BMW X1, teasere oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.06.2009
BMW a publicat o serie de instantanee care surprind portiuni ale viitorului SUV compact X1.

Dupa ce saptamana trecuta am putut sa admiram primele imagini oficiale camuflate cu noul SUV compact al celor de la BMW, denumit X1, constructorul german ne face astazi cunostinta cu primele teasere care dezvaluie partial elemente de design care caracterizeaza noul model.

Desi imaginile ascund inca formele generale ale modelului, detaliile care ies in evidenta spun deja multe la capitolul design. Vorbim mai ales de imaginea grilei si de cea a blocurilor frontale si posterioare, acestea din urma parand imprumutate de la membrii noii familii BMW, Seria 7 si viitorul Seria 5 GT. Daca deocamdata avem in fata un simplu puzzle, imaginile oficiale cu modelul necamuflat sunt extrem de aproape.

Noul BMW X1 va completa gama de SUV-uri ale bavarezilor printr-un model bazat pe platforma lui Seria 1. Modelul va dispune de tractiune integrala si de motoare care incep cu xDrive18i si xDrive18d si se termina cu varful de gama xDrive28i. Noul BMW X1 va fi construit la Leipzig, productia urmand sa inceapa la mijlocul acestui an.

Prima intalnire a presei cu modelul "in carne si oase" va avea loc la Salonul de la Frankfurt, care va avea loc in toamna acestui an.

via | BMW

Taguri: BMW, Seria 1, X1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru