Porsche Panamera vine dotat cu tapiteria din casa clientului

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 16.08.2009
Clientii care isi vor achizitiona un Porsche Panamera vor putea avea tapiseria masinii asemanatoarea cu cea de acasa.

Datorita crizei economice cu care se confrunta, constructorii auto au decis sa ofere clientilor sai fie un discount mai mare, fie cateva dotari in plus pentru aceeasi suma de bani la achizitionarea unui automobil. Porsche a ales insa o politica de marketing putin mai diferita. Pentru a satisface cerintele tuturor clientilor care isi vor achizitiona un Porsche Panamera, oficialii au declarat ca acestia vor avea parte de o surpriza in ceea ce priveste tapiseria automobilului.

Porsche va asculta de dorintele clientilor si vor crea interiorul lui Panamera dupa gusturile acestora. Interiorul Yachting Mahogany, centurile de siguranta avand culoarea Silver Grey sau Indian Red, compartimentul pentru racire pozitionat intre scaunele din spate care va dispune de doua pahare cu logo-ul Porsche sunt doar cateva din dotarile care pot fi alese de cilenti.

Surpriza este insa alta. In cazul in care clientul isi doreste ca interiorul lui Panamera sa aibe textura sau culoarea canapelei de acasa, acesta trebuie doar sa ofere o bucata din acea piele dealerului.

Acesta o va trimite in Germania si va plati o suma suplimentara pentru a se asigura ca automobilul va avea interiorul asemanator cu cel de acasa. Peste toata aceasta tapiserie Porsche isi va pune amprenta, aplicand logo-ul companiei pe tetiere.

via | egmcartech

Comentarii (19)

  • Stelian_Opincariu
    Porsche Panarama ...............o scuzati-ma vroiam sa zic Panamera e o masina care promite multe da face putine..........tot 911 e mai cool!
    4 26
  • opinie
    Unii (inclusiv semnatarul articolului) au inteles gresit oferta Porsche. Aici e vorba de o oferta pentru cei dispusi sa dea bani in plus ca sa aibe in masina tapiseria de acasa. Asta-i ceva nou si pentru clasa premium. Asadar, Panamera face mai multe decat altii inca inainte de lansarea pe piata.
    10 0
  • Stelian_Opincariu
    @Bethurbazal
    Bethurbazal--------sincer acum chiar nu vad nici un rost in gama Porsche la modelul Cayenne sau Panarema. Porsche ar trebui sa se limiteze doar la modelele sport.
    4 22
  • mda Stelian
    Ca si americanii tai cu muscle car-uri. acum sunt cu masini bagate in priza si pe etanol.Ar trebui sa ramana la v8-uri.am fii scapat mai repede de ei
    8 2
  • Nici eu
    Nu sunt incantat ca se pierde incet incet farmecul marcii Porsche prin suv-uri si 4door da piata dicteaza si trebuie sa supravietuiesti, nu?
    4 7
  • Stelian_Opincariu
    @South Park
    Pune-i pe cei de la Bentley sa faca scutere. Asa este si cu Cayenne. Cea mai mare prostie Porsche sa adauge in oferta suv. Cand aud Porsche ma gandesc automat la 911.
    4 17
  • Stelian_Opincariu
    Nu zic ca Cayenne e un model nereusit, dar Porsche e un brand sport. Oricum Porsche o sa isi diminueze mai mult prestigiul pe care il avea deoarece, acum cumparat de VW , parca vad un 911 cu motor 2.0 TFSI. Naspa ,nu?
    6 17
  • Porsche va ramane o marca independenta in grupul VW. Nu cred ca nemtii sunt asa prostuti incat sa distruga brand-ul Porsche
    9 2
  • .marius.
    Traditie vs sec.21
    Baieti trebuie sa intelegeti un lucru ...
    Traim intr`o lume a carei piata de automobile impune o evolutie, cu mult detasata de traditie daca intelegeti ce vreau sa spun ..Eu zic ca e mai bine sa imbratisam ideile noi ale constructorilor de traditie si sa nu criticam ceea ce nu am vazut niciodata...Adica da...voi ziceti ca Porsche ar trebui sa construiasca doar masini sport,dar masinile evolueaza o data cu persoanele care le proiecteaza,sau o data cu targetul clientelar de a carei parere in proiectarea viitoarei masini se tine cont.E ca si cum ai fi pus bilet la loto si ti`ai pus in gand "Da...am pus bilet la loto ...daca nu o sa castig, am pierdut x milioane euro" ....Nu i`ai pierdut ...pentru ca nu i`ai avut niciodata... :)
    8 0
  • opinii
    S.O., economia de piata iti dicteaza sa produci ce cere piata. Iar piata nu cere numai sportive Porsche. Si tot economia de piata iti cere sa te dezvolti si sa te modernizezi caci altfel apar altii care-ti iau locul. Bentley e la categoria super-premium unde de regula platesti mult mai mult decat face doar pentru exclusivitate. E posibil ca Porsche sa faca si modele medii si mici.
    4 1
  • ludovic
    @automarket de la @robert
    BREAKING NEWS ! Au aparut primele poze cu urmasul lui Bentley Arnage

    Au aparut primele poze cu urmasul lui Bentley Arnage pe www.autoblog.it . Enjoy !
    1 1
  • alukard
    sal all
    Stelian hai laso cu TFSI ...da...???? NICIODATA ASA CEVA...
    4 3
  • Victor
    Bentley Mulsanne
    Pe www.leftlanenews.com a aparut si o poza cu interiorul lui Bentley Mulsanne, urmasul lui Arnage .
    1 0
  • claudiuh
    faruri
    La prima vedere pare sa aiba o sticla de apa minerala in interiorul farului :)))
    1 1
  • expert
    nu stiu care a scris...da eu propun celui care a scris articolul sa se intereseze un pic care ii diferenta intre tapiserie si tapiterie...ca tapiseria ii covorul turcesc sau ca un fel de patura care se pune pe pereti si reprezinta imagini cu te miri ce...iar tapiteria ii cea pe care iti asezi dorsalul dupa o zi de ce o fi...
    iar ideea e buna doar ar mai trebui niste bibelouri, covor cum am in camera dinapoi si faianta pe usi cum am in baie..no si levierul de la viteze sa fie ca batatorul de snitele...no ii o idee buna..ma simt ca acasa...si volanul sa fie ca si capacul de toaleta...se poate?
    4 1
  • sticla
    Sincer mi se pare o idee buna ca-ti poti personaliza tapiteria masinii la banii astia mai ales ca nu trebuie neaparat sa duci o mostra din canapelele de acasa pe care oricum le-a ales "partea parata" .
    @ claudiuh Nu te supara dar aia chiar e o sticla cu apa si ala nu e farul :). Este un compartiment cu frig :))
    1 0
  • claudiuh
    faruri
    @ dann: asa e, am crezut ca e un far :))
    1 0
  • AndreiRN
    dECLIN
    Porsche a aujuns sa fie de fapt Audi sau VW si e pacat de nume.
    Ar trebui sa stea pe categoria sport.
    1 1
  • george
    VEZI-TI DE AVIOANELE TALE
    @ AndreiRN

    Facand ce aberai tu pe-aici, GM si Chrysler au dat faliment. Lasa-i tu pe cei de la Porsche in pace ca stiu muuuuuuult mai bine decat tine ce au de facut.

    De fapt, tu chiar n-ai habar de capu` si de viata ta iar lumea in care traiesti este o mare necunoscuta pentru tine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru