EXCLUSIV: Ford testeaza noul C-MAX

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.08.2009
Automarket va prezinta primele imagini spion cu noul Ford C-MAX, model care va debuta la Salonul Auto de la Paris din 2010. Noul Ford C-MAX va avea sapte locuri si are usi culisante.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini cu noul Ford C-MAX in timpul testelor la temperaturi ridicate. Se pare ca monovolumul va creste in dimensiuni si va avea sapte locuri, aranjate pe trei randuri de scaune. Pe langa asta, modul de deschidere al usilor din spate a fost schimbat, acestea fiind inlocuite cu usi culisante. Aceasta modificare va facilita accesul pasagerilor din spate, chiar si in cazul unei parcari aglomerate sau al unui spatiu ingust.

Dupa cum puteti vedea, aspectul exterior al noului C-MAX nu a fost inca definitivat, motiv pentru care exponatul surprins in imagini este acoperit cu un strat gros de camuflaj. Cel mai probabil, noul Ford C-MAX va folosi motorizarile si platforma lui Kuga, cu eventuale imbunatatiri. Noul C-MAX va debuta la Salonul Auto de la Paris in anul 2010.

Comentarii (2)

  • Marcel Neacsu
    Bei eu mis tigan adica rrom, ascultati la mine ce vis spun, Ford e cea mai tare masina! Hihi
    0 4
  • you_hoooo
    aer de mazda
    Sa nu mai aiba Ford suficienti bani?
    Usile din spate sunt identice cu cele de la Mazda 5!
    Acest nou C-max e de fapt un 5 cu o noua caroserie?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru