Kit japonez pentru Bentley Continental GT

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.04.2008
Casa japoneza de tuning Premier 4509 a pregatit un pachet de accesorii sportive pentru Bentley Continental GT.

Cei care isi doresc un Bentley Continental GT personalizat dar sunt de parere ca tunerii germani duc lipsa de imaginatie pot apela la ajutorul celor japonezi, careau invadat  in ultima vreme piata cu accesorii si kituri pentru modelele europene.

Premier4509 este o casa de tuning care a lansat zilele acestea un pachet special pentru Continental GT, care modifica radical look-ul acestuia. Accesoriile incluse in pachetul celor de la Premier4509 sunt prelucrate manual din fibra de sticla si carbon si includ: un spoiler frontal si unul posterior, ambele redesenate, praguri laterale si bosaje mai largi care cresc latimea masinii cu aproximativ 10 cm.

Hironao Yokomaku, presedintele casei de tuning, a declarat ca "scopul acestui kit este de a accentua caracterul agresiv al masinii fara a altera insa liniile originale ale caroseriei."

Caracterul exclusivist al kitului japonez este accentuat si de limitarea numarului de exemplare la doar 100. Anul viitor Premier4509 intentioneaza sa dezvolte accesorii si pentru alte modele din gama constructorilor Lamborghini, Aston Martin si Maserati.

via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru