VIDEO: Jeremy Clarkson ridiculizeaza BMW X6

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.01.2010
Cel mai nou episod Top Gear a ridiculizat capacitatile off-road si "on road" ale modelului BMW X6. Jeremy Clarkson incearca sa dovedeasca caracterul inutil al primului SAC din istoria bavarezilor.

Comentarii (111)

  • nu sunt fan bmw dar daca i-ar pune si ei cauciucuri de iarna ar fi mers si pe zapada...si ce am observat astia de la tog gear au cam inceput sa ridiculizeze masinile germane si sa le ridice in slavi pe cele create de "englezoi"
    34 32
  • Degeaba...
    Degeaba Jeremy incearca sa ridiculizeze un model un model de fite. Oricum potentialii clienti de X6 in marea majoritate nu se uita la Top Gear, pentru ca nu ar intelege emisiunea. Aceasta se adreseaza celor cu un IQ dublu fata de al lor.
    70 17
  • Crocodilu
    Pt toti experti auto
    X6 nu este altceva decat o masina de fite si atat.Nu stiu daca clienti lui x6 urmaresc sa cumpere o masina pt off road mai degraba mai a te plimba la inaltime prin centrul orasului si cam atat .
    61 4
  • pac pac
    aaa
    probabil k ai dreptate Mee da la faza cu discovery cu urcatu a facut ceva range rover pe bmw
    22 2
  • NeoGalaxy
    Interesant film, totusi pare ciudat ca alunece si pe campul din Australia si pe sosele din Alpi.

    P.S. Sa va ce IQ am ca poate imi iau si eu un BMW dar sigur nu un X6. Sa-mi fac repede un test :)) Oi fi avand eu vreo 5 certificari Microsoft si vreo 2 mastere dar cine stie... poate iese testul ca sunt analfabet...
    8 45
  • pt automarket
    top gear nu ridiculizeaza bmw x6, ci spune adevarul despre aceasta masina, voi ridiculizati top gear
    31 12
  • Eu stiu ca un Range Rover este o masina cu abilitati off-road extreme,eu stiu ca un BMW X6 este axat in deosebi pe latura sportiva;mai stiu insa ca un prieten a avut inainte un Range din 2007 al carui motor se strica din 2 in 2 saptamani,finalmente masina a ajuns la garantie in Austria si a stat acolo 8 luni,a venit inapoi in tara si a mai mers inca 3 saptamani dupa care a cedat turbina,acum are un X6,intradevar se mai limiteaza la urcat muntii cu el insa pe sosea face minuni.Ce v-am povestit este real nu o simpla fabulatie!
    31 16
  • faza cu dealul cand isi da duhul x6 este tare de tot,unul dintre cele mai reusite reviewuri facute vreodata
    23 7
  • constantin
    De asta BMW este pe locul 2 si 3 cu un X5 si un X3 la raliul Dakar! pentru ca nu poate urca dealul "cel mare",daca te concentrezi mai bine si cu dacia bunicului il poti urca insa desigur ca cu un X6 nu se poate! HAI SA FIM SERIOSI!!!!!
    16 22
  • @comentatori
    Cu mici exceptii sunteti fix romanii care comenteaza fara sa aibe vre-o legatura cu domeniul.

    Diferenta enorma este facuta de cauciucuri, asa cum si Subarul meu 4x4 nu misca cand a dat zapada, nu iesea din parcare.
    Am schimbat cauciucurile performante de VARA cu unele performante de IARNA si a inceput aratul, facand misto de tractiunimai performante dar fara pneuri de Iarna.

    Mie Top Gear imi place foarte mult dar trebuie sa ai inteligenta sa separi adevarul de show, dar asta la romani e mai greu observ.

    Vise placute!
    27 12
  • sa ne inchinam la M$ ?!?
    Dragut episodul asta, vine dupa cel cu BMW X5 M ;)
    5 2
  • @gtrazvan
    Sunt total de acord cu tine,cauciucurile sunt f importante dar sunt sigur ca si range rover-ul kre a trecut p langa x6 fara probleme tot cauciucuri de sosea avea si nu de offroad..tind si eu sa-i dau dreptate lui clarkson masina e mare si grea..dar are loc doar pentru 4 pers si in spate este inghesuita..are garda la sol mare dar e varza in offroad si pt ca este inalta si grea nu e nici sportiva ca un sedan si consuma si mai mult...atunci nu vad unde este utilitatea? de ce sa ti-o cumperi? poate doar ca sa t dai mare ca ai "ditamai coupe-ul" care nu e bun de nimic
    26 5
  • Romanii si... TOP GEAR!
    1. Pentru Redactie:

    Daca nu as stii engleza as considera, pe buna dreptate, ca X6 este intradevar un "sac" pentru BMW. Daca as stii engleza m-as putea gandi ca acelasi "sac" poate insemna "Sport Activity Car". Dar daca stiu ca denumirea generica este "Sport Activity Vehicle" si ca pe tastatura litera "C" este langa "V" as putea fi indreptatit sa cred ca discutam despre o mica eroare, si in loc de primul "SAC" din istoria BMW discutam despre un "SAV". Just my 0.02$!

    2. Emisiunea este un show, de asta este si asa iubita. Jeremy C. este "glumet", deaia este asa iubit, insa daca afirmatia "rubbish" vine de la un glumet care se pricepe, de ce nu l-am crede pe cuvant. Lasand la o parte exagerarea menita sa sublinieze ideea principala (era evident ca masina putea urca gluma aia de deal), fiind un 4x4 banuiesc ca ar avea aspiratii mai mari de atat si cu siguranta nu poate. Asta a vrut sa sublinieze J.C.. Ce mi s-a parut frapant a fost ca in frana de mana continua sa o ia la vale, ceea ce ste ... OAU! Adaug (din ce spune J.C.) modul jenant de selectare a treptelor de viteze, faptul ca dupa atatea generatii i.drive-ul este inca departe de ergonomia dorita, confortul discutabil (si alea erau drumuri de tara doar pt ei, noi le putem considera autostrada), ca mult laudatul X.drive mai are multe de "invatat", plus pretul piperat si rezulta supermasina ideala pentru cocalarul roman.
    29 8
  • atata caz pentru un show de divertisment
    Nu ma uimeste prea mult testul asta pentru ca ma asteptam la asa ceva de la o masina care se vrea a fi "compromisul" intre un SUV, o masina sport si una de familie, care are vreo 2 tone si pretul de cel putin 50 000 de euro. Problema e ca o astfel de masina (buna la toate) nu ai cum sa fabrici.
    Ok, daca judecam cu mintea masina asta nu isi are rostul, de banii astia iti poti lua altceva mai ieftin si mai bun (gen Discovery). DAR avantajul acestei masini este acela ca se vinde, de-asta exista. Credeti ca ii pasa cuiva de la marketingul lui BMW ca nu se descurca in teren accidentat, ca nu face "minuni" pe piste, ca are consum foarte mare sau ca e foarte scumpa? Nici gand. :)
    12 6
  • @x
    Eu unul iti "multumesc" pentru modul profesionist prin care iti arati aprecierea fata de X6. Imi pare rau, dar nu te deosebesti de cei pe care daca ii intrebi de ce le place X6 iti spun sec: "De-aia!". Te comporti ca un fan BMW autentic si ii faci de ras pe cei care sunt fani din motive intemeiate. Bravo tie! Se pare ca nu te-ai prins de ce JC a comparat X6 cu un Range. Mai gandeste-te!
    10 8
  • mda...1)daca x6 nu este pentru off road atunci de ce l-au facut?
    2) din cate stiu eu range rover este cel mai bun in situatii din astea
    9 3
  • bmw power
    nici o marca de masina nu scoate un model pt ca asa au visat noaptea,voi nici acum nu ati inteles,inainte de a scoate un model se testeaza piata se intreaba clienti marci...etc.eu nu am spus ca x6 este foarte buna sau cea mai buna in off road,toata lumea stie ca range se bate cu land cruiser,dar uni nu inteleg...........din cate stiu cam ce motoare aveau pe range rover de bmw
    5 15
  • :))))
    A fost un fan BMW :))))
    Prietene, daca ai fi baiat destept ne-ai demonstra cu argumente asta. Sti care e prima reactie a unuia care se simte in inferioritate si nu stie cum sa se apre? Injuratura si pumnul. Demonstreaza ca sti ce vorbesti. Daca nu, intoarce-te pe promotor.ro.
    14 6
  • bmw power
    de astazi o sa fiu fan volvo..............sa nu mai fiu cocalar,mai boschetarule
    3 27
  • pt cacatul LAUCALIN
    cand eu aveam primul BMW adica 525 e34, asta daca sti ce inseamna asta,tu aveai cam 12-13 ani,asa dute fuguta la mamica sa-ti dea si tie bani sa-ti cumperi niste acadele.............si nu mai fi boschetar
    3 28
  • Nu stiu de ce m-am obosit sa-ti raspund. Chiar nu are rost. Oricum nu ai cum sa fii fan Volvo niciodata. Ai statut de fan BMW si te reprezinta. In fine, astept ca moderatorul sa steraga commenturile pentru ca unii nu au auzit de bunul simt si respect fata de altii, fie si pe Internet. Noi am incercat sa explicam ceva cu niste argumente, pareri personale, in timp ce unul "mult superior noua" isi sustine parerea cu injuraturi si jigniri. Cinste tie! Esti "tare"!
    19 4
  • bmw power
    nu o mai da la intors ca voi ati inceput totul.....si nici nu vreau sa fiu fan volvo,nu am vrut sa jignesc,voi aveti ceva impotriva tuturor fanilor bmw,voi incepeti cu criticile...etc
    3 22
  • andr3i
    bmw
    X6-le e ceva diferit si ata.,
    kiar nu credeam k astia de la top gear o sa isi bata joc asa de tare de masina asta.

    oricum ptr ei decat masinile lor sunt cele mai bune.
    5 4
  • Carlos
    Ironia sortii e ca mie imi place BMW, dintotdeauna mi-a placut marca asta, iar pe cei de la Top Gear pur si simplu nu pot sa-i sufar ... sunt niste scarbe in ochii mei... insa au dreptate in privinta X6-lui ...e absolut inutila in off-road indiferent cu ce cauciucuri ar venii... X6 are un fel de diferential cu alunecare limitata pe puntea spate (BMW ii spune DPC), insa ce-i mai trebuia era un diferential central ca la off-roaderele dedicate... si nu numai ! Duster ar face de ras un X6 in offroad !

    @AntiProstie
    "SAC" vine de la "Sport Activity Coupe"
    17 4
  • of of mai mai.....
    Vad ca ''fanii'' BMW isi etaleaza inteligenta remarcabila si vreo 3-4 cuvinte cuprinse in lexicul lor caracteristic!Esti demn de toata mila si compasiunea........comportament de ghertzoi proaspat absolvent de profesionala!
    5 5
  • dejanes
    @LauCalin
    LauCalin te rog limiteaza'ti atacurile asupra persoanei care te'a deranjat. Sunt fan bmw si posed unul, cu toate acestea nu ma regasesc in descrierea ta "ai statut de fan bmw". Ia'te de intelectul omului nu de gusturile lui. Doar pt ca sunt mai putini fani volvo asta nu va face exclusivisti (sic! :) ). Numai bine si la multi ani!
    12 1
  • @dejanes
    Nu m-am referit la exclusivisti, ci la regula bunului simt respectului reciproc si la cei 7 ani de acasa. In acelasi timp nu am jignit pe toata lumea (departe intentia mea). Citeste te rog al doilea comentariu. La multi ani si tie! :)
    4 7
  • cine vb de cei 7 ani de acasa
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 7
  • x e reprezentativ
    Daca idolii tai care canta manele ar aparea cu Volvo sunt sigur ca ti-ai fi declarat dragostea pentru marca asta intr-un alt fel, x A.K.A. cocalarule A.K.A. figurantule!
    Noi stim motivele pentru care BMW face masini bune in general, motivele pentru care se cumpara si motivele pentru care tu si cu cei ca tine tin sa se afiseze cu ele.
    Daca ai face banii pentru astfel de masini intr-un mod cinstit te asigur ca te-ai gandi de multe ori inainte sa sustii prostia asta de X6 si in mod sigur ai avea sanse sa te inscrii in publicul vizat de emisiunea care l-a ironizat.
    7 5
  • bmw power
    sti tu cum fac eu banii? si cumva ce muzica ascult..............ma bucur ca voi stiti motivele pt care bmw face masini extraordinare.......se pare ca esti o idee mai inteligent {poate} decat alti
    5 9
  • :)
    Nu e nevoie de un geniu ca sa iti dai seama de un tipar dupa modul in care scrie, reactioneaza si gandeste. Multumesc de compliment, chiar daca noi stim aceste motive clasa pe care o reprezinti nu a demonstrat ca stie mai mult decat "Nu mai e nimeni ca mine", "Uite ce multi CP am", "Va fac pe toti" si genul asta de afirmatii sau atitudini.
    7 5
  • bmw power
    ce ati mai vrea si voi un x6,asa prost urat cum este!!!!!! bai prostovanilor.................dar voi stiti doar un cuvant,atata aveti in vocabular COCALAR care nici macar nu stiti ce inseamna dar asa este la voi spiritul de turma ,va luati unul dupa altul si repetati ca prosti COCALAR.ce mai stiti alt ceva.pt voi inteligentilor toata lumea pe mapamond care are bmw sunt COCALARI................sunteti o turma de prosti
    4 12
  • :)
    Ai ecran lucios? E bine ca macar recunosti.
    3 3
  • ......
    .........
    orice om isi da seama ca au dezactivat cv pe acolo sa nu urce panta aia:))
    2 8
  • catalin
    1. Domnilor de la Automarket chiar lasati forumul acesta sa fie pastrate asemenea comentarii? Aveti un rol de supraveghere sau doar gazduire a tuturor nesimtitilor. Dezamagitor
    2. JC a transformat toate masinile englezesti in cele mai bune si cele mai cele. Sunt un fan BMW dar asta nu ma impiedica sa spun ca da..nu e cea mai practica din lume, cea mai ieftina sau cea mai buna la toate. Totusi dupa cum spunea si Tom Ford de la Fifth Gear ca on road merge ca nimic altceva dintre SUV-uri. Si penibilitaitle lui JC ca BMW- e o masina grea (2.2 tone) prin comparatie cu Range Rover (2.7) sau scumpa 60k fata de 80k. In off-road e clar ca X6 nu are prea multe de aratat dar nu a fost facuta pentru asta . Si testele lui marete cu iarba uda + cauciucuri de asfalt , nu stiu cine l-ar fi trecut (plus ca si opreste un pic la baza dealului pe cand cu Range-ul merge lin) .La fel si pe zapada cu anvelope de vara..clar o sa danseze pe loc. Chiar azi am vazut in bucuresti cum un X5 cu cauciuce de iarna merge foarte bine pe gheata si in panta (in marsalier). Per total penibil si jenant. Macar aveam pretentia de la JC sa fie corect..se pare ca nu prea mai reuseste in ultima serie.
    Ave

    PS. Nu toti fanii BMW sunt cocalari, si incetati cu replicile ofticate ca nu puteti fii in locul lor (cei care au un BMW)
    11 3
  • @x
    domnule x, pe undeva iti inteleg frustrarea si eu am fost de multe ori tentat sa rabufnesc dar nu rezolvi nimic cu asta.Mai bine ai veni cu argumente solide si daca nu ai dreptate macar o sa fi respectat.La stirea de fata ne cam faci de ras asa cum spune LauCalin, nu e nevoie sa arunci cu noroi intr-un om care are ceva in cap.Normal ca Jeremy face misto, deasta Top Gear merge mai departe si 5th Gear pica, pentru ca 80% dintre cei care se uita la top gear se uita ca fac pe ei de ras nu pt ca e nu stiu ce emisiune.Genul de oameni care il voteaza pe Basescu.Si ce daca nu stie ce vorbeste? dal dreacu ca rade si se imbata asa cum fac si eu.Nu e x6 o masina folositoare, dar nu e gandita pentru oameni cu un boget de 60.000 de euro pt o masina.E gandita pentru oameni cu un buget de 6 cifre (cel putin) pe care nu ii intereseaza "ce stie sa faca".La fel cum iti iei un manechin cu capul gol care nu stie nici sa-si traga mucii doar de dragul de a fi aplaudat de prieteni.Din pacate lumea asta exista, e plin globul de oameni de felul asta.Nu e BMW de vina, daca sunt oameni care ar da bani pe o masina cu roti patrate ar face-o si pe aia pt ca ar vinde-o.Si da, bmw a folosit motoarele lor pe Rover intre anii 94-00 cat a detinut grupul rover.

    In August 2006, Land Rover was rated in last place in the J.D. Power US reliability survey, which looked at three year ownership experience for 2003 model year cars.[28] Land Rover acknowledged the problems and attributed them to electrical issues following the change from BMW to Jaguar supplied engines.
    7 8
  • Alex Radoi
    Stiu doar atat...
    Stiu doar ca am acasa un Freelander achizitionat de tatal meu NOU, din showroom-ul Premium Auto Otopeni in anul 2005, cu celebrul motor 2000cm3 diesel de provenienta BMW. A costat 29.000eu, cu toate ca finisajele interioare sunt de Logan generatia 1. La 35.000km a picat pompa de motorina furnziata de BMW, si-am citit pe diferite forumuri din afara ca e "boala veche". In schimb acum, pe la 50.000km (e a doua masina, se circula f. putin cu ea), cred ca ceva nu e in regula cu viscocuplajul (facut de Land Rover), fiindca toceste excesiv gumele de pe spate. Deci, care marca e mai proasta si mai putin fiabila? BMW sau LandRover? Ca pentru mine niciuna nu e stralucita. Singura masina care nu a creat probleme, cu toate ca a fost exploatat in batjocura a fost Golf IV SDI second-hand, si cred ca a fost doar norocul. Masinile din ziua de astazi sunt niste REBUTURI scumpe.
    9 4
  • BMW
    ia magari.
    Sa le fie rusine , defapt pe astea de la Top Gear iau mai prins cu mata-n sac , intrun video li se terminase benzina .
    Cu cauciucuri de vara pe X5 netede ca lama .
    Si cu cauciuri de teren accidentat pe Rover sigur asa si testul iese frumos.
    Sa va fie RUSINE TOP GEAR o emisiunea de 2 lei MOLDOVENESTI.
    8 7
  • @alex
    ai mare dreptate, masinile din ziua de azi reprezinta orice numai fiabilitatea nu.Is facute in asa fel incat sa fie aruncate in cativa ani.Da, pompa de motorina e boala veche dar nu la BMW ci la Bosch..Cu aceeasi problema s-au confruntat si unele VW si Mercedes.Boala vine din comanda electronica a pompei si se manifesta destul de rar, de obicei apare dupa ani buni.Dar daca tatal tau la luat in 2005, bmw au vandut rover in 2000.Nu spun ca nu e adevarat ce spui ca are pompa de bmw, doar intreb daca esti sigur ca e de bmw?
    4 3
  • Kazacu
    BMW
    MDA. ESTE RECUNOSCUT FAPTUL CA BMW ARE CEL MAI ECONOMIC MOTOR. IAR CE ATI VAZ IN CLIPUL ASTA NU ESTE ADEVARAT . EU SUNT DIN PETROSANI SI AM VAZ X5 SI X6 URCAND FARA PROBLEME PE ZAPADA CU CAUCIUCURILE DE RIGOARE PE LA PARANG STRAJA, CABANA RUSU ETC SI NU AM VAZ NICI UNU SA O IA LA VAL CU FRANA DE MANA TRASA . ACUMA CE SA MA ZIC NU STIU ORICUM FIECARE ARE OPINIA LUI. NU RAMANE DECAT SA ITI IEI UNU SI SA VEZI DAC AI DAT BANIII E POMANA SAU NU..SUCCES.
    6 4
  • mda
    E greu sa ridiculizezi o masina germana. Aceasta e ridicola di fabricatie !
    4 7
  • mea culpa
    @Carlos, ai perfecta dreptate. Nu stiam ca exista si denumirea de Sport Activity Coupe. Scuze redactiei.

    @mowgli spune: "Normal ca Jeremy face misto, deasta Top Gear merge mai departe si 5th Gear pica, pentru ca 80% dintre cei care se uita la top gear se uita ca fac pe ei de ras nu pt ca e nu stiu ce emisiune.Genul de oameni care il voteaza pe Basescu."

    Jeremy nu face misto, Clarkson doar isi face meseria in cel mai bun mod cu putinta. Top Gear nu este pentru frustrati, cocalari si persoane cu IQ sub medie, pt ca astia nu stiu sa faca diferenta dintre show si realitate. Faptul ca tu nu ai capacitatea de a aprecia un show de exceptie cum este TG, este strict legat de opacitatea ta mentala, nu inseamna ca noi restul am votat cu Basescu (un personaj deplorabil din toate pct de vedere) sau ca suntem prosti.
    Top Gear merge mai departe tocmai datorita acestui show sclipitor, care imbina perfect profesionalismul cu umorul de bun gust. Fifth Gear s-a oprit pt ca acum cutiile de viteze au si 8 trepte, insa ei nu au adaptat conceptul (personal imi placeau). Cat despre TG si brandurile auto englezesti (aka Range, Aston) ei au ceva ce noua ne lipseste, patriotismul auto.
    6 10
  • bmw power
    pt MOWGLI.......................mai copile ia citeste tu primul comentariu al meu.eu cu ce va fac de ras? eu am ceva cu cei ce ne fac pe noi posesori de bmw cocalari.Si nu am spus ca x6 este cel mai tare,mare...etc.cu ce argumente vrei sa vin? toti de pe site nu au mers in viata lor cu x6,x5 dar comenteaza si ei ce afla de pe net,sau pe la cate o emisiune prosteasca,si arunca cu noroi in toti fani bmw,cred ca abia asteapta cate o stire ceva mai proasta despre bmw,cred ca nu au somn noaptea.......iar tu daca te simnti cocalar nu ai decat,eu nu vreau sa fiu terfelit de toti MUCOSI de aici.sti foarte bine ce masini am si am avut am mai spus pe site.asa ca am dreptul sa spun si eu ceva..........este usor sa stai in cur si sa citesti de pe nu stiu ce site-uri despre masini,iar apoi sa te apuci sa scri.
    6 4
  • Berlina
    Pentru Alex Radoi si AntiProstie
    Problemele tale la masinile de teren engleze nu sunt singurele. Masinile engleze cad repede la tavaleala (lipsa de fiabilitate). BMW sta si el (la capitolul masini de teren X3/X5/X6) rau dar nu din cauza fiabilitatii ci din cauza lipsei de performante. Masinile BMW sunt bune la sosea, mai putin reusite la drum accidentat/nisip/noroi/zapada.
    Masini de teren performante (nu dau ordinea exacta/sunt prea multe criterii, fiabilitatea intra musai in calcul!!!) sunt Porsche/Infinity/Q7/Hummer/Patrol/Pajero.
    Probleme de fiabilitate in teren mai au Toyota/VW.
    Cei de la Fifth Gear nu imi par prea profesionali, uneori ataca anumite modele doar pentru a lasa sa se inteleaga ca masinile britanice raman bune si astfel sa mai sustina vanzarea acestora. Rover a fost o masina fiabila. Acum este o masina cu probleme (desi performantele in teren sunt foarte bune!, atunci cand nu e defecta)
    2 0
  • ar fi culmea so mai credem si pe asta.....
    cica........x6 masina 'naspa'..........
    deocamdata x6 e masina de fitze si cel mai tare SUV,SAV sau SAC.
    si cred ca toti de aici putem spune ca arata destul de bine......
    5 17
  • bmw power
    tzenu_le de ce spui asta, nu ai voie, esti un cocalar,stai sa vezi ce sar astia pe tin acuma,normal ca este de fitze,dar uni nu inteleg asta.
    4 10
  • bakero
    X6...
    Domnilo,oriece 4x4 merge oriunde daca are gume!daca baga masina aia in cine stie ce noroaie,da,dar asa....e chestie de anvelope!si normal ca nimic pe lumea asta nu-i mai tare ca jaguar,land rover si aston martin...asa-s englezii!!
    3 3
  • ...tot bmw...
    ptr cei care nu suporta bmw urile
    De mult timp JC este un anti-BMW si cam tot ce nu i englezesc in materie de masini, cu orice ocazie scoate in evidenta acest lucru, pe mine personal nu ma mai deranjeaza... omu' e patriot, fan Jaguar, sau ce vrea el, numai ca impartial nu este, asa cum ar trebui tinand cont de profilul emisiunii.... Cat despre ai nostrii compatrioti, care judeca omul dupa marca masinii.... nici astia nu ma mai deranjeaza.... am fost si eu tentat sa i mascaresc ca si "x" da nu merita deranjul...Mai stiti cum erau marcati evreii de catre Hitler ? Cam asa fac si astia cu posesorii de BMW uri...Nu sunt si ei decat niste mici Hitleri.... Si el spunea ca evreii nu s buni de nimic....Asa sun si "cunoscatorii" astia despre X6, ca nu i bun de nimic.... va place asemanarea domnilor ?
    Asa i ca am fost mai dulce decat domnul X ?
    Morala: nu mai judecati o masina pana nu va urcati macar in ea sa probati macar scaunul... nu mai judecati omul doar dupa ce marca de masina conduce.....
    6 4
  • va salut
    Da ,cred ca Jerremy , rade de noi . oricum nu va lasati inselati ;)
    0 1
  • Mare dreptate ai @AntiProstie si cand ma ujit la voturile primite imi dau seama cata prostie exista in Romania.

    Berlina - esti paralel cu domeniul auto.

    O zi buna!
    1 0
  • ...
    Da, Top Gear este o emisiune de divertisment numai ca aici chiar a pus punctul pe "i". X6 nu este nici o masina sportiva nici o masina de teren, este o masina de oras(potrivita mai ales pentru Bucuresti, glumesc desigur). Dupa parerea mea, posesor de BMW (e90) nu prea isi are rostul la fel si seria 5 gran turismo. Vrei ceva sportiv ai de unde alege din gama BMW, vreo ceva off road poti sa incerci un X5 dar clar esti constient ca nu se compara cu un Range.

    Cat despre "X" banuiesc ca nu a trecut inca de pubertate sa nu vorbim de maturizare... Acum e la partea smecher, cat mai smecher, cel mai smecher si manele. Numai bine si incearca sa pastrezi o decenta in exprimare ca nu suntem in targ la Vitan.
    5 3
  • de ce ţi-ai cumpăra X6?
    Asta e întrebarea.
    Ce-ţi poate oferi mai mult decât X5? sau decât X3?
    O formă de coupe umflat cu pompa?

    Că poate, că nu poate, e un aspect secundar.

    Şi poate aici e răspunsul. Se pare că BMW a ajuns la concluzia că există potenţiali cumpărători, adică cei mai vanitoşi dintre vanitoşi, unii care vor să-i "facă" pe cei cu X5.

    Adică şi între cocălari există cocălari mai cu moţ, unii care vor să iasă în faţă cu orice preţ.

    Acum, nu ne întrebăm de ce există aceste persoane. Bling blingul văd că e universal. Noi însă nu-l aveam în cultura noastră.
    Ghici de unde l-am preluat. Cine poartă haine cu sclipici, haine colorate şi iubesc foooarte mult culoarea aurie? Cine crede că un BMW negru se asortează de minune cu un trening nike şi pantofi sport aurii (eventual şi cu o burtă şi o ceafă pe măsură)?

    Cu respect pentru cei ce iubesc BMW pentru tehnologie, calitate şi performanţă.
    8 2
  • Diverse meditatii
    Domnilor, este pacat ca hobby-ul automotive ne inversuneaza in halul asta. O sintetizare "romaneasca" a psihologiei consumatorului ar fi: cate capete, atatea idei. La baza concurentei sta diferentierea. Fiecare marca incearca sa se impuna prin x,y,z, in functie de ce sensibilitate doresc sa excite in functiile cerebrale ale potentialilor clienti. Imi permit BMW, dar nu o sa-mi cumpar vreodata. De ce? Chiar daca au niste motoare extraordinare, segmentul pe care ei l-au targetat, in special in Romania, nu ma reprezinta. Au demonetizat valoarea brandului, in favoarea cifrei de afaceri. Si poate este foarte corect asa. BMW, ca de altfel si Harley Davidson, sunt mostre de comunicare de marketing si branding. Chiar daca tehnic Harley este un gunoi, fata de Honda, de exemplu. Daca am telecomanda aleg sa-l ascult pe Antonescu, nu pe Basescu. Deci, voi alege ALTERNATIVA: masini japoneze, care se bat de la egal la egal cu BMW sau Merc, dar care abordeaza prin mesaje, un alt tip de clienti: Infiniti, Lexus. Poate mai buni, poate mai rai, dar nimeni nu stie asta, nu? Iesiti din blocajul asta mental si invatati toleranta, pt ca in Germania nimeni nu face diferenta intre un sofer de X6 si unul de FX50 sau RX450. Spor la treaba!
    6 0
  • discutia asta deja a ajuns off topic rau de tot
    Eu propun sa nu ne mai legam de proprietarii de BMW, ci de modelul X6 si modul in care a fost testata. Pentru ca, pana la urma, despre asta e ideea topicului.
    @tot BMW: sincer sa fiu nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca TG ridiculizeaza masinile BMW, pentru ca sunt masini pe care le apreciaza si ei, gen M3, Seria 5, M5 (chiar si Touring) si cred ca si Seria 7 (ca sa nu mai vorbim de Alpina BMW). Faptul ca apreciaza foarte mult Jaguar si Land Rover (marci care oricat s-ar bate cu pumnul in piept, nu mai sunt ale lor) e o chestie patriotica. Daca englezii erau destepti acum le aveau in portofoliu. Pana una alta, TG nu face teste comparative si nu afli noutati din testele lor, divertismentul e pe primul loc. E o emisiune auto "pentru mase". Ca sa iti placa TG trebuie sa o intelegi mai intati. :)
    2 3
  • bmw power
    :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=3Dt8J_lTNjY&feature=player_embedded
    0 1
  • cristi
    top gear...
    la astia in emisiune tot timpul iese cum vor ei. a devenit mai mult un show, un spectacol decat o emisiune in care se testeaza obiectiv masinile. daca vor ei pot sa scoata dacia sandero mai buna decat bugatti; si nici tancul nu urca panta aia daca ar fi vrut...
    1 2
  • banii
    poy din cate vad eu x 6 le are anvelope run flat exclusiv pt sosca ! rangeul are ceva mixt dap ii puy la x 6 anvelope cu crampoane face range de numa numa asa ca baietii am vrut doar sasi apere patria shi marca ca de nu cred ca am facuto degeaba !! :P binear fi sa faca nemtii pe invers tot cu aceleasi masini!
    2 2
  • bmw power
    PT UnuM......................prietene nu ai nici o treaba am si eu cam 34 de ani si mult mai multa experienta la volan decat 90% de aici...................si am si conduc bmw de mai mult de 10-12 ani............asa ca nu stiu cine este la pubertate amice........si credema ca am condus foarte mute modele de masini..........dar asta este cand vb cu o pustime frustrata
    5 10
  • ....
    @ x

    Unua la mana stai foarte prost cu limba romana in textul scris de tine vreo 4 de "si" in fraza care ai incercat sa o scri tu acolo. Asta se invata in ciclu primar, valabil si pentru "credema" (crede-ma).

    Daca spui ca ai 34 de ani da dovada de asta, sunt multi pe aici care ti-au vorbit frumos si corect gramatical.

    Si felicitari din partea noastra, a fustratilor ca ti-ai implinit visul oricarui parvenit de a conduce numai bavareze.

    P.S. "dute" tot cu liniuta se scrie.
    10 6
  • bmw power
    o mai spun ultima oara.dar pt voi care sunteti niste profesori,de limba romana se pare ca va este mai greu decat mine care nu stiu sa scriu................nu eu am inceput .................si daca pt tine sa conduci un bmw inseamna a fi parvenit inseamna ca esti un mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....sti tu................urmareste primul comentariu al meu.nu eu am inceput.eu am ceva cu voi astia care mereu spuneti un singur cuvant.......COCALAR............multi de aici nici macar nu stiu ce inseamna.mai intai dati voi dovada de bun simt..........domnule profesor
    5 10
  • bmw power
    UnuM...................se pare ca si tu esti tot un parvenit,pt ca si tu ai un bmw 3-er.....................sau tu esti din alta categorie.............ma scuzi .............stai linistit si pe tine te considera astia tot un cocalar...........si apropo,cam ce masina ar trebui sa conduc sa nu mai fiu catalogat cocalar?.................si regele MIHAI este cocalar.............si propietari bmw-ului sunt cocalari.............toti care fac drift sunt cocalari.........................offffffff doamne da-le minte oamenilor,si mai taie invidia din ei
    4 12
  • ...
    @x
    Vreau sa spun ca sunt multi posesori de bmw-uri si multi care vor aceasta marca si nu pot sa lege 2 cuvinte in romaneste. Iti trebuie minim gimnaziu ca sa poti sa ne spui parerea ta personala coerent si corect despre emisiune sau despre marca bmw in general.
    Cat despre reactiile pe care le-ai avut se vede clar ca te-ai simtit cu musca pe caciula.
    Oricum ca o concluzie viata ta se rezuma la bmw pentru ca e cool si la cate masini ai condus tu pana la 34 de ani ...aaa era sa uit de experienta ta in trafic.
    8 6
  • bmw power
    spre deosebire de tine eu le-am obtinut singur pe toate.stai cuminte ca in trafic sunt destul de calm.stai linistit viata mea se rezuma la mai mult de atata.asa cum crezi tu ca nu stiu sa scriu,pt ca nu am rabdarea necesara sa pun virgulite sa despart sa folosesc apostrof....etc asa cred eu ca multi de aici sunt niste retarzi invidiosi.cat despre tine ce sa mai spun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.pacat, ca te dai mare posesor BMW,ar trebui sa cumperi alta marca.sau tu crezi ca, daca scri putin mai bine,esti mai bine vazut de fetitele de aici...............amice esti praf ...............am crezut ca ai inteles ceva dar esti .........BATA
    5 10
  • bmw power
    TZENU_ule......................bai tata nu ai inteles nimica,eu sunt fan bmw ca si tine,eu ti-am luat si apararea,eu am spus in gluma daca citesti mai atent nu am spus ca esti cocalar,am spus prin faptul ca esti fan bmw o sa te faca si pe tine astia cocalar cum mi-au spus mie................citeste mai bine ce sa am cu tine
    5 9
  • bmw power
    TZENU_LE uitate ce note primesti la fiecare comentariu,si cine sare sa-ti ia apararea
    5 9
  • pt x
    bravo tie daca esti fan(posesor)bmw............
    sa sti ca eu nu postez la articole ca sa imi dea lumea note si chiar daca vad 100 in minus si 2 in sus chiar nu ma oftic pt ca daca cineva intelege ce vreau sa zic i bine daca nu si mai bine.......
    ma intrebam daca ai 34 de ani si esti fan bmw ce masina ai????
    salut.......
    8 2
  • BMW
    ia magari.
    Sa le fie rusine , defapt pe astea de la Top Gear iau mai prins cu mata-n sac , intrun video li se terminase benzina .
    Cu cauciucuri de vara pe X5 netede ca lama .
    Si cu cauciuri de teren accidentat pe Rover sigur asa si testul iese frumos.
    Englezii au de invatat mult de la NEMTI sa fabrice masini , precum MB S-class , BMW 760i, A8 , Maybach, Porsche etc.
    Cine nu stie ce e ROVER le pot zice eu ca am avut unul si nu-mi mai trebuie cakat la casa.
    Defapt in cazul din Video cu cauciuri adecvate si un UAZ rusesc ridica panta nu numai ROVER-ul.
    X6 se vedea clar ca ave cauciucuri de VARA.
    Sa va fie RUSINE TOP GEAR o emisiunea de 2 lei MOLDOVENESTI.
    5 9
  • un magar la televizor
    Doamne cat de nesimtit este asta ...este de necrezut, lasa sa isi cumpere el jegurile alea facute de englezi care au motoare de tractor si nu au nici 1% din tehnologia oferita de bmw, este un mincinos si un trisor ordinar si nu vad dc se cearta astia aici pe forum....este clar ca asta face reclama la jegul ala care pe sosea merge ca o carutza iar pe teren denivelat te zdruncina ca tractorul la arat( pt mine range rover este o masina de tot kktul facuta pt drumuri cu gropi si atat si aici ma refer la generatia noua)
    x6 este net superior oricarul range rover din 2000 pana in prezent.
    nu consuma mult iar la drum lung este comparabila cu o limuzina se aseaza perfect pe orice drum.
    pace voua si nu mai ascultati pe toti carnatii de la televizor imbibati de minciuni
    SUNT NISTE TRISORI PENALI
    4 12
  • bmw power
    pt TZENU_bmw......................momentan am un 320d care i-l cumparasem sotiei iar eu am vandut masina mea.............un 740i-e38,an de fabricatie 1997.si eu te salut
    6 3
  • bmw power
    si chiar am 34 de ani,chiar daca mai exagerez,dar ma in nervi sa vad atata prostie
    5 5
  • andr3i
    ptr "x"
    prietene ai umplut pagina cu, comentarii de 2 lei.

    ma asteptam sa-l injurati mai mult pe Jeremy clarkson decat sa va certati intre voi.
    5 7
  • bmw power
    prietene pt tine sunt de 2 lei..............poate pt alti mai destepti nu sunt..............dar nu prea sunt ,printre care si tu
    5 7
  • ...
    @x

    Hai ca incepi sa ne plictisesti ... ai fost amuzant o vreme cand ai scos o gramada de perle din tastatura acum du-te tare.

    @ andr3i Erau lei moldovenesti?
    6 5
  • andr3i
    ptr "x"
    ai 34 de ani degeaba... nu esti amuzant deloc, numai balarii vb.

    @UnuM - da molovenesti erau... :)).
    7 4
  • bmw power
    Daca esti plictisit ce cauti aici?............si sunteti prea copilasi pt mine
    4 8
  • bmw power
    Ca voi am avut angajati la mine o gramada,de destepti ce va credeti din cauza asta nu faceti multi purici pe unde va duceti,pt ca va credeti prea inteligenti.dar in lumea reala nu valorati 2 bani
    5 10
  • BMW
    FILMUL E TRUCAT , LA COMANDA ENGLEZILOR vor sa arate la TOTI ca ROVER e mai presus de QUATTRO sau XDRIVE adica AUDI si BMW .
    R.I.P ROVER .....
    4 6
  • andr3i
    @ x
    sa nu-mi spui ca esti Bernd John directorul general BMW Group Romania... :)) :))... omule deja ne-ai plictisit.

    puteai sa lasi 2 comenturi si sa inteleaga lumea k ai cunostinte suficienate de marca bmw, asa ai umplut pagina numai cu prostii.
    6 1
  • audist
    @mowgli
    Esti un om deosebit este pentru a 3a sau a 4a oara cand ma faci sa rad in sensul bun printr-un comentariu forte pertinent. Am condus x6. imi place forte mult designul. am condus versiunea de top diesel. are demaraj, este extrem de putin confortabila daca stai in spate si are o tractiune aiurea. nu poti compara un bmw x6 sau un porche cayene cu un land rover sau landcruiser. pentru ca nu sunt concurente decat in capul celor care nu au decat tarate. sunt fan audi dar x6 mi se pare o masina de fite pe care ma indoiesc ca mi-as cumpara-o dar pe care as conduce-o vara cu mare placere. ps. schimbatorul este cel mai frumos la ora actuala pentru o cutie automata.
    2 1
  • concluzie
    Concluzia este urmatoarea: X6 esta o chestie total inutila, cocosata ca si Quasimoto! E potrivita pt valutisti, manelisti, snobi si bineinteles pt cocalari!
    5 3
  • maneleleEviataMea
    Penibil
    http://www.youtube.com/watch?v=upxfhkRM7CE
    1 1
  • andr3i
    @ Alex Radoi
    Esti tare , m-am distrat tare de tot de ultimu comentariu care i l-ai lasat lui "x".
    in tot ce ai spus tu cred k se regasesc majoritatea "fanilor bmw" care spun numai aberatii.

    Felicitari celor care sunt adevarati fani bmw si stiu sa recunoasca ca sunt si masini mai bune k marca lor preferata.
    6 5
  • ...
    Bai copile vezi-ti de NFS ... mai mult de 16 ani nu ai.
    4 4
  • bmw power
    DACA VREI TE INVIT SI LA MINE ACASA,SA VEZI CA NU STAU CU PARINTI,CUM STAU 99%DE AICI SA VEZI CA SUNT PE PICIOARELE MELE,BEM O CAFEA,MIE I-MI PLAC OAMENI ARTAGOSI,STAI LINISTIT NU AM NIMC CU NIMENI DE AICI,NU PORT PIC NIMANUI,DACA VREA POATE SA VINA SI ALEX RADOI,PUTETI VENI TOTI,VA ARAT CU CE MA OCUP,NICI O PROBLEMA............CE SPUI?
    5 1
  • bmw power
    BAI ASTI DE LA AUTOMARKET NU MAI STERGETI MESAJELE.............STERGETILE SI PE ACELEA UNDE SUNT FACUT COCALAR MANELIST SAU PROST................SAU SI VOI SUNTETI CA EI?
    5 1
  • @alexthebuldog
    Alex daca nu incetezi cu comentariile absurde, care nu au legatura cu ideea stirii, iti vom sterge in continuare comentariile. Rezuma-te, te rog, la subiectul stirii si continua sa folosesti un limbaj decent.
    Multumim!
    2 3
  • BMW POWER
    BUN SI CU CEILALTI CUM RAMANE,PE CEI DE MAI SUS NUI VEDETI,SAU PE CEI CU TENTA LA ADRESA MEA,SAU EI AU CEVA IN PLUS?
    5 2
  • BMW POWER
    IA VEDETI LA ALEX RADOI LA SLV 83 LA...ETC...........PAI CA MAMA DRAQ COPILASI ASTIA SUNT MAI CU MOT
    5 2
  • bmw power
    eu vroiam sa le spun ca stau la londra,si daca nu ma cred, ar trebui sa ne intalnim, ce este rau in asta, sa le demonstrez ca nu mint,si nu am 16 ani ca si ei.
    5 4
  • cristi
    putina atentie!
    daca va uitati putin mai atent la cauciucurile land-rover-ului puteti sa observati ca sunt tot de vara (cand urca acel deal)!
    daca sunteti atenti la ceea ce spune o sa ii dati dreptate!
    1 0
  • bmw power
    PT ALEX RADOI.ATUNCI CE MAI CAUTI AICI?
    5 1
  • bmw power
    MAI ALEX RADOI EU AM FACUT O INVITATIE ,NU TE TENTEAZA? EU NU-TI PORT PICA STAI LINISTIT,TU IN SCHIMB IAR JIGNESTI NE FACI MELTENI.SE PARE CA TU ESTI ACEL MARE MELTEAN
    7 0
  • viorel
    este pt prima oara cand intru aici si ma crucesc
    nu stiu cati dintre voi ati condus x5/6,q7,cayenne,ml,land cruise,range sport dar se pare ca prea putini.
    am avut placerea sa conduc cam tot ce e existent pe piata in materie de suv si balene mari pe care le cumpara romanii

    x6 e super ok,x5 la fel,
    da sunt si fan bmw
    dar in acelasi timp nu pot sa nu declar land cruiser = no 1

    in acelasi timp f150,dodge ram si alte americane mari,total inutile atat pe asfalt cat si pe teren accidentat

    pt tipul cu volvo: ce te face sa crezi ca volvo e chiar masina buna si trebuie sa ai IQ ridicat ca sa urm TG?

    TG e un show.un show chiar super reusit.dar sa nu uitam ca
    aici se vb despre masini nu despre bancuri?

    x6 clar nu e o masina de teren dar credeti-ma ca putea urca lejer chiar cu acele cauciucuri.

    va jigniti degeaba
    3 0
  • bmw power
    PT VIORE.SI EU SUNT FAN BMW DAR CAND AM SPUS CA LAND CRUISER ESTE PESTE CONCURENTA ,AU SARIT PE MINE SI CREDEMA SI EU AM CONDUS LAND CRUISER.DAR ASTA ESTE.
    9 0
  • Alex Radoi
    Prietene, eu nici macar nu faceam referire la tine, dar. ma rog, daca te simti jignit...
    3 0
  • Alex Radoi
    Si referitor la ce caut eu aici...hmmm...sa ma gandesc...MA DISTREZ?!?! DA, EXACT ASTA ERA!
    3 4
  • bmw power
    scuze
    8 0
  • bmw power
    eu personal nu vreau sa ne mai aducem jigniri,nu stiu daca sunteti de acord
    8 1
  • viorel
    alex radoi
    eu inteleg ca te distrezei dar nu te mai agita atat daca nu ai simtit vreodata volanul oricarei dintre masinile de aici in mana
    4 0
  • dr nikolai
    bmw x 6
    opiniile sunt indreptatite atunci cand se afirma valoarea si responsabilitatea anvelopelor cand nu sunt cele potrivite performantele scad si chiar sunt anulate
    0 0
  • x6 vs lr
    @audist: nu inteleg ce vrei sa zici, dar daca te-am facut sa razi e de bine nu? si mie imi place x6.nu destul de mult incat sa salivez, dar nu e hidos cum il catalogheaza unii.ai perfecta dreptate, e o masina de vara, de sosea, care se comporta binisor si in conditii nefavorabile, si pun pariu ca e o masina care te face sa zambesti si sa te simti bine.

    domnul x:ti-am mai spus ca iti inteleg frustrarile si totusi sari si la gatul meu.Nu-mi convine sa ma faca toti cocalar handicapat fara creier in cap, dar fi sigur ca nici nu intru pe automarket sa educ niste mucosi care nu au fost pe langa parinti in primii 7 ani de viata.Explic punctul meu de vedere, cine asculta bine cine nu nu, am fost facut mincinos, prost si handicapat pentru simplu fapt ca am participat la niste competitii, n-am facut afirmatia cu speranta ca voi da autografe, dar m-am saturat sa vina cate unu sa zica "du-te copile ca ai 22 de ani, sterge-ti mucii si invata sa conduci".Cei care ma cunosc stiu ca sunt un adevarat fan bmw si da, accept cand un model concurent e mai bun decat un bmw.

    anyway, BMW-M are niste filmulete destul de lungi cu niste baieti care se joaca cu un X6, Land Cruiser si un Rover pe zapada.Il rog sa posteze filmuletele, s-ar putea sa ramaneti surprinsi sa vedeti cum scoate x6-le roveru din zapada.
    7 3
  • bmw power
    eu sunt domnul x,si nu sar la gatul tau intra pe forum,si apropo de filmulet este beton
    7 1
  • bai zici ca suntem la otv aici :))
    @ bmw-m:
    tari filmuletele, are si x6-le ceva indemanare, dar totusi nu poti sa zici ca x6 isi bate joc de range rover.
    numai bine.
    1 1
  • SCUZE
    STERGETI VA ROG LINK-ul anterior ca e greseala mea
    lasatil pe asta de acum carre e pus ultimul

    X6 vs ROVER

    http://www.youtube.com/watch?v=NnQi3Ki3ldI&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=LuLWSdV9hi4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=KM6GYfaLOHo&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=3nRkPZ-CU2U&feature=related
    5 1
  • Atatea discutii si orgolii pentru un subiect care nu mi se pare atat de controversat.
    In primul rand, Jeremy Clarkson apare in reviste auto de pe vremea cand unii de-abia erau la scoala. Are cel putin 30 de ani de experienta in domeniu si a testat, probabil, foarte foarte multe masini. Pe de alta parte, are un umor sanatos si spune in acelasi timp lucrurilor pe nume, cu destul de mult bun simt.
    A spus ca masina arata ridicol in conditiile economice pe care le traversam. Cred ca x6 arata ca un coupe suprainaltat, fiind chiar ostentativa si vulgara, ca sa ma exprim in termeni cat mai amabili. Este pentru un anumit tip de populatie, dar fiecare cu preferintele lui.
    Probabil, indiferent de cauciucurile masinii, este o problema de cum transmite puterea la roti si de aceea pierde aderenta, ceea ce se intampla si in cazul lui x5. Un fost proprietar de x5 spunea ca se chinuia sa scoata iarna masina din parcare, desi zapada avea cativa centimetri. Desi avea experienta la volan, a preferat sa vanda masina, pe motiv ca nu este o masina de teren.
    Din cate am vazut si aflat, este o masina cu garda la sol mai mare, care protejeaza mai bine ocupantii in caz de impact. Intotdeauna vor avea de suferit cei din masini mai mici, in caz de accident, lucru care nu ar avea aceeasi amploare daca impactul ar fi intre masini de aceeasi clasa sau de clase cat mai apropiate. Raspandirea acestor masini mari de care nu este chiar atata nevoie are repercursiuni foarte grave asupra celor ce au masini din clasa mini sau compacta, in caz de impact.
    Cateodata fitele pot face si victime. Chiar sunt necesare aceste fite?
    Fiecare marca a avut si are modelele ei de succes. Automobilul perfect nu prea exista. Comentariile celor de la Top Gear mi se par foarte interesante, urmeaza o anumita linie, foarte aproape de realitate. Poate cateodata sunt partinitori cu un anume model sau nu, dar oare nu facem toti asta, oare nu cumva pentru multi alegerea unei masini nu are si o latura emotionala?
    Oricum, prin comentariile lor, cei de la Top Gear cauta sa se apropie foarte mult de adevar si cum nimeni nu este perfect, nu vad de ce unii cu mai putina experienta gasesc motiv sa-i critice pentru munca lor de a informa oamenii despre cum vad ei lucrurile.
    3 2
  • BMW este o masina foarte buna shi off-road,interesant daca range roverul ar merge asa liber prin zapada cum merge bmw aici http://www.youtube.com/watch?v=I7Mc7B9Gjeo&feature=related
    9 0
  • sa ne uitam mai atenti... la urcarea de pe deal, jeremy slows down in timp ce roverul vine cu elan, iar pe zapada daca dezactivezi controlul garantat nu faci nimic.
    mi s`a parut subiectiv, cu toate ca x6 nu este un adevarat "tot teren"
    garantez ca tb sa treaca toate "probele" lui
    2 0
  • Bayerische
    @RADU BRAVO
    ANTI BMW luati Exemplu de la XDRIVE

    http://www.youtube.com/watch?v=I7Mc7B9Gjeo&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=KM6GYfaLOHo&feature=related
    6 0
  • Bayerische
    ROG FANII RR sa aiba credinta CRESTINa si rabdare sa vizioneze CLIPUL actual si cel de mai sus tot de mine pus .

    X6 vs Range ROVER

    http://www.youtube.com/watch?v=ocUvrsawx18&feature=related
    6 0
  • bmw power
    un filmulet interesant pe youtube,BMW X6 IN MUD,undeva pe la prieteni nostri rusnaci,uitativa si apoi comentati,XDRIVE POWER
    8 1
  • Cosmin
    Bmw
    @ Berlina
    Cat de prost informat poti fi in legatura cu TOYOTA? tu compari Toyota land cruiser, tundra, sequoia, etc cu x6?? compari masini gen porsche (banuiesc ca despre Cayenne te ai referit) cu toyota la sectiunea off road? Esti mai mult decat informat my friend. Sa stii ca japonezii sunt japonezi..este ca si cum ai compara vikingii cu samuraii...( vikingii = nemti prosti, forta bruta si atat, pe cand samuraii = japonezi => TEHNICA ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru