Iata modelul Audi care va rivaliza cu Smart Fortwo!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.09.2008
In 2011 Audi va da nastere unui model urban, de mici dimensiuni, creat pe platforma lui Volkswagen Up!

In urma cu o saptamana, Automarket anticipa un viitor model mini premium gata sa ia nastere in interiorul birourilor de design Audi. Astazi, Automarket revine cu o prelucrare digitala a posibilului model de oras cu trasaturi premium, pe care constructorul din Ingolstadt ar putea sa il produca incepand cu anul 2011.

Asa cum anticipam si in urma cu o saptamana, viitorul model Audi, care ar putea primi indicativul A0, daca ar fi sa judecam dupa sistemul de notare al germanilor, va imprumuta platforma viitorului Volkswagen Up!.

Grupul VW ar putea astfel sa produca un model nou cu costuri minime si un succes garantat. In plus, dimensiunile conceptului Up! il recomanda pe viitorul A0 ca fiind un model dedicat in exclusivitate orasului, cu dimensiuni mult mai reduse decat cele ale viitorului A1, anticipat deja de o serie de concepte. 

Designul conservator al constructorului din Ingostadt se va regasi probabil si pe A0, singurele elemente care vor da culoare si individualitate urmand sa fie luminile de tip LED si finisajele cromate.

Mai mult decat atat, Audi intentioneaza ca viitoarea mignona de oras sa fie propulsata de motoare cu doi sau trei cilindri, dar si de un tren de rulare hibrid sau electric, care va crea insa probleme de spatiu, avand in vedere dimensiunile reduse.

Cu asemenea premize, Audi se poate bate inca de pe acum cu rivalii de la BMW, care au anuntat de asemenea un model premium de oras, si cu deja celebrul Smart Fortwo al celor de la Mercedes.

Comentarii (12)

  • Madalinutzu
    Panoramix@yahoo.com
    Varza
    0 0
  • um... poate rivalizeaza cu smart forfour ca e in 4 portiere si audi ar trebui sa se lase de facut masini mici, destul ca a scos uratenia de a2
    0 0
  • claudiuDC
    H A B A R N I S T I L O R !!!
    Sunteti praf...amandoi! Pun pariu ca n-ati avea orgasm decat intr-un DODGE RAM de 8.3 litri! Sa spui despre A2 ca este "varza" si "uratenie" e ca si cum ai zice despre...aaa...ma scuzati, da' orice superlativ ar denigra-o.
    0 0
  • lapusneanu
    Audi
    arata bine! dar tot favoritul meu ramine Q7
    0 0
  • dennys
    Audi
    e micut si dragut
    0 0
  • @claudiuDC - daca taceai filozof ramaneai, tu probabil faci parte din cei 10 % carora a2 li se pare "masina", dar gusturile nu se discuta
    0 0
  • Marcu' cel cu Arcu'
    Urata
    A2 e urata cu spume
    0 0
  • clarkson
    rival Smart
    Parca auzisem ca BWW lucreaza la o reeditare a Isettei, aceea va fi poate rival pt. Smart Fortwo. Dupa cum au zis cei de mai sus, asta e pentru Forfour. Care nici nu se mai produce.
    0 0
  • Mini-romanu'
    @Bogdan Mirica
    Ce ma mira cel mai mult este ca unul care compara acest "viitor A0" cu un smart fortwo (care, cum ii spune numele, are 2 usi - nu ca forfour - si care are doar 2,5m lungime) inca mai scrie articole p'acilea ...

    Daca ai avea bunul-simt sa corectezi dupa ce te corecteaza niste pasionati de masini ca tds sau clarkson, ai mai avea o sansa sa devii un bun redactor :(
    0 0
  • !!
    Mai degraba rival pentru smart forfour as zice !

    O zi buna !
    0 0
  • mda
    Mda , un alt kk german......uritel , anost , etc.
    Tipic audi.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    @claudiuDC
    claudiule ... esti pamant de flori tata ... si altii asemenea lui ... iar DODGE RAM SRT/10 de care vorbesti ... e o masina care sparge porsche la liniutse ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru