Viitorul BMW Seria 1 M ar putea fi produs în doar 2700 de unităţi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.09.2010
Ultimele informaţii despre viitorul coupe de performanţă Seria 1 M, anunţă o producţie de numai 2700 de exemplare şi doar trei culori de caroserie.

Esential

2700 de unităţi Seria 1 M Coupe ar urma să producă BMW.
335 de cai putere ar putea avea viitorul BMW Seria 1 M Coupe.

Divizia M a celor de la BMW face ultimele pregătiri pentru lansarea versiunii de performanţă a modelului Seria 1 Coupe, cel mai accesibil model al departamentului sportiv. Noi informaţii apărute recent în presă par însă să contureze şi mai bine imaginea coupe-ului produs de bavarezi, aşteptat să debuteze lunile următoare.

De această dată, detaliile sunt furnizate de o sursă oficială, în persoana lui David Aviles, un concesionar BMW de peste Ocean, invitat recent în Europa pentru a asista la un eveniment botezat "The Power of M".

Aviles susţine că viitorul Seria 1 M va fi un model destul de exclusivist, produs în doar 2700 de exemplare, majoritatea destinate a fi vândute peste Ocean. Informaţia contrazice oarecum declaraţia mai veche a unui oficial BMW, care susţinea că modelul va fi unul destul de abordabil ca preţ, adresat tinerilor, lucru greu de realizat atunci când ai o producţie exclusivistă.

Acelaşi Aviles susţine că gama de culori a modelului german va fi una realtiv redusă, cu doar trei nuanţe, un alb Alpine, un negru Jet şi un portocaliu Valencia Metallic.

De asemenea, coupe-ul de performanţă va fi disponibil numai cu transmisie manuală, o premiză îmbucurătoare pentru cei care doresc mai multă implicare la volan.

BMW Seria 1 M Coupe va dispune de o versiune modificată a propulsorului N54 cu şase cilindri în linie, capabilă să producă până la 335 de cai putere. De asemenea, versiunea extremă a lui Seria 1 va beneficia de un diferenţial cu alunecare limitată, de suspensii performante şi de un sistem de frânare îmbunătăţit.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • Cred ca o sa arate bine, dar o sa fie prea scump.
    2 2
  • pai..un 135i e de la 40k..un M3 de la 68k...ma gandesc ca M1 o sa fie pe la 50.000...totusi..prea mult pt un seria 1 fie el si M :(
    8 1
  • M series
    eu cred ca merita.
    E M in primul rand , si apoi is doar 2700 exemplare
    1 4
  • cutia asta de chibrit costa prea mult.
    12 3
  • superb
    pentru exclusivitate platesti , avand in vedere numarul limitat de exemplare si performantele este ok , pentru cine are banii necesari
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru