Primele imagini ale modelului unic Lancia Stratos

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 16.08.2010
Pininfarina a livrat weekendul acesta interpretarea contemporană a modelului Lancia Stratos. Aşa cum se anticipa, sub caroseria cu linii sportive se află de fapt un Ferrari 430 Scuderia.

Esential

1 singur exemplar Lancia Stratos contemporan a creat Pininfarina

Zvonurile privind lansarea unei interpretări contemporane a legendarului model Stratos a fost confirmată weekendul acesta de primele imagini ale exemplarului unic. Aşa cum anticipasem şi în trecut, este vorba despre versiunea 2010 a vechiului model Lancia, construit la comandă, pentru un industriaş european, mai exact pentru Michael Stoschek, germanul care conduce compania de accesorii auto, Brose KG.

Neamţul, în vârstă de 63 de ani, a primit zilele trecute de la Pininfarina modelul cerut şi a organizat o şedinţă foto pentru public şi presă. Setul de imagini publicat de Stoschek aşează lângă exemplarul unic, creat de Pininfarina, şi legendarul Stratos, semnat de Bertone şi vopsit în culorile Marlboro.

Aşa cum fusese anticipat, sub caroseria cu un design contemporan, care păstrează însă liniile generale ale vechiului model, se află de fapt un Ferrari 430 Scuderia, ceea ce înseamnă că noul Stratos va fi capabil de performanţe demne de un supercar.

Momentan nu se ştie dacă impresionantul capital de imagine câştigat de Stratos îi va convinge pe cei de la Pininfarina să dea naştere unei serii destul de limitate a modelului.

Comentarii (4)

  • l-au fraierit pe moshuletz. Astia de la pininfarina cred ca au alocat proiectul unui intern pentru ca echipa principala de design a plecat la o bere. Cred ca discutia a decurs asa:
    - Buei antonio, noi merem la o bere, cafea si o mastica. Maine dimineata sa ne arati ce ai facut ca nu iti mai dam referintele si nu te angajezi nicaieri. Asa ca, hai uscheala!

    Si antonio a copiat spatele la indigo profilul a mers usor ca a avut o nivela din dotarea studioului dar spre dimineata obosit a lalait-o la partea frontala si a iesit ceva ce aduce foarte mult cu desenul unui elev de primara influnetat de nissan z350

    Pacat.
    6 26
  • nazgul
    dezastru
    mda e urat ca naiba, e absolut aiurea facut, si-au tras singuri o palma
    4 15
  • ...nu eurata dar.....sa faca ceva cu farurile alea!
    4 7
  • Octavian
    ba e urata....
    3 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru