Audi S5 GT Supercharged by MTM

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.05.2008
MTM a modificat Audi S5, trasnformand modelul german intr-o arma impotriva rivalului BMW M3.

Esential

505 CP scoate acum motorul V8 FSI al lui S5 GTI Supercharged. Diferenta fata de versiunea de serie este de 156 de cai.

Tunerii germani de la MTM au luat in grija recent lansatul Audi S5, pe care l-au transformat dupa chipul si asemanarea lor. Pachetul MTM include atat modificari de ordin tehnic cat si un pachet de elemente aditionale la nivel exterior, ambele facute cu scopul de a imbunatati performantele unui model deja destul de dinamic din punctul de vedere al cifrelor.

Prima mare schimbare: motorul. V8-ul FSI de 4.2 litri care dezvolta 349 CP si 440 Nm in versiunea sa de serie a fost ridicat la rang inalt, acesta reusind sa se ridice acum la 505 CP (120 CP/litru) si la un cuplu maxim de 546 Nm. Pentru a ajunge la aceste cifra, MTM a adaugat un sistem de supraalimentare de productie proprie, un intercooler care beneficiaza de un sistem de racire cu apa proprie integrata si un sistem de evacuare din inox. Performantele modelului german se apropie astfel de cele ale lui BMW M3, cu 4.3 secunde pentru 0-100 km/h si cu 300 km/h viteza maxima.

Clientii MTM care isi vor comanda noul S5 GT Supercharged vor beneficia de un sistem de frane cu etriere cu pistoane (35 de metri pentru 100-0 km/h) si de suspensii coborate dublate de un set de jante de 21 de inch.

via | WCF

Comentarii (5)

  • super
    A5 este super, dar de S5 nici nu mai comentez...
    0 0
  • Supercharged inseamna ca are compresor, nu turbina.
    0 0
  • claudiuDC
    Noah asta DA!
    M-as lasa calcat de asa ceva... :)
    0 0
  • cucu bau
    fitzi mai seriosi
    este la fel de la inteligent cum ai pimpui un rolls ce naiba...probabil ca,costa mai mult decat un r8 shi asta e genu de mashina care e limuzina nu tocmai sport...dar pe lumea asta mai sunt unii carora le plac m5 break sau mai shtiu eu ce mashina care are aruncat pe ea un motor nesimtzit...
    0 0
  • :)
    pur shi simplu' superb ..fara comentarii , abia astept sa apara si rs5 , atunci sa'i vad pe cei de la bmw..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru