Volkswagen a lansat inca un joc pentru iPhone

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 26.10.2009
Volkswagen a lansat cel de-al treilea joc pentru iPhone si iPod Touch. De data aceasta, cei de la VW au lansat si o editie extrem de limitata a lui Golf VI GTI, care va fi data cadou in cadrul unei tombole speciale.

Germanii de la Volkswagen au lansat cel de-al treilea joc pentru iPhone si iPod Touch creat in acest an avand ca vedeta un model VW. De data aceasta, modelul Golf GTI este in prim plan, iar jocul cu acesta se numeste Real Racing GTI. Spre deosebire de Volkswagen Polo Challenge 3D si Volkswagen Scirocco R 214H Challenge, cei de la Volkswagen s-au aliat cu Firemint pentru a crea acest joc. Developerii de la Firemint aveau deja un joc intitulat Real Racing, iar singura schimbare a fost adaptarea acestui joc prin implementarea exclusiva a lui VW Golf GTI.

Surpriza germanilor vine nu prin acest joc, ci prin faptul ca au creat sase GTI-uri exclusive, pe care le vor da cadou celor care joaca Real Racing GTI. Sansa de a castiga un exemplar VW Golf GTI limitat o poate avea orice jucator care instaleaza acest joc, se inregistreaza si termina o cursa. Acest lucru inseamna ca sansele de castig nu sunt deloc legate de performantele inregistrate in joc sau de durata jocului. Concursul dureaza sase saptamani, iar castigatorii sunt alesi la sfarsitul saptamanii.

Cele sase exemplare speciale ale lui Volkswagen Golf GTI sunt marcate cu placute speciale la interior si beneficiaza de ornamente deosebite atat la interior, cat si la exterior. Mai mult decat atat, acestea beneficiaza de un set de jante de aliaj de 18 inch.

Pentru a descarca acest joc, intrati pe iTunes facand click pe acest link.

Via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Foarte cool si misto!
    1 1
  • 330d
    daca masini nu fac macar jocuri sa scoata :))
    2 6
  • din categoria daca...
    daca minte nu ai, macar bani sa ai :))
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru