Feedback

Stiri Masini electrice si hibride

Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Porsche a luat decizia finală: "911 nu va avea niciodată versiune electrică, dar varianta plug-in hybrid vine în câțiva ani"

Porsche susține că nu va lansa niciodată o versiune electrică pentru celebrul 911, însă confirmă în același timp dezvoltarea unei variante plug-in hybrid care va apărea pe piață în următorii ani.
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Tesla pregătește o nouă generație de tehnicieni pentru mașinile electrice: Tesla Start este un training adresat studenților

Tesla a lansat un program de training pentru viitori tehnicieni de mașini electrice, cu scopul să atragă în primul rând studenții care vor să lucreze în cadrul companiei.
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Nissan vrea să recicleze bateriile mașinilor electrice: vechile baterii vor fi “readuse la viață” și vândute la jumătate de preț

Nissan se pregătește să deschidă o fabrică în care va recicla bateriile de pe mașinile electrice ale căror performanțe nu mai sunt la fel de bune. Japonezii spun că vechile baterii vor fi recondiționate și vândute pe piață la jumătate de preț față de o baterie nouă.
Marti, 27 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

SUV-ul e-tron va fi produs în uzina din Bruxelles: asamblarea primului model electric Audi va demara în cursul acestui an

Versiunea de serie a lui Audi e-tron prototype va fi asamblată în uzina din Bruxelles. Nemții spun că producția va demara până la finalul anului curent, iar procesul de asamblare va fi unul neutru din punct de vedere al emisiilor de CO2.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW va începe producția de volum a mașinilor electrice în 2020: "Trebuie să avem costuri competitive pentru a câștiga cursa"

BMW va produce mașini electrice în volume mai mari doar din 2020, când costurile de dezvoltare vor scădea semnificativ.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Obiectivul Nissan până în 2022: japonezii vor să vândă un milion de mașini electrice și hibride pe an

Nissan vrea să ajungă la vânzări anuale de un milion de unități pe segmentul mașinilor electrice și hibride, cel mai târziu în 2022, potrivit unui comunicat al companiei.
Vineri, 23 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

În 2020 vom vedea un nou crossover Cupra: spaniolii ar putea opta pentru un sistem plug-in hybrid cu peste 300 CP

În 2020, Cupra, brandul de performanță Seat, va lansa un nou crossover. Conform primelor informații, spaniolii vor pregăti un sistem de propulsie plug-in hybrid cu peste 300 de cai putere.
Joi, 22 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

În 2020, Seat lansează un model electric cu autonomie de 500 de kilometri: în același an, vom vedea și versiunea plug-in hybrid a lui Leon

În 2020, Seat va lansa un model electric produs pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Spaniolii spun că vom vedea un model cu dimensiuni apropiate de cele ale lui Leon, iar bateriile folosite vor asigura o autonomie de 500 de kilometri.
Joi, 22 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Porsche Cayenne E-Hybrid: SUV-ul plug-in al constructorului german promite un consum mediu minim de 3.2 litri/100 de kilometri

Porsche a finalizat testele de anduranță cu Cayenne E-Hybrid, SUV-ul hibrid pe care îl vom vedea în cursul anului curent. Modelul german a înfruntat temperaturi extreme, dar și porțiuni serioase de off-road.
Marti, 20 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Sărbătoare la Renault: Zoe, cea mai vândută mașină electrică din Europa, a ajuns la 100.000 de unități produse de la lansare

Renault a anunțat că a produs 100.000 de unități ale modelului electric Zoe, care a devenit treptat cea mai vândută mașină electrică din Europa.
Luni, 19 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Volkswagen ID R Pikes Peak: conceptul electric pregătit de nemți va ataca cele 156 de viraje ale traseului din SUA

Volkswagen a publicat primele fotografii cu ID R Pikes Peak, un concept 100% electric pregătit să înfrunte cei 20 de kilometri ai cursei de viteză pe traseu montan de la Pikes Peak, Colorado, SUA.
Vineri, 16 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Ford dezvăluie câteva noutăți pentru gama de electrice: "Încărcarea va fi simplificată, iar mașinile vor primi update-uri prin internet"

Ford susține că mașinile sale electrice vor beneficia de o experiență simplificată de încărcare acasă și pe drum și că acestea vor primi update-uri software prin internet.
Joi, 15 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes va investi 100 de milioane de euro în producția de baterii pentru mașini electrice în Thailanda

Mercedes-Benz a anunțat investiții de 100 de milioane de euro în producția de baterii pentru mașini electrice în Bangkok, capitala Thailandei. Investiția va fi derulată alături de partenerul său local Thonburi Automotive Assembly Plant (TAAP).
Joi, 15 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Primele prototipuri Volkswagen ID vor intra în producție: un an și jumătate până la varianta de serie a modelului electric

Volkswagen a anunțat intrarea în producție a primelor prototipuri ID, urmând ca varianta de serie a modelului electric să apară la sfârșitul anului 2019.
Marti, 13 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 9 comentarii

Grupul Volkswagen va lansa lunar câte un model electric începând din 2019: gama de electrice va ajunge la 80 de modele în 2025

Grupul Volkswagen va lansa câte un model electric în fiecare lună începând din 2019, astfel că va ajunge la un portofoliu de 80 de modele electrice în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes a înregistrat mai multe nume pentru viitoarele sale modele electrice

Mercedes a depus documentele de înregistrare pentru mai multe nume, precum EQA 250 sau EQB 250, care ar putea fi folosite pe viitoarele sale modele electrice din gama EQ.
Marti, 13 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Polestar deschide lista de precomenzi pentru coupe-ul hibrid Polestar 1 în 18 țări: avans de 2.500 de euro

Oficialii Polestar au anunțat deschiderea listei de precomenzi pentru coupe-ul hibrid Polestar 1. Doar 18 țări sunt implicate în proces, iar cei interesați au de achitat un avans de 2.500 de euro.
Luni, 12 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-AMG GT cu patru uși va avea și o variantă cu sistem plug-in hybrid: versiunea ar urma să debuteze în 2020

Noul Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe va avea și o versiune cu sistem hibrid de propulsie. Dacă lucrurile decurg conform planurilor, debutul acesteia va avea loc în 2020.
Luni, 12 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia SVO va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice Jaguar Land Rover: britanicii nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor

John Edwards, șeful Special Vehicle Operations (SVO), a confirmat că divizia pe care o conduce va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice din familia Jaguar Land Rover. Britanicii spun că nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor.
Vineri, 09 Martie 2018 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Polestar 1 va avea o producție dublată: Volvo a primit peste 6.000 de cereri pentru primul model electric sub brandul Polestar

Polestar 1 va beneficia de o dublare a producției, întrucât cererea depășește cu mult cele 1.500 de unități prevăzute de Volvo să fie construite pentru coupe-ul hibrid. Până acum, peste 6.000 de cereri au fost înregistrate pentru Polestar 1.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru