Mcchip gandit un kit de performanta care stoarca din unitatea de 2.0 litri 252 de cai.

Pentru cei care s-au declarat nemultumiti de faptul ca noul Volkswagen Golf GTI vine cu doar 210 cai putere sub capota, tunerii de la Mcchip au pregatit un kit de performanta care urmeaza sa fie dezvaluit la Salonul Mondial de Tuning Bodensee din Germania.

Specialistii au modificat sistemul ECU pentru a putea stoarce 42 de cai putere si 100 Nm in plus din motorul cu patru cilindri de 2.0 litri. Dupa "tratament", fisa tehnica a hatchback-ului de performanta indica o putere totala de 252 de cai si o valoare maxima a cuplului de 380 Nm.

Pentru a putea tine in frau aportul de putere, Mcchip a pregatit si o suspensie sportiva H&R, care aduce mai aproape de sol hatchback-ul VW. Capitolul estetic a fost si el acoperit de un set de jante OZ de 19 inch, cu finisaj negru, si de viniluri disponibile in mai multe culori.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • megane coupe il face pe golfu asta oare?
    0 0
  • sepuku
    dear gogu ..... il face si clio symbol cred ... daca ii pui filtru de aer sport si dezumfli un pic cauciucurile sa fie mai aerodinamic. PS. Nu sunt fan Renault ... pentru ca am acasa Logan ... care este mult mai bun ... respekt Colibasi ... PS am si aripioara de rechin din Vitan deci put a seria 5 de la distanta
    0 0
  • sepuku
    sepuku--------------------------hahahahhaha!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru