Volkswagen Passat, cea mai buna masina second-hand

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.09.2009
Volkswagen Passat a fost desemnata de revista britanica What Car drept cea mai buna masina de pe piata second-hand din Marea Britanie.

Revista britanica "What Car" a publicat recent un top al celor mai bune achizitii second-hand in anul 2009. Prima treapta a podiumului a fost ocupat de berlina Volkswagen Passat, care a impresionat prin pretul tentant la revanzare, imaginea clasica, manevrabilitate si fiabilitate.

Revista britanica nu a omis nici favoritele ecologice ale publicului, Toyota Prius adjudecandu-si prima pozitie la categoria vehiculelor "verzi". Jurnalistii au cazut de acord ca economia de combustibil si taxele pe care este nevoit sa le plateasca un sofer scot clar in avantaj modelul japonez.

Un alt hibrid din Tara Soarelui Rasare s-a plasat pe primul loc si la capitolul cel mai bun SUV. Este vorba despre Lexus RX400h, catalogat drept cel mai bun SUV de pe piata second-hand pentru dotarile premium, trenul de rulare 4x4, emisiile si consumul de carburant dar mai ales pentru pretul la revanzare, care este mai putin de jumatate din cel al unui exemplar nou.

Volkswagen si-a mai adjudecat un titlu, de aceasta data, pentru cea mai buna compacta sportiva, castigat de Golf.

Opel nu a plecat cu mana goala, nemtii iesind invingatori la categoria cel mai bun break SH, in persoana lui Vectra, si la categoria cel mai bun MPV SH, reprezentat de Zafira.

via | Omniauto

Comentarii (29)

  • Va rog
    Acum asteptam opinia cunoscatorilor care ne vor argumenta de ce Passatul este o masina pt tarani si cheliosi bronzati care asculta manele la maxim cu geamurile deschise. Va multumim anticipat ca ne deschideti mintea sa nu punem botul la intoxicatiile astea ieftine ale vesticilor...
    19 6
  • Asta pt ca e o masina europeana ! E un argument care primeaza in fata japonezelor... Altfel se stie cum ar fi stat treaba...
    5 12
  • Burtica
    Cititi si ofticati-va
    Comentariu moderat de administrator.

    @Burtica: stiu ca iti place sa te vezi pe site, dar cred ca ajunge sa postezi o data un mesaj de genul asta. Don't try again :)
    1 7
  • @blue
    Eu am passat din 2004 si nu sunt chelios taran si nu ascult manele la maxim cu geamurile deschise. Probabil tu ai o Dacie din 93 care iti moare la fiecare semafor si esti putin frustrat ca vezi in jurul tau numai Passat-uri. DE CE vezi numai Passaturi?? pentru ca cum desctie si articoul de sus sunt cele mai bune masini SH impreuna cu BMW OPEL si alte marci premium nemtesti.
    18 6
  • Decimus4u
    Passat
    VW este inca un pion puternic pe piata auto...ca sunt bune sau sunt rele nu putem sa ne pronuntam; toate marcile mai au probleme ca mor de foame daca nu ar rula piese de schimb nu?
    Cea mai buna masina este aceea pe care o ai....:)))
    Manele se asculta in toate marcile, bieletele se schimba la toate marcile si tot asa....
    Bafta!
    22 2
  • Burtica
    am burta mare am burta mare
    pentru domnul administrator:

    Expre ai pus stirea asta sunt sigur....stiai ca o sa postez si ca o sa iasa valva pe seama acestui subiect.

    Ma rog stiti si voi adevarul, stiti si voi cine detine aceste masini, nu pot sa va urez decat Craciun Fericit!

    Vw. Das taran auto (nu pot sa ma abtin :)) )
    6 24
  • OMG
    Doamne cati ofticati in tara asta...
    10 2
  • @Mihai
    Opel nu este marca premium. Cat despre BMW, este o marca premium si produce masini bune, dar sa iti cumperi una SH demonstreaza un singur lucru in Romania: vrei (mult) mai mult decat poti.
    7 2
  • mircea
    @Burtica
    Dap, ne-ai prins. Astazi am gandit intreaga politica editoriala in functie de orele la care ai fost prezent pe site. Shame on us. Dam na-na.
    12 1
  • @Mihai
    Ai perfecta dreptate.Cei ofticati sunt aia care niciodata nu isi vor permite un VW.Criticam ce nu ne putem permite.
    13 9
  • @Burtica
    OFFTOPIC-Lasa-ne pe noi sa comentam in pace, si nu mai tulbura apele aici pe Automarket.Fiecare avem parerile noastre, nu suntem trasi la xerox incat sa avem acelas lucru in cap.

    ONTOPIC--Passat este si va fii modelul de referinta in clasa mijlocie.
    10 5
  • @Mihai
    Daca nu stii sa deosebest un pamflet, de un mesaj serios.... La unul ca Burtica ma refeream
    8 3
  • Eu am passat din 2005, o masina f buna, fiabila s.a..m.d. Si scuza-ma dl blue, nu ascult manele, nu sunt chelios si ce mai descrii tu.. cred ca te oftici tare cand vezi pe cineva intr-o masina buna, frumoasa, iar tu te chinu cu harbu` tau de dacie.. LASA-NE!!!!!
    8 4
  • asta pt ca e buna fiabila si un pret aproximativ corect....dar un design de tot rahatu....personal prefer opel insignia sau ford mondeo........app...am auzit de un sondaj in care persoane care au avut un passat model mai vechi si care nu au fost impresionati de passatu asta.....vechiile passate o facut furori mai mari pe vremea lor decat passatu asta cand o aparut....eu le dau dreptate....bineinteles astazi concurenta e mai puternica.....
    6 2
  • Carlos
    Deutschland finanzieren via automarket..?
    Automarket iubeste Germania! Sa puneti poze din viitoarea excursie
    1 4
  • draga blue
    nu te obosi sa le explici ce e cuvantul "ironie" , "pamflet" , baietii au tras la sapa toata ziua si sunt obositi (tarani sportivi) , apropos , nice comment :)))
    4 2
  • Burtica
    Ultimul post audienta maxima
    hai ma mircea (mester cica) eu vroiam sa iti fac vizite si tu imi stergi posturile....pentru ce dracu ai mai copiat acest articol, nu ca sa ne certam intre noi? sti doar ca aveti un site plin de cititori posesori de vw tdi pd, opel cu motorizari de isuzi si logan iar un astfel articol ar aduce multe comentarii constructive (cum a fost la golf variant) sau contrare...eu vreau sa te ajut, sa revina lumea pe site sa vada ce a scris marele burtica si tu imi stergi comentariile. Eu tot ce scriu, scriu din ironie, nu sunt nebun nici frustrat, ci doar sa ma distrez cu taranii astia inculti... Ma rog numai postez de acum, ramai cu de alde challenger (vwwwwwwww e masina nemteascaaaaaaaaaaa tu esti un frustrat nu sti ce e aia masinaaaaaaaa uga ugaaaaaaaa, tu ai dacieeeeee eu am golf in rate si stiu mai multeeeeeeee daaaaaaa - ceva de genul) si compania.
    Te salut si te respect. Sanatate.
    3 13
  • bun asa burtica!
    vw passat=teapa, hotie la drumul mare! de banii aia iti poti lua masina ba, nu caruta pe 4 roti... nu stiu de ce, dar de cand ma stiu am asociat imaginea vw unor sicirie ambulante, asa de naspa si lipsite de personalitate mi se par modelele lor!
    4 11
  • tov. Gicutu
    ntz
    De ce ati sters postul ca am facut si eu tot ca baietii am injurat VW. E permis numai de la cei acreditati? Sau anumiti useri sunt inventati de moderatori ca sa mentina flameul pe site? Zic si eu asa... gen Burtica, Cosmo, BrFl
    2 6
  • .
    orice masina care incepe sa se demodeze un pic devine una accesibila la pret pentru mase care in general in romania sunt manelisti, (trebuie sa recunoastem ca asta suntem) De aceea s-a umplut tara de BMV seria 3 generatia 90....Passatul este totusi o solutie pentru manelistii mai cu bani....Este totusi o masina BUNA superioara fata de tot ce inseamna renault, peugeot, opel....Concluzia e ca manelistii si cheliosii care o aleg, sunt mai stilati.
    1 5
  • Rainhart
    Singurul care a zis ceva bine este Mihai
    Mihai a zis perfect ceea ce a zis fata de blue si alti inculti,este o masina deosebit de fiabila cu calitati sportive pot spune si cu un confort foarte sporit si o siguranta la accidente de nedescris,scriu asta pt ca detin 2 vw passat 2001 pe care le conduc paznicii mei care ma pazesc si am avut si eu asa ceva,acum detin Mercedes S si pot spune ca nu este fiabil cum este Passatul b5.5 iar bmw sunt la design mult sub vw cu stiulul lor de ochi de pizda chinezoaica si plansa de bord cu 3 butoane,numai bine
    3 2
  • Passat NU e o masina de taran
    Este o masina pentru fiecare. Nu masina este emblematica unei categorii sociale, ci cei care le conduc. Ai sa vezi in Germania manelisti in Passat? Nu!!! Vezi in RO. Eu abia azi m-am cumparat un Passat sh 2003 tdi si nici nu ascult manele, nici nu imi plac tiganii, nici nu ma atrag cei care se "infoaie". Pur si simplu Passat. O masina fiabila, cu o anumita prestanta si mai ales economica.
    Numai bine
    4 0
  • .pasat
    rty
    imi place vw passat .este rezistenta la tabla si are motorul bun
    1 0
  • dbhsjc
    dvsdvahj
    bai da ofticati mai sunteti :)) bai sa tinteti minte motor volkswagen=vesnicie ;)cele mai bune motoare(clasa mijlocie)
    0 3
  • vw
    Vesnicie? motoarele de la VAG? mai greu... TDI mananca ulei de la primi km ceea ce mi se pare inadmisibil la o masina care costa cu mult peste concurenta desi ofera mai putin.Eu am un reno cu 300 de mii de km si nu manca ulei de loc nici macar 200 de grame intre schimburi...cele mai bune motoare diesel sunt ... jtd dci si hdi.Vom vedea cum se comporta TDI-CR
    3 3
  • stiti ceva MERCEDESUL este cea mai buna masina!!! la ea gasesti si confrt,si tot ce iti trebuie!!!!!!!
    1 1
  • audi a6
    Eu inclin spre audi a6 - model 2005 - o masina care te reprezinta
    2 0
  • fiecare isi cumpara masina de banii care ii are si in functie de cum il atrage acea masina multi nu se gandesc la siguranta...2 stele,3,4 sau 5 ,fiabilitate etc.multi se iau dupa cutarica si cutarica si tot asa .dar sa fim seriosi fiecare cu norocul lui ,fiindca aici depinde si de noroc la cumpararea unei masini ,nu numai de cunoastere...asa cum nu poti vedea intr-o nuca asa nu poti vedea in motorul unei masini ,...
    1 0
  • passatu ........masina taranului.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru