GALERIE FOTO: Audi A1 Sportback în 110 ipostaze

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.01.2012
Audi a publicat galeria foto completă a versiunii cu cinci uşi a lui A1. Modelul de oraş al mărcii din Ingolstadt va fi lansat în această primăvară în Europa.

Comentarii (7)

  • Alex Radoi
    Practic, baietii de la Audi si-au dat seama (in cele din urma) ca A1 nu are nicio legatura cu masinile de lifestyle (MINI, 500, DS3 etc.) ca nici in vecii vecilor un posesor de MINI nu va migra spre Audi-ul frumos, dar FOARTE plictisitor. Asa ca s-au reorientat spre latura mai practica, spre clientul care ar cumpara un Polo dar parca s-ar mai cauta in buzunar de cateva mii de euro in plus, macar sa zica ca lumea ca are Audi. Am vazut-o de nenumarate ori pe viu si in mod cert, nu-ti trezeste absolut nicio emotie. E mai impresionanta o Ibiza SC decat A1, fara suparare.
    8 2
  • @Alex Radoi Asa e...o sa fie un Polo mai bine finisat si mai frumos.
    Problema e ca sunt mii bune de euro diferenta. Daca era de 3000 maxim era altceva...dar e de peste 5000 de euro diferenta asa ca unu care are strict pt. un Polo nou nu are sanse. Doar second dupa un an doi sa il cumpere...
    3 0
  • UGLY CAR
    macar asta coupe cu doua usi are forma aia la spate pentru ca e coupe sa zicem , cum este si la corsa sau fiesta (da stiu nu sunt in aceeasi clasa) dar asta cu 4 usi are un spate absolut oribil ,mai ales din lateral zici ca au pus o streasina in loc de montantul spate. nu as da banii pe asa ceva in veci.
    3 0
  • @UGLY CAR
    Corsa ESTE in aceeasi clasa! A1 este bazat pe platforma lui Polo!

    O parte din galerie este cu A1SPORTBACK!
    2 0
  • A1
    Mie mi se pare ca au reusit sa pastreze foarte bine linia versiunii in trei usi si sa "mascheze" aparitia celor doua usi suplimentare. In ceea ce priveste comparatia cu Mini, este si normal ca rivalul britanic sa aiba un avantaj in piata, acesta fiind dat de istorie si traditie. Mai mult, desi publicul tinta este acelasi, designul celor doua are grupuri de clienti diferite. Chiar nu vad cum ar putea sa-ti placa atat Mini cat si A1, sau mai ales invers. Surprinzator este ca in ciuda tuturor criticilor, mai mult sau mai putin relevante, A1 se vinde bine!
    5 0
  • Asa s-au apropiat in vanzari de BMW, cu msinuta asta care se vinde bine.
    3 2
  • 25000 euo pe mobile .ro
    Extrem,extrem de scumpa! Si ...cam degeaba....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru